İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Bimeks te lg p880 çok iyi cihaz. Android jelly bean güncellemesinide aldı. 4 çekirdekli 1.5 ghz hız , 1 gb ram, 8 megapiksel kamera 16 gb dahili hafıza , true HD ekran. Yemede yanında yat. Fiyat 1000 tl ve 50 tl hediye çeki. Alacaklar icin muazzam bir cihaz. Bu fiyata bu kaliteyi bulamazsınız.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bu hafta içi alacam S3 Miniyi artık.. Android alemine boma gibi geliyorum :vampir:

Yorum bağlantısı

Sizin de ne garip istekleriniz var arkadaş :D Bekar/Ön kamera bağlantısını kuramadım bile :D

Neyse sen al s3 Mini'yi. Teknosa'da turuncu indirimlere girse fena olmaz.

Neresi mesela abi?

S2 ile arasında farklı olup anlayamadığın kısım söyler misin? Karşılaştıralım.

Klasor olusturamadim bi turlu. Uygulamalari istedigim gibi siralayamadim. Go launcher yukledim oyle hallettim. Samsungun kullanimi daha sade ve basit bence. Ayarlar kismi karisik gibi sanki. Arama engellemeyi bulamadim ayarlardan, arama ekranindan girerek buldum. Kilit ekranindaki kisa yollar bi var bi yok anlayamadim. Ilk aklima gelenler.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Esas o zaman risk daha artar, bak HTC bunu bile düşünmüş  :D

Alan arkadaş sırf kamera yok diye htc aldı zaten :D

Sizin de ne garip istekleriniz var arkadaş :D Bekar/Ön kamera bağlantısını kuramadım bile :D

Neyse sen al s3 Mini'yi. Teknosa'da turuncu indirimlere girse fena olmaz.

Dışarda olunca kız arkadaş kamera aç bakacağım neredesin diyor :) olmayınca direk Rusya'da muamelesi yapıyor :D 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ana ekranda klasör oluşturmak için kısayollari üst üste getireceksin abi. Üst üste gelince klasör olur. Uygulama sıralaması için de sağ üstte menü tuşuna basınca çıkar. Alfabetik, en yeni veya en eski olarak sıralama var. Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Ana ekranda klasör oluşturmak için kısayollari üst üste getireceksin abi. Üst üste gelince klasör olur. Uygulama sıralaması için de sağ üstte menü tuşuna basınca çıkar. Alfabetik, en yeni veya en eski olarak sıralama var.

Zamzung'da istediğin uygulamayı istediğin yere koyabiliyosun, bunda yok sanırım. Klasör işini öyle yaptım ama launcher kullandım işte.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

kliksa da, hepsiburada da Samsung Türkiye garantili satıyor. Sıkıntı olmaz.

Bundan emin olma sani. Geçen şikayet varda okumuştum sanırım. Telefonu önce samsung garantisi var diye satmışlar, daha sonra geri almak zorunda kalmışlar. Tam hatırlamıyorum ama. Kipa gibi birçok market kendileri getiriyormuş artık telefonları ve o yüzden ucuz satabiliyorlar bazen.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Blu Life Play.

Servis ihtiyacı duyulmadığı sürece, her türlü her işi görür. Mis gibi.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok yav tekrar baktım da... Bu konu kapanmıştır arkadaşlar :D

Diskavıri forever artık :p

Bu paraya bu telefon varken, başka android telefon aramak boşa kürek çekmektir. :D Hatta, bunu internetten kart kampanyasıyla falan alacaksıni, baya baya yolda bulmuş gibi olursun heralde :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Blu Life Play.

Servis ihtiyacı duyulmadığı sürece, her türlü her işi görür. Mis gibi.

Telpa ;) bence en iyi servis..

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Discovery'yi bayramda ziyarete gelen bir akrabamız almış. Bu fiyata başka telefon önermem gerçekten 10 numara. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zamlanmaz ise bir kaç ay sonra sorunları giderilince almak gerekir.

Zamlanir diyorlar. Yok satıyormuş. DH forumda konu açmışlar, nerede stok var diye.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

doğan görünümlü şahin ler gibi olmasın

Yok abi gördüm, kullandım.. bildiğin doğan.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kafa karıştırmaya bire birsiniz valla.Durduk yere şimdi de bunu çıkardınız başımıza iyimi.Gerçi piyasa da yok diyorsunuz ama bu akşam bir bakayım sağa sola varmı diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Dün bir kaç yere sordum maalesef yoktu, Galaxy S3 mini aldım, blackberry sizlere ömür :)

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Kafa karıştırmaya bire birsiniz valla.Durduk yere şimdi de bunu çıkardınız başımıza iyimi.Gerçi piyasa da yok diyorsunuz ama bu akşam bir bakayım sağa sola varmı diye :D

Telpa'nın kendi sitesinde vardı Birde hızlıal.com'da vardı ...

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

telefon geldi kutusunda ''ambalaj hasarlı veya açılmış ürün iade alınmaz.'' diyor açmaya kıyamadım bile

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

yakın zamanda telefon alacağım. şu an t20 kullanıyorum bataryası en fazla bir gün gidiyor ve kamerası bozuldu..

alacağım telefon

1- Şarjı en az iki gün gitmeli ( sadece günde en fazla 1 saat konuşuyorum )

2- Kamera kalitesi ortalama veya ortalama üstü olmalı.

3- şık ve ergonomik olmalı

4- 500- 800 arası olmalı

Yorum bağlantısı

yakın zamanda telefon alacağım. şu an t20 kullanıyorum bataryası en fazla bir gün gidiyor ve kamerası bozuldu..

alacağım telefon

1- Şarjı en az iki gün gitmeli ( sadece günde en fazla 1 saat konuşuyorum )

2- Kamera kalitesi ortalama veya ortalama üstü olmalı.

3- şık ve ergonomik olmalı

4- 500- 800 arası olmalı

Kesin Samsung alacaksın da hangi modeli olacak :)

Bence S3 veya s3 mini istediğin özelliklere uyuyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...