Suat Set 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Hayır focus 2 var bende.. Ayhan bey mk4 mondeo subabı çok hassas. Ben yılda 80bin km yapan biri olarak ne kadar dikkatli kullansam da bişekilde eritiyor subabı. 79binde aldım 125binde erittim. Çünkü günde 330 km civarı gidiyorum. allahtan yzun yol. Şimdi yağlama sistemi koydum motora bi de usta bişeyleri gevşek bıraktı daha yzun süre dayansın diye. Çünkü subap ayarı yapılamıyor bunlarda. Ama yine de vazgeçemiyorum.) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Ayhan bey mk4 mondeo subabı çok hassas. Ben yılda 80bin km yapan biri olarak ne kadar dikkatli kullansam da bişekilde eritiyor subabı. 79binde aldım 125binde erittim. Çünkü günde 330 km civarı gidiyorum. allahtan yzun yol. Şimdi yağlama sistemi koydum motora bi de usta bişeyleri gevşek bıraktı daha yzun süre dayansın diye. Çünkü subap ayarı yapılamıyor bunlarda. Ama yine de vazgeçemiyorum.) 4 bin devir üstüne çıkılmazsa sorun olmayacağını söyleyenler çoğunlukta.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 (düzenlendi) Bu sübap eritme, lpg uyumsuzluğu bütün mondiler için geçerli mi ? :shok: :cray: Mesela Mk3 14 Ocak 2013 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Emre, mk4 Mondeo'nun değişken zamanlamalı sübapları nedeni ile Lpg tesisatını bu zamanlamayı algılayamamasının neden olduğu bir durum. Aslında mk4 kullanıcıları çok şanslıydı. Forumun ilk Kurucularından Mertol Bey "0" km aracına en iyi markalardan biri olan Teleflex'i taktırmış ve bu hadise başına gelince gayet teknik bir şekilde Mondeo'da lpg uyumsuzluğunolabileceğine dair hızlıca uyarıda bulunmuştu. Herkesde böyle bir sorun çıkmadı ama bir gün çıkma olasılığı yüksek gibi duruyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Emre, mk4 Mondeo'nun değişken zamanlamalı sübapları nedeni ile Lpg tesisatını bu zamanlamayı algılayamamasının neden olduğu bir durum. Aslında mk4 kullanıcıları çok şanslıydı. Forumun ilk Kurucularından Mertol Bey "0" km aracına en iyi markalardan biri olan Teleflex'i taktırmış ve bu hadise başına gelince gayet teknik bir şekilde Mondeo'da lpg uyumsuzluğunolabileceğine dair hızlıca uyarıda bulunmuştu. Herkesde böyle bir sorun çıkmadı ama bir gün çıkma olasılığı yüksek gibi duruyor. Saygılarımla. Sağolasın abi. Ben de önce mk4 ler için yazıldığını anladım ancak herkes mondeolar diye genelleyince içimdeki kurtu buraya dökeyim dedim Ne kadar eski teknoloji o kadar kafa rahatlığı Yorum bağlantısı
Recommended Posts