Ersen Tapan 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 merhaba arkadaşlar aracım 2006 model 1.6 TDCI focus iki gündür kontak ikinci kademedeyken yağ lambası ve motor arıza lambası sönmüyor ama marşa basınca sönüyor acaba sorun ne olabılır inşallah ciddi bir şey degildir yardımcı olurmusunuz konu hakkında bilgisi olan varsa Konunuz benzer başlık ile birleştirilmiştir.. Bu arada iki lambanında çalışma şekilleri doğru,yani herhangi bir aksaklık yok. 1 Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Arkadaşlar bende 08 focus var . kontak 1 ve 2 te getirdiğinde yağ lambasi hic yanmiyor. Calistiriyorum yanmamaya devam ediyor. Calistiktan sonra yanmamasi normal de. Anahtar 2 de iken yanmamasinin sebebi ne olabilir ki acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Arkadaşlar bende 08 focus var . kontak 1 ve 2 te getirdiğinde yağ lambasi hic yanmiyor. Calistiriyorum yanmamaya devam ediyor. Calistiktan sonra yanmamasi normal de. Anahtar 2 de iken yanmamasinin sebebi ne olabilir ki acaba Ampulu patlamıştır muhtemelen. Değiştirilmesi gerekir. Gauge test'te yanıyor mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Haziran 2014 Paylaş 14 Haziran 2014 Forumda arama bolumune gauge test yazıp bakabilir misiniz? Orada tum ayrintilari mevcut. Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 14 Haziran 2014 Paylaş 14 Haziran 2014 Sorun halledildi. Yağ filtresinin kablosundaymis. Usta baglantiyi yapti simdi yaniyor artik Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Bugün aracın motorunun bir kısmında yağ birikintisi vardı temizlemek için motor temizleyici aldım bir miktar sıktım yağ cozukdukten sonra biraz şu döktüm kalıntılar gitsin diye daha sonra aracima bindigimde yağ lambasinin yandigini gördüm biraz gittikten sonra söndü geri yandı derken tamamen söndü suan yanmiyor yag ile alakali bir sorunu mu var acaba yada döktüğüm sudan dolayi sensör sase mi yapmış olabilir şu an yanmiyor söndü birdaha yanmada aklıma takildi servise goturmelimiyim acaba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Döktüğünüz sudan olma ihtimali çok yüksek, motor ısınıp kuruyunca düzelmiştir.. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Döktüğünüz sudan olma ihtimali çok yüksek, motor ısınıp kuruyunca düzelmiştir.. Birde suan ilk calistirmada normalde ışıklar direk yani yordu suan Yağ lambasi yanip sönüyor geri yanıyor çalışınca yanmiyor araç çalıştıktan sonra stop edip tekrar kontak açınca bu defa normal olarak yanıyor normale dönüyor ama aracı stop edip aradan 5 dk sonra geçince calistirinca ilk söylediğim durum tekrar oluyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Motor temizleyici nasıl bir şeydi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Motor temizleyici nasıl bir şeydi ?Benzinlikten aldım markası neydi hatırlayamadım üzerinde motor temizleyici yazıyordu yağ çözücü özelliği var diyeb yazıyordu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 İletken özelliği yoktur umarım.. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 İletken özelliği yoktur umarım.. Inşallah bize servis yolu gözüktü sanırım. Görünürde sıkıntı yok ama kontak açınca sonup yanması kafama takıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts