İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Arif Aykın
30 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Yakışmış. Maşallah. Ben de düşünüyorum böyle bir uygulamayı. Bu yaz iki defa uzun yolum olacak. Sadece yan camlara yeterli olur mu diye düşünüyorum. Arka cama, rezistans kullanımında kabarma yapar diye düşünmüyorum. Görsellik ikinci planda. Ön cam yasak olduğu için yaptırmam sanırım. Ya da şeffaf ama güneş ışığından koruyabilecek bir çeşit varsa sıkıntı çıkarır mı acaba?

Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. 

1e414e1e8d1c5271017ab599dc737904.jpg Biri cam filmi mi dedi :p Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah :nazar:
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
1 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı:

1e414e1e8d1c5271017ab599dc737904.jpg Biri cam filmi mi dedi :p Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah :nazar:

BP de mi yıkıyorsun sen arabayı :) Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık :) Tabi babanında :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
BP de mi yıkıyorsun sen arabayı [emoji4] Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık [emoji4] Tabi babanında [emoji4] 

Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor :) Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir [emoji1474]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
19 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı:

Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor :) Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir emoji1474.png

Yıkayan adamı beğenmiyorum ben :) ben Gulf de kendim alıp tabancayı yıkıyorum kafa rahat sıra bekleyen yok acele ettiren yok :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı

Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür.

Yapmayın böyle şeyler yaaa!:angry:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür.
Yapmayın böyle şeyler yaaa!:angry:

Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı
21 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim

Yok ya, kıyamam ben onlara.

Ellerinden polisaj makinalarını alalım yeter. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Daha beter yapalım. Arabalarımızı parlatsınlar, bizde karşılarına geçip çay içelim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Çıkma tavan lambasını bulunca hemen işe koyuldum.

W0Pz8q.jpg

r3D4pB.jpg

ALbVNX.jpg

gqGgR2.jpg

Eg0LBn.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Camlar filmlendi. Dün kızımın elleriyle güneşi engellemeye çalıştığını görünce içim yandı. Bugün hemen gidip taktırdım. Ama araba biraz kirli [emoji3] 626989b1e3e1a9c1a7551aa22b5dcffe.jpg18e5ddd480cab9c4226c5a9436455388.jpg62964d41174e82a6dc47b3d6866fca5f.jpg7e57eb0844c0e62ed02b02f662c999a4.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Ne kadara mâl oldu Murat bey

İki yere fiyat ve kalite sordum. İkiside aynı fiyat verdiler aynı ürün için. Orta kalite film 180 Tl'ye yaptırdım.

Ama araçta film yoktu. Eğer eski filmin sökülmesi gerekiyorsa farklı fiyat veriyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
İki yere fiyat ve kalite sordum. İkiside aynı fiyat verdiler aynı ürün için. Orta kalite film 180 Tl'ye yaptırdım.
Ama araçta film yoktu. Eğer eski filmin sökülmesi gerekiyorsa farklı fiyat veriyorlar.

iyi günlerde kazasız belasız kullanın
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

iyi günlerde kazasız belasız kullanın

Çok teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Serviste ucretsiz kontrol ve klima gazi dolumu yapildi. Ford Life Card verip onunla da indirim yaptilar. 47 tl odedim.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ersin Alan
3 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Serviste ucretsiz kontrol ve klima gazi dolumu yapildi. Ford Life Card verip onunla da indirim yaptilar. 47 tl odedim.

Hangi Servis hocam bu tüm fprdlarda var mı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Özel klimacılar 120tl lerde
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sağ park yanmıyordu, fara şöyle güzelce vurdum ama yanmamaya devam etti. Bende öylece kendi haline bıraktım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sağ park yanmıyordu, fara şöyle güzelce vurdum ama yanmamaya devam etti. Bende öylece kendi haline bıraktım.

Değiştirsene ampulü. [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bugün sabah servise getirip kışlık lastikleri yazlıklarla değiştirdim. Biraz geç oldu ama geçen hafta kar yağdı zaten Isparta'da...[emoji4]

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Onur Demir
10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Değiştirsene ampulü. emoji23.png

Farı sök ampulü değiştir farı geri tak çok zor işler Abi. 

eskiden elini uzatır değiştirirdin. Gerçi şimdi yazarken düşünüyorumda acaba parklar öyle elini sokarak değişiyormuydu, kısa uzun ampuller için mi farı sökmek gerekiyordu bilemedim. 

Arabayı bu hafta içi değiştireceklerdi bekliyorum sakin sakin. Elimde kalacak zaten ellemiyorum o yüzden. 

Marş motoru sorunlu , volandan dediler nekadar doğrudur bilmiyorum ilk çalıştığında traktör gibi karkur ediyor. 

Ön takım arada lakırdıyor

sürücü koltuğunu kırdım (110 kilo oldum sonunda) koltuk arkasından demirleri çıktı. döşemecide yaptırdım ama her an yine kırılacakmış gibi geliyor. 

Trakya birimlerimiz çok kötü yerlerde yavaş gitsem işim bitmez, hızlı gidincede işte araba dayanamadı :) 120k km de araba yeter artık diyo.

Park ampulünü unuttum bak yine :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...