Cengiz Aratemur 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 200 ml..cam şişede coca cola tercihimdir.. (depozitolu) bu aralar kampanya'da..1 kasa'da 24 adet var..12 adeti kapak altı bedava çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Misafir gelince mecburen alıyorum,bu arada misafir gidince artanını da hemen lavaboya döküyorum,içmeyin şunu yahu 200 ml..cam şişede coca cola tercihimdir.. (depozitolu) bu aralar kampanya'da..1 kasa'da 24 adet var..12 adeti kapak altı bedava çıkıyor. Cengiz abi sanırım sen market işletiyordun değil mi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Ya fazla takılmayın....bu içecek gurupları'na,içilsin'ki (aşırı dil)ekonomi çanlansın üretiçi,satıcı para kazansın :D Zafer Ayvacı'nın eklemiş olduğu bir video vardı...yiyin kardeşim...can boğazdan gelir... http://www.youtube.com/watch?v=Aw0-U3dd9UA 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Az önce çaktım bir bardak, konu güncel Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Az önce çaktım bir bardak, konu güncel Bi bardakmı sadece? Yokmu arkası Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Bi bardakmı sadece? Yokmu arkası Bir bardakta senin şerefine çakayım yemeğin yanında Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Az önce çaktım bir bardak, konu güncel Bi bardakmı sadece? Yokmu arkası Bir bardakta senin şerefine çakayım yemeğin yanında Hakan Kurt-Osman Yücel Çetin Gizli kola reklamı yapmak,bırakmış olan üyelere kolayı özendirmek sebebiyle üyelikleri .......... 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Konuyu gördüm ! canım çekti,içeyim 1 adet depozitolu belki bedava çıkar yanında dido'mu,çokonat mı yesem acep.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Konuyu gördüm ! canım çekti,içeyim 1 adet depozitolu belki bedava çıkar yanında dido'mu,çokonat mı yesem acep.. Karmen varsa tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Hakan Kurt-Osman Yücel Çetin Gizli kola reklamı yapmak,bırakmış olan üyelere kolayı özendirmek sebebiyle üyelikleri .......... Mesela ben !.....gereğinin yapılmasını arz ederim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Mesela ben !.....gereğinin yapılmasını arz ederim Senin sayılmaz sen bakkalsın abi Zaten sermayeden yiyorsun 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Hakan Kurt-Osman Yücel Çetin Gizli kola reklamı yapmak,bırakmış olan üyelere kolayı özendirmek sebebiyle üyelikleri .......... Sevgili mot Tahir; Bu arkadaşlar beni, dolapta bırakmış olduğum kolaya özendiriyorlar. Gereğinin yapılmasını arz ederim. İmza Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Sevgili mot Tahir; Bu arkadaşlar beni, dolapta bırakmış olduğum kolaya özendiriyorlar. Gereğinin yapılmasını arz ederim. İmza Gereğini yapıp içmeni tavsiye ediyorum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Gereğini yapıp içmeni tavsiye ediyorum Bakıyım da bir ara içerim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Haydaaa ya arkadaşlar içilmesin diye açtık bu konuyu,daha çok içilmeye başlandı .Reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Sırf kola değil bütün asitli asitsiz içecekleri hayatınızdan çıkarın, özellikle çocuklarınıza içirmeyin.Piyasada % 100 meyve suyu diye satılan içecekleri bile sakın almayın. Bu içecekerin içindeki glikoz , fruktoz , ve sakoroz gibi maddeler direk karaciğere yerleşip kilo alımının bir numaralı sebebi.Ben yaklaşık 5 aydır ağzıma su ve ayrandan başka bişey koymuyorum.Birazda yememe dikkat ederek 5 ayda 12 kilo verdim ve dikkat rejim yapmadım. İnanaırmısınız gözlerim ve elerimde egzamalar cıkıyordu gitmediğim cildiyeci kalmamıştı, yaklaşık 3 aydır onlardan eser kalmadı. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Kilo aldırsaydı, 100 kilo olmuştum benim gibi günde 2.5 LT içersen, yılda kalıcı 5 kilo garantisi verebilirim. bir günde kola içme rekorum 7 Lt. 2 tane 2.5 luktan 2 tane 1lt bedava çıkmıştı hepsini içmiştim. Öğrenciyken online oyunlara çok takılıyorduk. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 benim gibi günde 2.5 LT içersen, yılda kalıcı 5 kilo garantisi verebilirim. bir günde kola içme rekorum 7 Lt. 2 tane 2.5 luktan 2 tane 1lt bedava çıkmıştı hepsini içmiştim. Öğrenciyken online oyunlara çok takılıyorduk. Yanlışın var. Her gün 2litrem garanti var. Bazende işyerinde (haftda 3 4gün) 1litrem var. Ama yok alamıyorum. Ha zannetmeyinki yemiyorum. Sağlam damağım vardır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Yanlışın var. Her gün 2litrem garanti var. Bazende işyerinde (haftda 3 4gün) 1litrem var. Ama yok alamıyorum. Ha zannetmeyinki yemiyorum. Sağlam damağım vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts