Sani Gerşon 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 %30'la kaça düşüyor S3 Mini? 700TL Yanlış alarm. Vatan'da rakam yüksek? %20 indirimle 999tl diyor. Telefonun her yerdeki satışı o zaten Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 700TL Yanlış alarm. Vatan'da rakam yüksek? %20 indirimle 999tl diyor. Telefonun her yerdeki satışı o zaten O yüzden sordum ya işte Çoğu üründe normalde piyasadan pahalı satıp, %25-30'la piyasanın çok az altına iniyorlar. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 http://www.gold.com.tr/U204950/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562-Beyaz-Cep-Telefonu Şöyle bir şey var inceleyin bakalım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Trıt. Tek numarası çift hat zaten. Adamına göre telefon. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 İkinci el pırıl pırıl S2 var. 750 TL'ye arkadaşta... Garantisi ne kadar var abi? Detay alabilir miyim? Tabi başkasına satılmadıysa hala Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Bugüne kadar S3 ümü Kies üzerinden güncellememiştim. Rehber sorunu yaşamaktan korkuyordum. Sabah wireles açıktı telefon imei numarasına göre güncelleme i indirmiş . Bende önce bir tereddüt ettim , sonra battı balık yan gider diyerekten kabul ederek güncelledim Jelly Beane. Fakat ekranın kenarlarında bir program, pencere açarken kırmızı çerçeve çıkıyor uyuz oldum.Sizde de oldumu güncelleme sonrası ve kaldırmanın yolu yok mu?? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Yüzsek düzey modu etkin kısmı varsa ve açıksa kapatırsan düzelmesi lazım. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Yüzsek düzey modu etkin kısmı varsa ve açıksa kapatırsan düzelmesi lazım. Süpersin abi sağol düzeldi... Süpersin abi sağol düzeldi... Düzeldi sandım ama düzelmemiş Geliştirici seçeneklerinde herşey kapalı ama hala yanıyor:( Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Süpersin abi sağol düzeldi... Düzeldi sandım ama düzelmemiş Geliştirici seçeneklerinde herşey kapalı ama hala yanıyor:( Bu işlemi yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmak lazım . Şuan düzeldi sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 745'e gitti dün... Alıştım ben Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 (düzenlendi) Ben kendi iPhone 5'imi sattım. Ama arkadaşımda 1500'e ABD iPhone 5 siyah 16GB var. Uygun fiyatlı 4S yok mu? 21 Aralık 2012 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Bugün gece 3 te bana da güncelleme gelmiş kabul ettim telefon biraz hızlandı gibi ama ekranda renk sorunu yaşamadım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Uygun fiyatlı 4S yok mu? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-1.5-aylik-telefon-kvk-garantili-32-gb-108464897/detay 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Iphone kullanan arkadaşlar applemaps'e güvenmesinler. Avustralya'da 10 motorcu applemaps yüzünden yanlış yonlendirilip kaybolmuslar. Bulunmaları zaman almış. Haberin linki aşağıda http://www.ntvmsnbc.com/id/25404856 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 S3 rehberde en uzun 2 saniye kadar bekletti beni bir kaç kez. Çoğu zaman hemen ya da 1 saniye civarı açıyor. Yaklaşık 950 kişi kaydı+ email kişileri var. Bazen biraz gecikme oluyor ama rehber sorunu olabilecek bir sorun yaratmadı şimdiye kadar, yani 7 aydır. Evren Bey bu konuda şanssızlık yaşadı. Ios dünyası hayırlı olsun, ama çok kalacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 http://www.sahibinde...108464897/detay HTC CcC yapacaksın zorla beni. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Bir kaç yıl sonra iPhone ve Samsung Galaxy... 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 (düzenlendi) Lütfen yerli malı kullanalım, sermaye dışarı akıyor sonra. Link Şunu link yapan mod, ne güzel mod. 31 Aralık 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 S3 rehberde en uzun 2 saniye kadar bekletti beni bir kaç kez. Çoğu zaman hemen ya da 1 saniye civarı açıyor. Yaklaşık 950 kişi kaydı+ email kişileri var. Bazen biraz gecikme oluyor ama rehber sorunu olabilecek bir sorun yaratmadı şimdiye kadar, yani 7 aydır. Evren Bey bu konuda şanssızlık yaşadı. Ios dünyası hayırlı olsun, ama çok kalacağını düşünmüyorum S3'te şanssızlık yaşadığım doğru. Bunun yanısıra hızlı fiyat düşüşü de bu konuda kararımı hızlandırdı. Samsung İphone5 gelmeden piyasadaki son kararsızları çekmek ve Note2'nin güncel model olduğunu vurgulamak için fiyatını aşağı çekti. Büyük Distürbitörler bu fiyat farkını perakende son tüketiciye görece olarak düşük yansıttılar ama sanırım çok mal alan elektronik marketlere herhalde hatırı sayılır indirimler yapıldı ki, nerdeyse İstanbul garantili ürünlerin fiyatıyla satıldığı dönemler oldu. Iphone5'te sanırım kurucusunun ölümünden sonra pazar politikasını biraz değiştirdi ve dünyayı appellaştırmak için kendine göre çok daha düşük bir fiyat politikasını üzerine çok da birşey eklemediği yeni modeli için belirledi. Böylece ütopik özellikli yeni model çıkarmayarak kendini zor durumda bırakmaya çalışan rakibi Samsung'a da göz dağı vererek bir taşla iki kuş vurdu. Apple bu hareketi ile Samsung'a sen modelini yenilemezsen ve çıtayı yükseltmezsen kazanan hep ben olurum imajını verdi. Bunu nerden anlıyoruz, s3'ün hızlı fiyat düşüşünden. Apple pazarlama derslerinde örnek gösterilen bir marka. Samsung ile satış stratejileri çok farklı. İşin garibi daha modern pazarlama ilkelerini benimseyen, her türlü piyasada her türlü ürünle rekabet edebilen Samsung için Apple Nokia kadar basit bir rakip olamadı ve bu pazarda kuralları kendisi koyamıyor. Tıpkı diğer markalar gibi. Iphone 4'ten 4s'e geçerken dünyayı şaşıtmıştı ve Samsung bunu taklit ederek s2'den s3'e bu şekilde hafif bir sıçrayışla ve herkesi şaşırtarak yaptı ama iki senede bir model çıkaran Iphone'nun fiyat istikrarı kısmını taklit edemedi, çünki pazarlama stratejisi buna müsait değil. Şimdi son kozu Apple oynadı ve bana kalırda Samsung bu sefer özüne dönüp, eski modelle benzerliği olmayan bir S4'ü piyasaya sürecek. Ancak yeni bir strateji geliştirmek istediği her halinden belli. Belki de gözünü Apple'ın elit kitlesine diktiğinden, bugüne kadar hiç yapmadığı birşey yapıp, yüksek fiyatla yeni modelini piyasaya sürebilir. Ya da üst ürün gamında olan Galaxy'nin daha üst serisini de çıkarabilir. Benim için Ios, Android ya da Wm farketmiyor. Kullanışlı ve pratik olduğu müddetçe tercih nedenim olur. Zaten en üst seviye cihazlar olduklarından donanım konusunda da daha iyi alternatifleri yok. Belki wm maceram olabilir ama şu an model kısıtlı, yazılım emeklemede, biraz daha oturması gerekli. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 nokia olmaz Murat LG al da onu da öğrenelim neemiş ne değilmiş. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Ne kadar göz önünde bulundurmak gerekir bilmiyorum ama piyasadaki diğer telefonlarla çekim örnekleri karşılaştırmalarına baktım, Lumia ve diğerleri diyecek kadar fark atıyor. Video çekimi de inanılmaz üstelik. traşa gidiyor muyuz kardeş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Lg 4X'i n güzel yönlerini görmeye çalışmıssın Murat. Yanılma. Bu modelin ısınma sorunu mevcut. LG'nin yazılım desteği biraz sıkıntılı. Yani güncellemeler konusunda Samsung kadar geri beslemesi yok. Fotoğraf kalitesi düşük. Bildirim ışığı yok. Pil ise üzerindeki mAh'a göre oldukça kısa süre dayanabiliyor. Yani bir optimizasyon sorunu olduğu belirtiliyor. Ekran konusunda başarılı, kutu içeriği güzel. Bunlara söz yok. Ancak LG'nin ikinci eli çok kötüdür. Bir şekilde alıp memnun kalmazsan teklif edilecek rakamlar çileden çıkarabilir. Lumia emekleme döneminde. Her gün yeni bir güncelleme alıyor. Uzun dönem kullanıcı testerlarından biri olmak istersen alabilirsin tabi:) Bu seçenekler arasında en iyisi S3'tür. MAcera arama bence. Yine Sony'nin Xperia S'i fiyat performans olarak güzeldir. Motorla'nın indirimde olan modeli var, sen o konuyu gördün ama onun da JB desteği alıp almayacağı meçhulmüş. Bir de Huwaei'nin Ascend P1 diye övülen bir modeli var. Fiyatı 1.000.-TL'nin altına düştü. Son olarak Nexus alınabilir. Ancak yakında Nexus 4 gelecek Lg'nin bu sefer yapımını üstlendiği. O geldikten sonra fiyatları iyice düşer Samsung Nexus'un. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Lg 4X'i n güzel yönlerini görmeye çalışmıssın Murat. Yanılma. Bu modelin ısınma sorunu mevcut. LG'nin yazılım desteği biraz sıkıntılı. Yani güncellemeler konusunda Samsung kadar geri beslemesi yok. Fotoğraf kalitesi düşük. Bildirim ışığı yok. Pil ise üzerindeki mAh'a göre oldukça kısa süre dayanabiliyor. Yani bir optimizasyon sorunu olduğu belirtiliyor. Ekran konusunda başarılı, kutu içeriği güzel. Bunlara söz yok. Ancak LG'nin ikinci eli çok kötüdür. Bir şekilde alıp memnun kalmazsan teklif edilecek rakamlar çileden çıkarabilir. Lumia emekleme döneminde. Her gün yeni bir güncelleme alıyor. Uzun dönem kullanıcı testerlarından biri olmak istersen alabilirsin tabi:) Bu seçenekler arasında en iyisi S3'tür. MAcera arama bence. Yine Sony'nin Xperia S'i fiyat performans olarak güzeldir. Motorla'nın indirimde olan modeli var, sen o konuyu gördün ama onun da JB desteği alıp almayacağı meçhulmüş. Bir de Huwaei'nin Ascend P1 diye övülen bir modeli var. Fiyatı 1.000.-TL'nin altına düştü. Son olarak Nexus alınabilir. Ancak yakında Nexus 4 gelecek Lg'nin bu sefer yapımını üstlendiği. O geldikten sonra fiyatları iyice düşer Samsung Nexus'un. Saygılarımla. Aciliyet yoksa Nexus4 'ü ben de öneririm. Fiyatı piyasanın ciddi şekilde altında olacak diye konuşuluyor. Zaten ürünün çıkış amacı da bu. 1000-1200 TL civarında fiyat bekliyor takip edenler. Ocak ayında Türkiye'ye gelecek deniyordu ama halen ses yok. Belki 1 ay daha sarkıp Şubat ortasına yetişebilir. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Rehber beklemeleri bende de olmaya başladı ama çok sorun etmiyorum asıl canımı sıkan mesela wifi li ortama girdim telefon hemen bağlanıyor ama 4-5 dk sayfa acmazsam sayfa açmaya çalışınca açmıyor mecbur wifi bağlantısını kesip yeniden wifi ye baglanmam gerekiyor sonrasında ne kadar işlem yaparsam yapayım sorun yok fakat verilen ilk arada yine aynı sorun Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Rehber beklemeleri bende de olmaya başladı ama çok sorun etmiyorum asıl canımı sıkan mesela wifi li ortama girdim telefon hemen bağlanıyor ama 4-5 dk sayfa acmazsam sayfa açmaya çalışınca açmıyor mecbur wifi bağlantısını kesip yeniden wifi ye baglanmam gerekiyor sonrasında ne kadar işlem yaparsam yapayım sorun yok fakat verilen ilk arada yine aynı sorun Programlardan biri buna neden oluyor gibi. Wi-fi konusunda başarılıdır S3. Hem çekim kalitesi hem de bağlantı başarısında problemi yok bildiğim kadarı ile. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts