Lokman Ceritlioğlu 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Hiç sorma abim, o yüzden kırma dökme işine girmedik. seneye bakacağız artık. komple yerler kırılacak karolar değişecek. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 kombi alacağım ve görüşle tavsiyelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Murat,biz bursada eca kullanıyoruz.1994 te aldık.Bir kez bakım yapıldı.Ben osmaniyede baymak kullanıyorum.En yakın arkadaşım buderus kullanıyor.Hiç sorun yaşamadık.Ürünün başına bir olay geldiğinde karşında muhatap bulabileceğin markayı al.Birde yoğuşmalı alırsan iyi edersin.Benimki yoğuşmasız.Arada fiyat farkı da 200 TL.idi.Neden almadım bilmiyorum.Yoğuşmalının gazı daha verimli kullandığını bayiler söylüyor. Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Murat,biz bursada eca kullanıyoruz.1994 te aldık.Bir kez bakım yapıldı.Ben osmaniyede baymak kullanıyorum.En yakın arkadaşım buderus kullanıyor.Hiç sorun yaşamadık.Ürünün başına bir olay geldiğinde karşında muhatap bulabileceğin markayı al.Birde yoğuşmalı alırsan iyi edersin.Benimki yoğuşmasız.Arada fiyat farkı da 200 TL.idi.Neden almadım bilmiyorum.Yoğuşmalının gazı daha verimli kullandığını bayiler söylüyor. İbrahim abi, yoğuşmalı oldugu vakit gaz yakılınca çıkan su buharı bacadan atılmaz, tekrar sistemden geçerek ısısı alınır ve su olarak atılır. %10 civarında etkisi oldugu yazıyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 ariston yoğuşmalı kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Kullanılacak olan evle ilgili teknik detayları paylaşmadığınız sürece aradığınız önerileri pek alamazsınız. Sadece kombi markası yeter, gerisini ben hallederim derseniz, demirdöküm derim, hiç olmazsa servis bol Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 2005 ten beri alarko kullanıyorum ne bakım yapıldı nede arıza. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Viessmann,buderus ikilisinden şaşmayın derim.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Doğrudur abi. Ben daha 2.seneye girdim, henüz hiç bir şekilde tık bile demedi. Binada buderus kullanan var, kayınpederimde wiessman var. Onlar 2 senede 3 kez servis çağırdı, şeytan kulağına kurşun benim nitron demirdöküm saat gibi Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 (düzenlendi) Doğrudur abi. Ben daha 2.seneye girdim, henüz hiç bir şekilde tık bile demedi. Binada buderus kullanan var, kayınpederimde wiessman var. Onlar 2 senede 3 kez servis çağırdı, şeytan kulağına kurşun benim nitron demirdöküm saat gibi Nitrona güzel diyorlardı.Demirdökümün bakım fiyatları da ucuz.Ama Mahmut Bey söyleyince insan tereddüt ediyor 5 Aralık 2012 tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Vaillant=Demirdöküm bu arada bilginize. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 sağlamlık ve tasarruf deyince buderus u tek geçin. 15-20 yıllığını gördüm, hala fil gibi çalışıyor, yeni bir çok kombiden de az yakıyordu. alman malı, bugün alacak olsam hiç araştırmadan alacağım tek kombi...300-500 fazla verip alırım. bir de modülasyonlu oda termostatı taktırırsanız, tasarruf ve keyifte tavan yaparsınız. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Servis ağı, servis kalitesi, ürün kalitesi,sorunsuzluk = viessmann Yorum bağlantısı
Yağız Mustafa Erdoğan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Kullanılacak olan evle ilgili teknik detayları paylaşmadığınız sürece aradığınız önerileri pek alamazsınız. Sadece kombi markası yeter, gerisini ben hallederim derseniz, demirdöküm derim, hiç olmazsa servis bol Demirdöküm kadar lanet kombi görmedim.Her sene bir arıza cıkartıyor ve parça değiştirmeye çalışıyorlar.Bu sene yine arıza cıkarttı servis çağırdık , servis elemanı gülerek yoguşma tankı bozulmuş bunun ,değişecek dedi. Daha sonra gelip yapmaları tekrar çağırdık bu sefer firma sahibi geldi bir conta değiştirdi kombi düzeldi .Hani yoğuşma tankı bozuktu ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ben de Ferroli (Yoğuşmalı) kullanıyorum. Çok memnunum. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 8 Aralık 2012 Yazar Paylaş 8 Aralık 2012 140 lira geldi fatura Evren hocam iklim koşullarına bağlı olarak bizede 178 TL geldi. m3 0.94 TL olmuş. kombi napsın? yalıtım neylesin Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Evren hocam iklim koşullarına bağlı olarak bizede 178 TL geldi. m3 0.94 TL olmuş. kombi napsın? yalıtım neylesin Balıkesir'de daha tam soğuklar başlamadı, ocak, şubat ayında ayvayı yedik. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Evren hocam iklim koşullarına bağlı olarak bizede 178 TL geldi. m3 0.94 TL olmuş. kombi napsın? yalıtım neylesin Ankara da 1TL nin üstünde.Benim ilk fatura 240 TL Yorum bağlantısı
Samet Yarın 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 kombim bosch silver anladıgım kadarıyla üst düzeyde birsey olmasa da sanırım işimizi görecek ?? birde en fazla oda ısısını kaça çıkartabiliriz? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 7 Adet peteğin havasını yaklaşık 1 saatte aldım,hala'da var gibi bu durum normalmi mustafa ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 yabancı siteleri biraz inceledim, sanırım su sıcaklığı düştükçe verim artıyor( hatalı anlamış olabilirim. ) yani uzun pek yapıp sıcaklığı olabildiğince düşürebilirsek verim artar. ama benim petekler 7-8 m , sıcaklığı düşürmem pek mümkün olmayacak. 50 dereceden aşağıya zor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 hıyarlık ettik, yoğuşmalıya gerek yok dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Sistemde bu kadar hava olması normal değil sirkülasyon pompa kademesini kontrol edin,bazen yanlış tesisatta bu tür sıkıntılar çıkarabiliyor... Geçen ev badana boya yapıldı,o zaman petekleri söktük içindekileride boşalttık tabiki.tekrar suyunu bastık ama.bununla alakası olabilirmi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts