İçeriğe Yönlendir

Tavan Kaplama Ve Film

Rıdvan Kanbaş

Recommended Posts

Rıdvan Kanbaş

merhabalar. Forumda aslında yeni değilim 2 toplantıya katıldım ama çok aktif değildim.

tavan kaplama ve film le ilgili bir kaç sorum olacak. şu an yeni bir araba alıyorum. 0 alıyorum ve 6 aylık vergi ödememek için yılbaşından sonra alıyorum. tavanını siyah folyo kaplatmak istiyorum. bunun icin kanuni olarak neler yapmam gerekiyor. ruhsat cıkmadan işletebilr miyim? daha ucuz mu olur o şekilde.

film le ilgili de satın alırken artık kanunun çıktıgını ve ceza kesilmeyecegini söylediler ne kadar doğrudur?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aslında rıdvan aldığın acentaya aracı iki renk olarak yazdırırsan hiç ek bi ücret ödemeyebilirsin ustalar dan cevaplar gelir :D hadi hayırlısı aktifliğini bekleriz daimi :D :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

cam filmi hakkında değişiklik yok, bağlama cezası hala mevcut.

çağlar abi şu anda bağlamıyolar 154 lira kıtlıyo yedi günlük süre veriliyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

aslında rıdvan aldığın acentaya aracı iki renk olarak yazdırırsan hiç ek bi ücret ödemeyebilirsin ustalar dan cevaplar gelir :D hadi hayırlısı aktifliğini bekleriz daimi :D :D

Arabanın çıkışı iki renk olmadığından ilk etapta bu işlemi yapamaz..

Daha sonra kendisi işletebilir. Cam filmide hala eskisi gibi.

Hayırlı olsun ne aldınız ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Arabanın çıkışı iki renk olmadığından ilk etapta bu işlemi yapamaz..

Daha sonra kendisi işletebilir. Cam filmide hala eskisi gibi.

Hayırlı olsun ne aldınız ?

sami ben almadım rıdvan aldı renault clio yenisinde ama neden iki renk cıkmasın bütün olay acentadaki arkadaşta bitiyor

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

sami ben almadım rıdvan aldı renault clio

Biliyorum

neden iki renk cıkmasın bütün olay acentadaki arkadaşta bitiyor

Aldığın arabanın bir dosyası var o dosyada yazan neyse o. Başka bir ek renk olacaksa ozaman inceleme istenir oda muayene istasyonu.. Rica ederek polise rengi değiştirebileceğini sanmıyorum..

Bu arada Clio donanım ve renk nedir artı opsiyon varmı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çağlar abi şu anda bağlamıyolar 154 lira kıtlıyo yedi günlük süre veriliyor :D

buna bağlama diyoruz zaten, yoksa doğrudan otoparka çekerse, filmi nasıl sökecen :bambam:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

buna bağlama diyoruz zaten, yoksa doğrudan otoparka çekerse, filmi nasıl sökecen :bambam:

şahit oldum çağlar abi arabayı çekmişler di otoparka :D :D aracın sahibi orada söküp fotoraflamıştı :D :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:rofl: çevirmede şekil yaparsan bu da olabilir herhalde, veya 1 hafta geçmesine rağman, filmleri söktürüp şubeye gidemedi isen, park halinden çekerler....
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

çevirmede şekil yaparsan bu da olabilir herhalde, veya 1 hafta geçmesine rağman, filmleri söktürüp şubeye gidemedi isen, park halinden çekerler....

aynen abi biliyorum :D :D yeterki kıllık yap polislere :D anında görüntü :D:rofl:

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş

Bu arada Clio donanım ve renk nedir artı opsiyon varmı ?

artı opsiyondan kasıt en full ünü aldım. beyaz icon 1.5 dizel 90 hp.

Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

Az önce dacia ve renault satıcısını gezdim. Bir arkadaşa bakınıyorduk. Ne kadara aldınız acaba clioyu? Aldığınız clioda lake cilalı kuşaklar mevcut mu?

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş

42000 ama tabi kredi kullandıgımız icin. belki daha uyguna alabilirdik. mevcut diye bekliyoruz fakat renault şu an o aracı bitirmiş mart siparişlerine başlamış. Biz fazla beklemek istemediğimizden beyaz renk en full model 4 cam otomatik bulduğumuzu aldık.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

42000 ama tabi kredi kullandıgımız icin. belki daha uyguna alabilirdik. mevcut diye bekliyoruz fakat renault şu an o aracı bitirmiş mart siparişlerine başlamış. Biz fazla beklemek istemediğimizden beyaz renk en full model 4 cam otomatik bulduğumuzu aldık.

Hayirli ugurlu olsun..

Guzel araba. Arti opsiyon olarak jant veya dis kisisellestirme varmi diye sormustum..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Tavan kaplamasıyla muayeneden geçemezsiniz, + polis isterse fil gibi işlem yapar. Rahat etmek isterseniz, aracı aldıktan sonra proje çizdirip muayeneye girmeniz ve aracın 2 renk olduğunu ruhsata işletmeniz lazım. Muayene + resmi işlemler 600 civarı tutar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Tavan kaplamasıyla muayeneden geçemezsiniz, + polis isterse fil gibi işlem yapar. Rahat etmek isterseniz, aracı aldıktan sonra proje çizdirip muayeneye girmeniz ve aracın 2 renk olduğunu ruhsata işletmeniz lazım. Muayene + resmi işlemler 600 civarı tutar.

hüseyin abi o kadar tutarmı :D ya altıüstü iki kağıt parçasına bakıyo :D :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Salladım mı yani şimdi, onu mu diyorsun. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

uğurcumm, kaplat tavanın palionun siyaha, bakalım geçiyor mu geçmiyor mu :selo:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yanlisin var haci :)

Arabaya istedigin rengi yapiyorsun sonra yaptigin yerden faturada yaptirdigin renk yazar olacak sekilde fatura aliyorsun sonra gidiyorsun muayene ucreti odemeden tespit icin geldim diyorsun EK-1 ile renk tespiti yapilip sonra Trafige gidiyorsun sonra ruhsat sayfasi degisim ucreti verilip islemi bitiriyorsun..

:) Az arastirmadik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

uğurcumm, kaplat tavanın palionun siyaha, bakalım geçiyor mu geçmiyor mu :selo:

zaten kaplı abi benimki 5 ay sonra muayenesi geliyor abi :D

Salladım mı yani şimdi, onu mu diyorsun. :)

yok abi öyle birşey demek istemedim :blush: :blush: :blush: o kadar rakamı görünce şaşırdım ondan öyle yazdım :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yanlisin var haci :)

Arabaya istedigin rengi yapiyorsun sonra yaptigin yerden faturada yaptirdigin renk yazar olacak sekilde fatura aliyorsun sonra gidiyorsun muayene ucreti odemeden tespit icin geldim diyorsun EK-1 ile renk tespiti yapilip sonra Trafige gidiyorsun sonra ruhsat sayfasi degisim ucreti verilip islemi bitiriyorsun..

:) Az arastirmadik.

Ben h1'i kestirirken yanımda muayeneye gelen bir eleman vardı. Epey muhabbet ettik. Megane 3'e yaptırmıştavan kaplamasını. Araç tse'ye girip çıkmış proje çizilmiş. Keklediler mi garibanı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

yok abi öyle birşey demek istemedim :blush: :blush: :blush: o kadar rakamı görünce şaşırdım ondan öyle yazdım :D

Proje vs. maliyetli işler. Aslında bişey yokta aradaki bedavaya yapılan prosedürlere gidiyor paracıklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Proje vs. maliyetli işler. Aslında bişey yokta aradaki bedavaya yapılan prosedürlere gidiyor paracıklar.

:D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...