Ömer Karabayır 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Merhaba, Bugüne kadar nasıl dikkat etmedim bilmiyorum, (çünkü yarı yatar pozisyonda koltuğa yerleşip,direksiyon ayarını da önde ve en üstte kullanıyorum) ama Dinç'in aracında görünce, benimkinde fark ettim ki benim aırbag ışıkları hiç yanmıyor. En gıcık olduğum sorun bu oldu.Bir de 4 taneymiş la diye seviniyordum. Bursa, İzmir acil koduyla sorun nerede çözülüyorsa usta ve tecrübe paylaşımlarınızı rica ediyorum. Saygılar Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Merhaba, Bugüne kadar nasıl dikkat etmedim bilmiyorum, (çünkü yarı yatar pozisyonda koltuğa yerleşip,direksiyon ayarını da önde ve en üstte kullanıyorum) ama Dinç'in aracında görünce, benimkinde fark ettim ki benim aırbag ışıkları hiç yanmıyor. En gıcık olduğum sorun bu oldu.Bir de 4 taneymiş la diye seviniyordum. Bursa, İzmir acil koduyla sorun nerede çözülüyorsa usta ve tecrübe paylaşımlarınızı rica ediyorum. Saygılar Ampulü çıkarılmıştır. Koltuk altına dirençle uğraşmak yerine göstergeden ampulü sökmüşlerdir. Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Yarın bir direnç aratmayı düşünüyorum. yok eğer ampül gibiyse sorun. senin en memnun olduğun gösterge ışıklarından da bulup girişeceğiz bakalım. Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Merhaba, Bugüne kadar nasıl dikkat etmedim bilmiyorum, (çünkü yarı yatar pozisyonda koltuğa yerleşip,direksiyon ayarını da önde ve en üstte kullanıyorum) ama Dinç'in aracında görünce, benimkinde fark ettim ki benim aırbag ışıkları hiç yanmıyor. En gıcık olduğum sorun bu oldu.Bir de 4 taneymiş la diye seviniyordum. Bursa, İzmir acil koduyla sorun nerede çözülüyorsa usta ve tecrübe paylaşımlarınızı rica ediyorum. Saygılar Ömer Abi aldığımda benim arabada da yanmıyordu. Ampulünü sökmüşler. Bir ara söküp bakalım ampule. Taktıktan sonra sürekli yandığını gördüm. Bizim sanayide birkaç yer var geçen birini tavsiye etiler. Bir ara gidip konuşalım. Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Dinç, salı günü müsait olur musun. Biran ön halledelim bence şu işi. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 İşin kötü tarafı benimki ilk aldığımda açar açmaz sürekli yanıyordu. Kablolarla falan oynayıp temizledikten sonra 4 kere işaret vermeye başladı. Aslında benim direksiyonada kaplama yapılmış. Ama ne zaman ve sökülerek mi bilmiyorum. Türlü türlü işler yemin ederim. Sürekli bir macera Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Dinç, salı günü müsait olur musun. Biran ön halledelim bence şu işi. Abi salı günü oğlanın yüzme kursu var. Çarşamba yapalım mı? İşin kötü tarafı benimki ilk aldığımda açar açmaz sürekli yanıyordu. Kablolarla falan oynayıp temizledikten sonra 4 kere işaret vermeye başladı. Aslında benim direksiyonada kaplama yapılmış. Ama ne zaman ve sökülerek mi bilmiyorum. Türlü türlü işler yemin ederim. Sürekli bir macera Hangi kabloyla oynadın. Koltuk altındakileden yapmaz diye ellemedim. Yanıp sönse onlara odaklanacağım Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Abi salı günü oğlanın yüzme kursu var. Çarşamba yapalım mı? Hangi kabloyla oynadın. Koltuk altındakileden yapmaz diye ellemedim. Yanıp sönse onlara odaklanacağım Koltuk altındakiler, direksiyonun altındakiler, sağ yolcu tarafı sağ ayak kısmına gelen kısımdaki plastigin içinde bulunan kablolar ve soketler, hepsine baktım kontrol ettim bir kaç gün sonra yanıp sönmeye başladı. Sadece direksiyonu sökmedim kontrol etmedim Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Koltuk altındakiler, direksiyonun altındakiler, sağ yolcu tarafı sağ ayak kısmına gelen kısımdaki plastigin içinde bulunan kablolar ve soketler, hepsine baktım kontrol ettim bir kaç gün sonra yanıp sönmeye başladı. Sadece direksiyonu sökmedim kontrol etmedimOralara baktım bir düzine kablo yığını cesaret edemedim ellemeye Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 İşin kötü tarafı benimki ilk aldığımda açar açmaz sürekli yanıyordu. Kablolarla falan oynayıp temizledikten sonra 4 kere işaret vermeye başladı. Aslında benim direksiyonada kaplama yapılmış. Ama ne zaman ve sökülerek mi bilmiyorum. Türlü türlü işler yemin ederim. Sürekli bir macera Kaplama airbag kısmında mı? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Kaplama airbag kısmında mı?Tutamaclarda, çerçevede yani. Resimdeki direksiyon benim, üstüne kılıf taktım alttan belli oluyor. O kısım kaplı. Direksiyon sökülmüş müdür bilemiyorum Oralara baktım bir düzine kablo yığını cesaret edemedim ellemeyeAirbag kabloları tamamen sarı zaten abi. Diğerlerine dokunmana gerek yok Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Sanmıyorum, sökmeden kaplıyorlar.O halde sıkıntı ordan değildir. Bir firsat bulursam cihaza bağlatıp baktiririm artık 1 Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Tutamaclarda, çerçevede yani. Resimdeki direksiyon benim, üstüne kılıf taktım alttan belli oluyor. O kısım kaplı. Direksiyon sökülmüş müdür bilemiyorum Airbag kabloları tamamen sarı zaten abi. Diğerlerine dokunmana gerek yok Şu ahşap çerçeveye hasta oluyorum. Benimki değişmiş gri renkli. İşin en gıcık tarafı şu arıza gösterge paneli gözükmüyor bende. Çerçeve değiştirirken glx modelindeki kapalı olanı takmışlar. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Şu ahşap çerçeveye hasta oluyorum. Benimki değişmiş gri renkli. İşin en gıcık tarafı şu arıza gösterge paneli gözükmüyor bende. Çerçeve değiştirirken glx modelindeki kapalı olanı takmışlar.Abi orayı açtır bence, çok önemli. Orası sayesinde hararetten kıl payı döndüm. Yedek depo su ışığı yanaryanmaz baktım ki ahtapot hortum patlamış su sızdırıyor. Arıza işaretleri önemli bence. Ben aldiğimda da arkasına siyah bişey koymuşlar uyanıklar. Söküp bakınca anahtar işareti sürekli yanıktı, ondan korkup satarken kapatmışlar arıza var diye hallettim. Bence sende bi el at aç orayı Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Abi orayı açtır bence, çok önemli. Orası sayesinde hararetten kıl payı döndüm. Yedek depo su ışığı yanaryanmaz baktım ki ahtapot hortum patlamış su sızdırıyor. Arıza işaretleri önemli bence. Ben aldiğimda da arkasına siyah bişey koymuşlar uyanıklar. Söküp bakınca anahtar işareti sürekli yanıktı, ondan korkup satarken kapatmışlar arıza var diye hallettim. Bence sende bi el at aç orayıKardeşim fikir versene bana biraz. Şimdi o plastik parçayı söktük ama olmayınca çok çirkin görüntü oldu. Direk dibinden kesip arkayı açayım dedim, ama rezil olur da görüntü çirkin olur diye ellemedim. Çıkma desem bulamam, veya bulsam kimse bozmaz onu. Giha modellerindeki o parça iki bölmeli benimki tek ve arkası kapalı Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Kardeşim fikir versene bana biraz. Şimdi o plastik parçayı söktük ama olmayınca çok çirkin görüntü oldu. Direk dibinden kesip arkayı açayım dedim, ama rezil olur da görüntü çirkin olur diye ellemedim. Çıkma desem bulamam, veya bulsam kimse bozmaz onu. Giha modellerindeki o parça iki bölmeli benimki tek ve arkası kapalıAbi dediğimiz kısım buysa eğer onu ısıtarak kessen daha iyi olur. Lehim varsa ısıtıp ucuyla daha önce belirledigin yerlere çize çize gidersen direk incelir. Sonra maket bıçağı yada daha sert bir kesiciyle kesip çıkarırsın. En azından o kısma gelen yeri doğru oranda ayarlayıp kesersen alt tarafı kapalı kalır. Ortadaki raf olmasada olur Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Abi dediğimiz kısım buysa eğer onu ısıtarak kessen daha iyi olur. Lehim varsa ısıtıp ucuyla daha önce belirledigin yerlere çize çize gidersen direk incelir. Sonra maket bıçağı yada daha sert bir kesiciyle kesip çıkarırsın. En azından o kısma gelen yeri doğru oranda ayarlayıp kesersen alt tarafı kapalı kalır. Ortadaki raf olmasada olur Dediğimiz şey o kardeşim. Acaba o parçayı çıkarıp saati arkadan Direk silikonla yapuştırsam nasıl durur ki Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Dediğimiz şey o kardeşim. Acaba o parçayı çıkarıp saati arkadan Direk silikonla yapuştırsam nasıl durur kiSoketin denk geleceği yeri delip kabloyu ordan vedikten sonra arkadan çift taraflı bantla yapistirirsan on numara olur. En azından sökmek gerekirse rahat sökülür. Tutmaya da zaten tutarYalnız abi vida tırnaklarını kırman gerekecek tam oturması için. Ayrica işlem yapmadan önce ön taraftan denemen lazım sığacak mı sığmayacak mı diye Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Soketin denk geleceği yeri delip kabloyu ordan vedikten sonra arkadan çift taraflı bantla yapistirirsan on numara olur. En azından sökmek gerekirse rahat sökülür. Tutmaya da zaten tutar Yalnız abi vida tırnaklarını kırman gerekecek tam oturması için. Ayrica işlem yapmadan önce ön taraftan denemen lazım sığacak mı sığmayacak mı diye Deneyeyim hafta sonu bakalım nasıl bir iş çıkacak Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Viteste tespih donanımı olmayan araç var mı. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Viteste tespih donanımı olmayan araç var mı.Hahaha normalde hiç kullanmam abi. Eşim almıştı duruyordu öyle. Arabayı alınca bi yere takıyım dursun bari dedim koydum oraya. Maksat yarım elma, gönül alma Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Hahaha normalde hiç kullanmam abi. Eşim almıştı duruyordu öyle. Arabayı alınca bi yere takıyım dursun bari dedim koydum oraya. Maksat yarım elma, gönül alma Ben de yok ama en kısa zamanda parçayı temin edeceğim Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 derviş o ikaz lambalarında yanan su amblemi silecek suyu olmasın...hararetle alakasını çözemedim ben ? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 derviş o ikaz lambalarında yanan su amblemi silecek suyu olmasın...hararetle alakasını çözemedim ben ?Kardeşim benim dediğim işaret bu. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?Ben de yok ama en kısa zamanda parçayı temin edeceğim Abi bu arada senin göstergeye gelen kısmı kesmen gerekecek. Göstergenin yapısı itibariyle ve kablo soketlerinin yandan girmesi nedeniyle içine yerleşecek cins değilmiş. Sökünce baktım. Sen direk ekrana gelen kısmı düzgünce kes. Diğer türlü boşuna uğraşmış olursun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts