Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Arkadaşlar merhaba. Değerli bir ağabeyimiz 65 bin TL verip (dizel, manuel) "0" mondeo almayı planlıyor. Kasanın yenileceğini de göz önüne aldığımızda yprumlarınızı, alternatiflerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Bence biraz beklesin kasa değişince eski kasa mondeo en az 5.000 TL iner o zaman alsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 kasa değişince, eski kasa sıfırı kalmaz ki? kasa ve segment olarak bu rakam bence iyi, motor olarak 1.6 tdci kullnıcıya yeterse alınır tabii 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 kasa değişince, eski kasa sıfırı kalmaz ki? kasa ve segment olarak bu rakam bence iyi, motor olarak 1.6 tdci kullnıcıya yeterse alınır tabii Abi bazen acentaların elinde kalıyor biz bir defa arkadaşa öyle opel astra almıştık. Tabi bu acentaya göre değişir bazıları yeni kasa çıkacak diye eski kasa siparişini keser veya azlatırsa bilemem... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) kasa değişince, eski kasa sıfırı kalmaz ki? kasa ve segment olarak bu rakam bence iyi, motor olarak 1.6 tdci kullnıcıya yeterse alınır tabii Daha önceden 2.0 dizel otomatik Mondeo III kullanmış birisi, performans olarak manuel yeterli olacaktır kanaatini taşımakta haklı mıyım? Bence biraz beklesin kasa değişince eski kasa mondeo en az 5.000 TL iner o zaman alsın. Bildiğim kadarıyla acenta tanıdığı birisi, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum acenta yönüyle Opel astraların (hatchback) yeni kasaları çıktı ya şu yeni astra turbo olanlar..Arkadaşım eski kasasını indirimli olarak aldı bayi kampanya yapmış 42-44 arası olan en donanımlı versiyonunu 38.600 anahtar teslim fiyatına aldı..Hatta ve hatta şu an yolda arabayı aldı geliyor:) Opel "Classic" adı altında eski kasa Astraları satar, uzun yıllardır. Keşke bütün markalar yapsa bunu değil mi? 3 Aralık 2012 tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Alınabilir. Yeni kasa daha pahalı gelecektir. 2010 yılı aralık ayında bizde tam yeni kasa mondeolar geldiğinde bayilerdeki son makyajsız kasa 2011 mondeo yu liste fiyatı 57.000 iken 47.000 tl ye aldık. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Verilir, titanium olması şartıyla. 2.0 dizel mk4 mondeo kullanıcısı olarak yorumum: 1.6 dizel mondeo kullanırken moturundan şüpheye düşürür, 2.0 kullanıyor hissedersiniz. Bu, o segmentte başka bir modelde olmayan bir his ve performanstır. Latitude 1.5 dci için 65bin istenen yerde, mondeo için o para seve seve verilir. Sonra da iyi ki almışım denilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 65bin TL olan mondeonun motoru nedir? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Opel astraların (hatchback) yeni kasaları çıktı ya şu yeni astra turbo olanlar..Arkadaşım eski kasasını indirimli olarak aldı bayi kampanya yapmış 42-44 arası olan en donanımlı versiyonunu 38.600 anahtar teslim fiyatına aldı..Hatta ve hatta şu an yolda arabayı aldı geliyor:) eski kasa zaten o para eder. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Tercih / zevk meselesi ,ben olsam 4000TL borç bulur yeni kasa Gols tsi alırdım mesela Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Verilir, titanium olması şartıyla. 2.0 dizel mk4 mondeo kullanıcısı olarak yorumum: 1.6 dizel mondeo kullanırken moturundan şüpheye düşürür, 2.0 kullanıyor hissedersiniz. Bu, o segmentte başka bir modelde olmayan bir his ve performanstır. Latitude 1.5 dci için 65bin istenen yerde, mondeo için o para seve seve verilir. Sonra da iyi ki almışım denilir. TSI'lar için de bunu söyler misin hocam? 65bin TL olan mondeonun motoru nedir? 1.6 TDCi 115PS Tercih / zevk meselesi ,ben olsam 4000TL borç bulur yeni kasa Gols tsi alırdım mesela Yeni Golf 1.4 TSI ACT 140 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 63.900 Liste'de en pahalı TSI bu ağabey Bende golfu çok beğeniyorum, kendime olsa bana daha çok hitap ediyor ama şöyle birşey var gözümde mondeoya verilen para golfe verilmez. Golf etse etse 45 eder, fazlasına araba büyütülür diyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 listedeki en ucuz Golfu seçtim tercih olarak, dedim ya tercih/zevk/ihtiyaç meselesi, böyle olmasa onlara marka binlerce model olmazdı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Alabilir. Hocam bu "KALDI" gibi kısa ve öz olmuş : ) listedeki en ucuz Golfu seçtim tercih olarak, dedim ya tercih/zevk/ihtiyaç meselesi, böyle olmasa onlara marka binlerce model olmazdı Bütçeyi 65 bin TL+4 bin TL olarak düşünmüştüm ondan baktım highline'lara. Kesinlikle dediğiniz gibi tercih/zevk/ihtiyaç ve bütçe meselesi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Hocam bu "KALDI" gibi kısa ve öz olmuş : ) Bütçeyi 65 bin TL+4 bin TL olarak düşünmüştüm ondan baktım highline'lara. Kesinlikle dediğiniz gibi tercih/zevk/ihtiyaç ve bütçe meselesi. ben astra için yzmıştım, 38bin TL ye alınan mondeo yerine Golf tsi alınır mı hiç Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 geçmişte araba yatırım aracı olarakta kullanılıyordu şimdi en hızlı değer kaybeden menkul araba ve en hızlı değer kaybeden segment de D segmenti. zaten değer kaybediyo bana ne deniliyorsa 65 bine mondeo ya fıstık gibi binilir. D segmenti her ortamda prestij bence D segmenti manyak birşey hocam ya. Bende fiesta var kayınpederin SuperB'i sürünce tır sürmüş gibi oluyorum, gerçi SuperB E sınıfı ama : ) Bir tane uzun yol için büyük benzinli, bir tane de şehir için küçük dizel araban olacak. Tabii başta paran olacak : ) ben astra için yzmıştım, 38bin TL ye alınan mondeo yerine Golf tsi alınır mı hiç Bende korkumdan birşey diyemedim Çağlar ağabey, hep ciddi cevaplar veriyorsun gözlüğün arkasından. Mondeo yerine Golf TSI alana gülerler, gülerler Ağabeyim şöyle birşey mi alsın yoksa? http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=396127&v=ikinciel-AUDI-A6-2.0-TFSI-MULTITRONIC Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-her-turlu-takas-tekliflerini-degerlendiririm-104855770/detay/ arkadaşınız 2. el düşünürse linkteki araç kardeşimin. fiyatta özel forum indirimi yaptırırım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 bende değer kaybını göze alıp alamadım bir D segmenti ona yanarım birde araba tutkunuyum diye geçiniyom :rolleyes: Focus almadan önce hedefin Focus'du değil mi hocam? Hedefe ulaşınca hedef sıfırlanır muhabbeti var ya D'yi aldın sonra E mi? Almak değil, almak için çabalamak, beklemek daha keyifli oluyor bazen Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 65.000 tl para verince dizel olmalı, D segmenti olmalı, yakıtta cömert olmamalı ve performans olarak hakkını da vermeli derim. Biri hariç araçlarım hep D segmenti oldu, zarar da ettim, ama buna fazlasıyla değdi, gene alacak olsam gene D segmenti alırım, gene mondeo alırım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Değerli bir ağabeyimizin Mondeo almak istediğinden aşağıda ki konuda bahsetmiştim. (http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237693-mondeoya-65-bin-tl-verilir-mi/) Ancak trendline dizel passat alacağım diyor, liste fiyatı 65 bin TL. http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-passat.aspx Passat'ın Mondeo'ya kıyasla artıları şunlar gibi gözüküyor. 1- Kasanın Yakın Zamanda Değişmiş Olması 2- Kolay Satılabilirliği Sizce neden Trendline Passat almayıp, Titanium Mondeo almalı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 ben o konuya yazacaktım passat niye almıyorsunuz diye trendline olduğuna bakmayın passat güzel araba. 2. elde de şarap tadında Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Comfortline passat alsın. Passatın trendline'ı da alınır gerçi de, alıyorken comfortline alınmalı bence. vw de umduğunu değil bulduğuna binecen ki comfortline bulunur trendline zor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 ben de trendline passat görmedim pek b7. görmüşsündür de comforline sanmışsındır belki ben bi bakışta ayrılmıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 kasa değişince, eski kasa sıfırı kalmaz ki? kasa ve segment olarak bu rakam bence iyi, motor olarak 1.6 tdci kullnıcıya yeterse alınır tabii 2011 sonunda ford bayinde iki ford focus vardı sıfır. Biri eski kasa biri yeni kasa.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts