İçeriğe Yönlendir

Focus II - Turboda Ses

Cihan Beliceli

Recommended Posts

Cihan Beliceli
(düzenlendi)

3. fotoda mı gözüküyor çatlak yer?

Çağlar abi 4. resimde plastiğin ek yeri köşe kısmı tam orası ayrılmış siyah olduğu için resimde perk farkedilmiyor. Yağlardanda anlaşılıyor çaklayan yer.

tarihinde Cihan Beliceli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu plastiği bilmiyorum ama tamiri mümkün olabilir mi diye merak ettim?

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

bu plastiği bilmiyorum ama tamiri mümkün olabilir mi diye merak ettim?

Abi serviste bir çocuk var bu işlere çok hevesli siparişi verdiğimi bilmiyordu istersen tamir yoluna gidelim dedi ama pek sağlıklı olmaz dedi bende siparişi verdim bile dedim. Oda en sağlıklısıda o iyi yapmışın dedi. Servisteki usta bile ilk önce onu önerdi.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Geçmiş olsun, şimdi bu araca bir de egr iptali lazım ;)

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Geçmiş olsun, şimdi bu araca bir de egr iptali lazım ;)

Açıklıyabilirmisiniz nedemek olduğunu , birde iptal ne işe yarıyor.

Geçmiş olsun.

Kaç km'de idi araç?

Teşekkürler aracın 117000'de.

Servise götürdüğümde usta turbo basıncı fazla geldiyse oda yapmış olabilir dedi ama parça takıldıktan sonra turboyla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığı anlaşıldı sadece parçayla ilgili imalattaki sıkıntıdan kaynaklı sanırım. Aracı öyle çok devirli kullanmam 3000fazla geçmem. sadece aydın otobanında sürekli 4000 devir ve üstünde giderim :f1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Servise götürdüğümde usta turbo basıncı fazla geldiyse oda yapmış olabilir dedi ama parça takıldıktan sonra turboyla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığı anlaşıldı sadece parçayla ilgili imalattaki sıkıntıdan kaynaklı sanırım. Aracı öyle çok devirli kullanmam 3000fazla geçmem. sadece aydın otobanında sürekli 4000 devir ve üstünde giderim :f1:

Bayağı kurum bağlamış manifold. 50bin de 1 temizlemek mi ne lazım acaba :s

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Bayağı kurum bağlamış manifold. 50bin de 1 temizlemek mi ne lazım acaba :s

Servislerde noramlde bakımlarda temizliğini yapmıyorlarsa şimdiye kadar hiç temizletmedim.

Merak ediyorum acaba performans yada yakıt tüketiminde farklılık olur mu. Çağlar abi yada süha yorum yapar herhalde buna

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Egr iptali, manifoldun tekrar kirlenmemesi için ve ayrıca düşük devirlerde güç artışı için yapılır. Göründüğü kadarıyla manifoldun içi epey kurum bağlamış. Benim de aracım 114 binde. Acaba benim ki de böyle midir?

Sürekli 4000 devir ve üstü derken, kaçıncı viteste ve neden sürekli 4000 devirde kullanıyorsunuz?

Bir miktar performans artışı olacaktır. Keşke egr yi de temizletseydiniz (yapılmadıysa tabii)...

Servislerde noramlde bakımlarda temizliğini yapmıyorlarsa şimdiye kadar hiç temizletmedim.

Merak ediyorum acaba performans yada yakıt tüketiminde farklılık olur mu. Çağlar abi yada süha yorum yapar herhalde buna

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Sürekli 4000 deviri ve üstünü aydın otobanında demiştim 2yüzdesem hıza yeterli olur herhalde. Birde egr iptal edilirse bir sakıncası varmı.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Sürekli 4000 deviri ve üstünü aydın otobanında demiştim 2yüzdesem hıza yeterli olur herhalde. Birde egr iptal edilirse bir sakıncası varmı.

Manifold neden patladı anlaşıldı şimdi

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Manifold neden patladı anlaşıldı şimdi

İyide 365 günün hergününde bunu yapmıyorum ki belki senede 5 belik 10 defa. İyide o parça o hızda zarar görecekse ya o parçayı üretmesinler yada o arabaya o hız sınırını koymasınlar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ruhan Sorgun

İyide 365 günün hergününde bunu yapmıyorum ki belki senede 5 belik 10 defa. İyide o parça o hızda zarar görecekse ya o parçayı üretmesinler yada o arabaya o hız sınırını koymasınlar.

focus 200 yaptı diye orası burası çatlayacaksa işimiz var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Fatih Aldemir

Bu parça lazım arkadalşar. Ama bulamıyorum. Biraz acil. Bir kaç gün sonra yola çıkacağım. Yardımcı olabilir misiniz. 96392c3a0d32641b24239ca91599e2c1.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Parçacı baktı bulamadı. İnternetten de baktı, katalog varmış ondan da baktı ama bulamadı. Ben de bakıyorum internetten bulamıyorum.

Aynı isimle bu parça var. 84fe8dda6cffdbb9187b7a9b752d4201.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şase numaranız hazırda olarak 05325709624 ü arayın. Serdar a selam söyleyin. İStanbulda değilseniz de güvenli şekilde eticaret yapabilirsiniz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir
şase numaranız hazırda olarak 05325709624 ü arayın. Serdar a selam söyleyin. İStanbulda değilseniz de güvenli şekilde eticaret yapabilirsiniz...
Eyvallah. Müsait bi yere geçince arayacağım.
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Serdar ile görüştüm. Parçanın birebir aynısının olmadığını, artık üretilmediğini ve tamamen yuvarlak ve yumuşak olan parçanın olduğunu söyledi. 60 lira dedi fiyatına. Bu bilgi ışığında memlekette parçayı buldum. Yarın değiştireceğiz inşallah. Teşekkür ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Bugün fotoğraftakine benzer bi parça taktık. Yerine tam oldu. Poşetinde focus c max 04 yazıyordu. cfaf3eddf71403c09b7d4b642ac81a6b.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...