Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Kendim için değil zaten canım benimkisi otomobil el freni ile bile durur Sizler için dedim ağırlığı 1300kg üstü olan leylek style için hangisini Doğru ya, el freni de tutmayınca ayağını dışarı atıp durdurbiliyordun rüzgar tokatlayan tüy sikleti 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Doğru ya, el freni de tutmayınca ayağını dışarı atıp durdurbiliyordun rüzgar tokatlayan tüy sikleti henüz o hızlarda altı dayanan ayakkabı icad edilmedi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Ben de ilk defa duydum. Allah lazım etmesin gerektiğinde de eksikliğini göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 rampayı çıkınca nasıl duruyor araç yani geri kayma vs olmuyormu sonuçta freni iptal ve ağır tonajlı araçlar için anladığım kadarıyla. bir de o yolun kesin yeteceğinin garantisi var mı? freni patlayan 70 le giden tır rampa aşağı hızlanırken ne kadar sürat kazanıyor, o rampada ne kadar yavaşlayabiliyor. Bu soruları bilmediğim için sordum biraz çocukca gelebilir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Mustafa rampada çakıl havuzu var ,araç girince saplanıp kalıyor kısa sürede.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Adana'dan Nevşehire dönüşte gece mi geçmiştin Pozantıdan? Abi bir defa değil ki, sayısını hatırlamayacak kadar çok geçtim o yoldan... Hiç hatırlamıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 rampayı çıkınca nasıl duruyor araç yani geri kayma vs olmuyormu sonuçta freni iptal ve ağır tonajlı araçlar için anladığım kadarıyla. bir de o yolun kesin yeteceğinin garantisi var mı? freni patlayan 70 le giden tır rampa aşağı hızlanırken ne kadar sürat kazanıyor, o rampada ne kadar yavaşlayabiliyor. Bu soruları bilmediğim için sordum biraz çocukca gelebilir. 117 ile girip 130mt durmuş Rampa 340mt 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Bu da eğimi az olan ve engel koyularak yapılmış bir rampa...Adam ucuz atlatmış yinede 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 117 ile girip 130mt durmuş Rampa 340mt Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Yazın Konya Antalya arasında toroslar mevkisinde üç adet kaçış rampası saymıştım.Çok takdir etmiştim.Kimin aklına geldiyse bravo doğrusu.... :bravo: 70 cm ye yakın mucır döşüyorlar..Rampaya giren kamyon çivi gibi çakılı kalıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Yazın Konya Antalya arasında toroslar mevkisinde üç adet kaçış rampası saymıştım.Çok takdir etmiştim.Kimin aklına geldiyse bravo doğrusu.... :bravo: 70 cm ye yakın mucır döşüyorlar..Rampaya giren kamyon çivi gibi çakılı kalıyor. Mıcır ne ki, kumsal taşı döşüyorlar. PDF var ilk verilen linkte, ona bakmalı derim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Diğer ülkeleri de inceledim, en güzeli bizimki... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) gerçi çok olmadı yapılalı ama belki de dikkatinden kaçmıştır, ya da bir yol ayrımı zannetmişsindir. en iyi bizim Serhan bilir oraları. Sadık abiciğim neyi farkeymeyecek kocaman kaçış rampası yazıyor Hatta bu yaz ben şenliğe giderken gördüm. Emminin görmesi kesin ancak emmi orada Merkez Kaç ESP Tut testi yapıyor 10 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Çok güzel bir uygulama. Artarak devam edecek olması da ayrı sevindirici. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Bu kaçış rapmasında tam olarak amaçlanan ne anlayamadım Rampa aşşağı duramayan freni boşalan kamyon vb araçlar oraya girerek duruyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Tekir-Pozantı arasındaki kaçış rampasının bizim yayla evinden görüntüsü. Geçen yıl yapıldı diye hatırlıyorum. Senin evin yeride iyiymiş he abi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Oooy ooy memleketim Manavgat'a giderken Seydişehir yolunda az mı geçtim yanından bee... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 videolardaki kamyonları özellikle mi seçmişler ikisi de cargo http://www.kgm.gov.t...x?Parameter=171 Piyasadaki kamyonların % 80'i kargo olunca.. normaldir.. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Tekir-Pozantı arasındaki kaçış rampasının bizim yayla evinden görüntüsü. Geçen yıl yapıldı diye hatırlıyorum. ne güzel yermiş orası öyle ya. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Tamam tamam anladık, hadi sen de gel buyur.! Sonunda ünlem var dil var her şey var gelinir mi oraya Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 (düzenlendi) Resimde aşağıda görünen direkleri farketmemişsin anlaşılan. Biri 33.000, diğeri 70.000 volt-cuk.! direk var elektirik var kırmızı kafalı ağzında sigara olan boynuzlu adam var yok yok gelinmez oraya 18 Aralık 2012 tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Abi ben o yeşilliğin oraya bakan balkonda bir ince belli bardakda çay içsem o bana yeter. Haa köz üzerinde çok çay demlemişliğim vardır korucular bu işin piridir. şimdi manzarayı görünce canım acaip çekti. Beni öyle deniz kenarı sahil falan açmıyor doğa olacak yeşillik olacak... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Ceyhan'dan Ankara'ya dönüşümde Pozantı'daki o rampayı görmüştüm. Çok isabetli yerde ve başarılı bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Yazın memleketteyken Yaylamız Tekir den Pozantı'ya çok gittim geldim,o zaman inşa halindeydi.Merak etmiştik ne yapılıyor diye,bir çok tahmin yürüttük.Ama çok iyi düşünülmüş,yeri iyi seçilmiş.Bu arada yolunu bile özlemişim memleketimin Yorum bağlantısı
Recommended Posts