İçeriğe Yönlendir

1 Bardak Kola,1 Saatte Neler Yapıyor.

Misafir

Recommended Posts

Misafir

• 1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asittir'.
    2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
    3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
    4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
    5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
    6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.
    7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.
    8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yazıyı okurken canım cola çekti :) Eve gidince bir değil 2 bardak içeyim :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ayran içersen olur. En zararlı olanı uyku gelmesidir. Tadı da koladan güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Barış ellerine sağlık,faydalı bir paylaşım olmuş. :bravo:

Çok saol Hakan.Çok nadir de olsa bende içiyorum ama içmemek en iyisi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yazıyı okurken canım cola çekti :) Eve gidince bir değil 2 bardak içeyim :p

Beğenmedim :D :D

Günlük en az 1,5 litre içerim.

Ama denilen gibi hiç kilo almadım daha :)

peki faydasını gördünüzmü. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

• 1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asittir'.
    2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
    3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
    4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
    5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
    6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.
    7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.
    8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

Bunlara ilave olarak birinci dakidan itibaren dişlere zarar vermeye başlar.

Yorum bağlantısı
Misafir

Nasıl yani kolamı :shok: :shok: :shok: :shok:

Yorum bağlantısı
Misafir

Nasıl yani kolamı :shok: :shok: :shok: :shok:

Abi günlük alınan bazı şeyler vardır ya hani marketten...

Aynen öyle, akşam eve giderken 1ekmek,2yada 2,5lt cola,1 paket sigara. Standarttır :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi günlük alınan bazı şeyler vardır ya hani marketten...

Aynen öyle, akşam eve giderken 1ekmek,2yada 2,5lt cola,1 paket sigara. Standarttır :)

Adaşım yapma yazıktır günahtır vücuda. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Misafir

Şu an 30 palet 2,5, 10 palet kutu kola ve sayamadığım birçoğu karşımda duruyor :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Size farklı bir içecek önereyim. Girebolu suyu. Meyesini yemesi de, suyunu içmesi de çok güzeldir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:shok:

Arkadaşımın midesi delinmişti. Hiç mi reflü falan yok?

Ben haftada 1 ancak içiyorum...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şükür uzun zamandır içmiyorum.Eskiden bağımlı gibi duramazdım artık aklıma bile gelmiyor.Ayran doldurdu yerini :)

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Kefir içmek lazım, cola zaten sevmem ama illede içeriz. Balıkla etle hazmı kolaylaştırır diye öğrettiler bize. Ajanmışlar hepsi :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

daha önce de önermiştim ve halen de ısrarla öneriyorum. Kefir için ve çocuklarınıza da içirin...

Ben içemedim ben kefiri ya aslında çok faydalı ama alışamadım.

Yorum bağlantısı
Misafir

daha önce de önermiştim ve halen de ısrarla öneriyorum. Kefir için ve çocuklarınıza da içirin... kefir.jpg

Ben 4 yaşındaki kızıma içiriyorum,fakat ben bir türlü sevemedim,içemiyorum maalesef.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...