Zafer Ayvacı 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Şuna kû diyelim Hu'cuyum ben Kanun maddesi yok mu Zafer bununla ilgili Yok Varsa da bu bilmez. Mahkeme salonlarında duyduklarını bize satıyor arzuhalci Bir yerde hakimim falan mı dedim ben? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Vaaay. Sert. Über sert. İvana sert Tırstın deee mi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Vaaay. Sert. Über sert. İvana sert Hiç serin diil, vauv! Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Tırstın deee mi? Monşer ciddi gördüm sizi Monşer erkekti di mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Olm ben memurum. Benim için birşey yapacaksan teeeee Bakan'dan izin alman lazım Kalıp erkekler için mon erkekler için benim anlamını taşır. Şer ise tatlım gibi bir anlamı haizdir. Yani sonuç olarak benim tatlım diyorsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Alın. Lazım olur; http://www.tcmb.gov.tr/yeni/iletisimgm/TLSimge/kurulum.html Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Monşer ciddi gördüm sizi Monşer erkekti di mi? Yani sonuç olarak benim tatlım diyorsun Gel otur şöyle Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Çok Selahattin Çakaler gördüm seni Sevgılim. Alın. Lazım olur; http://www.tcmb.gov....ge/kurulum.html AbakuTLSymSans yazı tipi forumda yok ama. O lazım.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Alın. Lazım olur; http://www.tcmb.gov....ge/kurulum.html Sabahleyin indirdiğim gibi bilgisayar kendini yeniden başlattı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Yok. O çağatay. Sen bişey bilmiyorsun mu demek bu, ben herşeyi biliyorum. (Öpebilirmiyim. ) Sabahleyin indirdiğim gibi bilgisayar kendini yeniden başlattı Alah Allah. Devletin oyunu, kesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Tüm PC lere Truva atı yerleşti. Hem de elinizle koydunuz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 1-Bunu herhangi birine söylememeyi yıllar önce öğrendim. 2-Orjinalini kullansana hadi 1-Maşallahın var. 2- Vepkem varmı. Tüm PC lere Truva atı yerleşti. Hem de elinizle koydunuz. Nasıl hocam, biraz açarmısınız. Bu arada o şey halloldumu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 2-3 iletiye hemen kem açtırıyorsun Yani 5-10 ileti yapsak maazallah takkeyi bile çıkarırsın :p Hocametre'yi açtıktan sonra.. Maşallah'ım yok diyorsun yani. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 1-Yine bağladın paraya 2-Yok tabii Bugün de banka soymadım. Maaşallahı hak ediyor muyum? 1-Onsuz olsa, dükkan senin diyeceğim... ) 2- Bence, fazlasıyla.. (en azından okka sağlam ) Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 2-Ulen kurbanlık sığır sever gibi demişsin maaşallahı Okka deyince bumu geldi aklına. Kapak açma sorusuna geçeyimmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 ... Nasıl hocam, biraz açarmısınız. Bu arada o şey halloldumu. Hani var ya birilerinin bilgisayarında nedense belgeler felan bulunuveriyor, kendilerinin bile bilmediği Ergenekon vs. Bakarsın big brother tüm makinalarımıza kontrol yazılımı yükler font felan diyerekten. EXE sonuçta Diğer mesele beklemede. Bu ara çok sıkışığım, bakma forumda yazdığıma. Yan pencerede çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Yeni bir tartışma konusu; ikisi benziyor mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 (düzenlendi) Osmanlı'dan sonra bir Sancak, Flama bile tasarlıyamamışız. Tasarımda pekde becerikli değiliz.. 1 Mart 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz "Osmanlı Bankası" yız. demek bu. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Abi ,yeni bir tartışma konusu dedim ya, tartışmaktan başka bir yere varamayız zaten. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 parayada baş harlerini koydu sankii Ben RTE nin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum hiçbir konuda. Ama hatalar yapıyor, saplantıları var o ayrı. Kendi adına benzetti bence yanlış olur, haksızlık olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts