Abdurrahman Balaban 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Evet wastegate ayarı ile oynayarak ta yapılabilir fakat buna karşılık verecek işletim sistemi ,enjektör vs. olması gerekiyor Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Cihan Kardeşim konuyla alakalı geç kaldığım için kusura bakma, Kardeşim manifolt patlaması daha evvelde başımıza geldi,az evvel servisle görüştüm senin Arkadaşım olduğunu söyledim ödemeyle alakalı taksit istersen bir şey yapamıyorlar nakit verirsen %15 iskonto yapacaklar Sami Bey ilgileniyor bilgin olsun http://www.yedekparc...08-ORJiNAL.html Reklam oluyorsa silersin profesör..Sponsorun sayfasında bulamadım Ben onu daha ucuza da alırım üstelik, burada yedek parçacı arkadaş var Abdurrahman Kardeşim Link'in alt kısımdaki yazıyı okudunmu?? okumadıysan, şöyle diyor Ford montaj malzemesi,yani( Orjinal değil) 3 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Cihan Kardeşim konuyla alakalı geç kaldığım için kusura bakma, Kardeşim manifolt patlaması daha evvelde başımıza geldi,az evvel servisle görüştüm senin Arkadaşım olduğunu söyledim ödemeyle alakalı taksit istersen bir şey yapamıyorlar nakit verirsen %15 iskonto yapacaklar Sami Bey ilgileniyor bilgin olsun Abdurrahman Kardeşim Link'in alt kısımdaki yazıyı okudunmu?? okumadıysan, şöyle diyor Ford montaj malzemesi,yani( Orjinal değil) buna motocraft yazıyor dahada ucuz http://www.fordayedekparca.com/1.6-tdci-emme-manifold-fiyati.html?urun_id=355&tab_id=3 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 İşte küçük şehirlerde yaşamanın dezavantajı.Bir tane bile düzgün işini iyi yapan esnaf yok maalesef. Keşke araba izmire kadar gidebilseydide sabri ustaya götürseydim. Saol teşekkürler. aracınızda kasko yok mu çekici çağırın aracınızın arızalandığını söyleyin istediğiniz servise kadar götürsün oda olmadı 100 tl ye izmire çekiciyle getirtilebilinirdi. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 buna motocraft yazıyor dahada ucuz http://www.fordayede...id=355&tab_id=3 Parça 3M5Q 6P036 AE fiyatı 683+KDV bu parça Otosan malı yetkili servis bu parçayı kullanır garanti verebilmek için Senin gösterdiğin parça piyasadan her hangi bir tüccar'ın ithal ettiği parça bu parçada garanti olmaz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Cihan Kardeşim konuyla alakalı geç kaldığım için kusura bakma, Kardeşim manifolt patlaması daha evvelde başımıza geldi,az evvel servisle görüştüm senin Arkadaşım olduğunu söyledim ödemeyle alakalı taksit istersen bir şey yapamıyorlar nakit verirsen %15 iskonto yapacaklar Sami Bey ilgileniyor bilgin olsun Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Sabri ustam, Luk markasını bilirsin ..2007 yılında LUk marka debriyaj setine vw yetkili servisi 360 TL fiyat verdi ben aynı orjinal parçayı dışarıdan 170 TL ye almıştım..Ona da fatura kestirdim üstelik..Yetkili Servisin bir artısı garanti durumu ve hakkını rahat arama noktasında olabilir..Şahsi fikrimdir; Yetkili servisten ne malzeme alırım nede bakım için uğrarım işinin ehli bir usta bulup dışarıda hallederim Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Sabri ustam, Luk markasını bilirsin ..2007 yılında LUk marka debriyaj setine vw yetkili servisi 360 TL fiyat verdi ben aynı orjinal parçayı dışarıdan 170 TL ye almıştım..Ona da fatura kestirdim üstelik..Yetkili Servisin bir artısı garanti durumu ve hakkını rahat arama noktasında olabilir..Şahsi fikrimdir; Yetkili servisten ne malzeme alırım nede bakım için uğrarım işinin ehli bir usta bulup dışarıda hallederim Abdurrahman hata yapıyorsun, hatanı düzeltmeye uğraşıyorum ancak yine hata yapıyorsun 2007 yılında servisin 360 lira dediği parça vw logolu luk markaydı piyasadan aldığında vw logosu yok luk marka nasıl ikiside orjinal olur. Ha para senin araba senin parçayı nereden alırsın sen bilirsin ancak her ikisinede orjinal dersen iki çift sözde ben söylerim, Kızma bana sadece aydınlatmak için yazıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Luk üretse de, aynısı değildir, mutlaka bir logo farkı vardır, 1 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 8 Ekim 2012 Yazar Paylaş 8 Ekim 2012 Cihan Kardeşim konuyla alakalı geç kaldığım için kusura bakma, Kardeşim manifolt patlaması daha evvelde başımıza geldi,az evvel servisle görüştüm senin Arkadaşım olduğunu söyledim ödemeyle alakalı taksit istersen bir şey yapamıyorlar nakit verirsen %15 iskonto yapacaklar Sami Bey ilgileniyor bilgin olsun Abdurrahman Kardeşim Link'in alt kısımdaki yazıyı okudunmu?? okumadıysan, şöyle diyor Ford montaj malzemesi,yani( Orjinal değil) Burdaki satırları okumadan yaklaşık yarım saat önce sabri usta telefonla aradı.Öncelikle şunu yazmak istiyorum sabri usta eline koluna yüreğine sağlık aramanla beni çok mutlu ettin. Yapmış olduğun iyilik ona nedesem ne yazsam boş.Sonsuz teşekkürler. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Abdurrahman hata yapıyorsun, hatanı düzeltmeye uğraşıyorum ancak yine hata yapıyorsun 2007 yılında servisin 360 lira dediği parça vw logolu luk markaydı piyasadan aldığında vw logosu yok luk marka nasıl ikiside orjinal olur. Ha para senin araba senin parçayı nereden alırsın sen bilirsin ancak her ikisinede orjinal dersen iki çift sözde ben söylerim, Kızma bana sadece aydınlatmak için yazıyorum Estağfirullah neden kızayım..Aldığım balata ile servise gittim her şeyi ile aynıydı logo falanda yoktu ayrıca serviste balatada..Ben 57. mesajda şahsi fikrimi belirttim kimse buna katılmak zorunda değil haksızmıyım? Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 8 Ekim 2012 Yazar Paylaş 8 Ekim 2012 aracınızda kasko yok mu çekici çağırın aracınızın arızalandığını söyleyin istediğiniz servise kadar götürsün oda olmadı 100 tl ye izmire çekiciyle getirtilebilinirdi. Aracımın kaskosu var bugün bitiyor hatta 100TL izmire çekiciyle Çekiciler manisa merkezden dopalara 70 tl'ye çekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Abdurrahman hata yapıyorsun, hatanı düzeltmeye uğraşıyorum ancak yine hata yapıyorsun 2007 yılında servisin 360 lira dediği parça vw logolu luk markaydı piyasadan aldığında vw logosu yok luk marka nasıl ikiside orjinal olur. Ha para senin araba senin parçayı nereden alırsın sen bilirsin ancak her ikisinede orjinal dersen iki çift sözde ben söylerim, Kızma bana sadece aydınlatmak için yazıyorum Daha önce başımıza geldi.Sağolsun Sabri Usta müşterilerine yeterli bilgiyi veriyor.Şahsen ben zor ikna olanlarındanım:) Focus 1 marka aracımın bir yıl önce Ustaelleri tanımadan önce değiştirdiğim luk marka baskı balatayı Ustaellerde yeniden değiştirmek zorunda kalmıştım.Şikayetim fazla yakmasıydı.Sabri Usta araçtan çıkan ile kendi takacağı baskı balatanın ortasında küçücük motorcraft mı luk mu öyle bir logo olduğunu ve parçanın orginal olduğunun buradan anlaşıldığını söyledi. Aslında orginallik kavramı günlük hayatta kullandığımızdan farklı bir anlamda kullanılıyor.Araçların fabrikalarda üzerine montajlanan ürünleri o markanın en kalitelileridir.Oem dediğimiz orginal marka hem fabrikaya hem de piyasaya ürünler veriyor.Fabrikaya verdiği ürünler fabrika ile yapılan anlaşmanın kriterlerini doldururken piyasaya ürünler iki kalite olarak çıkıyor.Dikkatinizi çekerim.Aynı marka farklı kalitede iki ürün. Yetkili servisler hangisini takar bilmiyorum ama Sabri Usta orjinalini takar. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Sabri Ustam, Manifold neden patlar, patlatmamak için neler yapılabilir, nasıl kullanmalıyız? Bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz. Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 ben diyeyim : manifolddur patlar şunu bunu yaparsanız yarılmaz patlamaz denemez, şans işi. 2 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Sabri Ustam, Manifold neden patlar, patlatmamak için neler yapılabilir, nasıl kullanmalıyız? Bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz. Teşekkürler... Hocam aslında manifold patlamaz genelde intercoolur hortumları patlar ancak bazen böyle istisnai olaylar oluyor bunuda bence yedek parçanın enjeksiyon yapılan yerlerinden patladığı için malzeme hatasına bağlamak lazım diye düşünüyorum Tabi bu araç 2010 model üstü olup bu parça patlasaydı o zaman işin rengi başka olurdu 2 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Aracımı akşam üstü servisten aldım sabri ustanın süpriz indirimiyle 1100 tl çıkan fatura 940 tl'ye düştü. Sabri ustaya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çıkan parçayı aldım fotoğraflarınıda çektim ama fotoğrafları nerden ekleyeceğimi bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resim-ekleme-alternatif-1/ Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 çağlar abi verdiğin site hata veriyor açılmıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 imgur http://imgur.com// açıldı? amam bakım daymış http://imageshack.us/ bu da iş görür Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 yollayap.com bunu yapacak gönüllü arıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts