Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 HGS si sorunsuz olanlar nereye yapıştırdı. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Bence orada okumaz... Camda hgs kgs benzeri manyetik cihazlar için korumasız bir bölüm var diye biliyoruz.. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Merhaba HGS yi resimde görüldüğü gibi yapıştırdım. 3 Geçişten hiçbiri okunmadı. Böyle bir problem olduğunu bildiğimden daha sonra yeniden yapıştırırım diye şeffaf bantla yapıştırmıştım. Aynı yerde bazı araçlarda okuyormuş bazılarında biraz daha sol tarafa yapıştığında okuyormuş. Bu böyle devam edip giderse tüm geçişlerde kaçak geçiş uyarısı almak baya can sıkan bir durum olacak. HGS si sorunsuz olanlar nereye yapıştırdı. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Resimde biraz sağda farklı tonda kare bir bölge var. Orası çalışıyor olmalı. Bazı araçlarda bu bölge yok ve asıl sorun orada başlıyor... Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Hiç bir yerde okumuyor, uğraşmaya da gerek yok. Çok kötü tasarlanmışlar, camlar da atermik olduğundan hiç şans yok. Ben bu yaz tatilinde en az 8 tane gişeden geçtim hiç birinde okumadı. Ama plakaya kayıtlı olduğundan sorun da çıkmadı. HGS bakiye sorgulamaya baktığımda saniyesiyle geçişler yazılı. Hiç bir ceza ve sorun olmadı. Açıkçası torpidoya koysanız da durum değişmeyecektir. 1 Yorum bağlantısı
Halil Yakut 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Hiç bir yerde okumuyor, uğraşmaya da gerek yok. Çok kötü tasarlanmışlar, camlar da atermik olduğundan hiç şans yok. Ben bu yaz tatilinde en az 8 tane gişeden geçtim hiç birinde okumadı. Ama plakaya kayıtlı olduğundan sorun da çıkmadı. HGS bakiye sorgulamaya baktığımda saniyesiyle geçişler yazılı. Hiç bir ceza ve sorun olmadı. Açıkçası torpidoya koysanız da durum değişmeyecektir. Siz dedikten sonra siteye üye olup inceledim. İki kez otoyoldan bir de boğaziçi köprüsünden geçtim. Ama otoyol geçişinin birisi gözükmüyor. Bu sorunu sanki herkes yaşamıyor diye biliyorum. Keşke bir çözümü olsa çünkü hem gişenin kaçak geçiş yazıp alarm çalması hemde sonradan borç çıkarmı endişesi oluyor. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Eylül 2013 Yazar Paylaş 15 Eylül 2013 Merhaba HGS yi resimde görüldüğü gibi yapıştırdım. 3 Geçişten hiçbiri okunmadı.Böyle bir problem olduğunu bildiğimden daha sonra yeniden yapıştırırım diye şeffaf bantla yapıştırmıştım.Aynı yerde bazı araçlarda okuyormuş bazılarında biraz daha sol tarafa yapıştığında okuyormuş.Bu böyle devam edip giderse tüm geçişlerde kaçak geçiş uyarısı almak baya can sıkan bir durum olacak.HGS si sorunsuz olanlar nereye yapıştırdı. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?Malesef ön camda hiçbir nokta da etiket okumuyor. Bence bir kez cam tavanda denemekte fayda var. Siz hazir etiketi yapıştırmamışken deneyip bizimle paylaşırsaniz seviniriz. Bence orada okumaz... Camda hgs kgs benzeri manyetik cihazlar için korumasız bir bölüm var diye biliyoruz..Abi zaten o korumasız alan bizim araçlarda etiketin takıldığı bölüme denk geliyor hali hazırda. Ogs cihazları o alanda sorunsuz çalışırken hgs etiketleri malesef sinyal alışverişi yapamiyor.Şimdiye kadar İzmir etrafındaki paralı yollarda 30a yakın geçiş yaptım hgs etiketiyle. Hiçbirinde etiket okumadı, ama istisnasız tüm geçişlerin ücreti tarifeye uygun olarak hesabımdan düştü. Plakadan kontrol sistemi kusursuz çalışıyor Yorum bağlantısı
Halil Yakut 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Etiketi yapıştırmadım ama ben sürekli Hgs kullanmıyorum. Kim bilir bir daha ne zaman kullanacağım. Herhalde bir çaresi bulunur ve paylaşırız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 O zaman dert etmeyin.. Zaten plakadan alıyorlar.. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Bu sorunun halen çözümsüz kalması ilginç. Ben de HGS'ye geçeyim diyordum. Yorum bağlantısı
Erhan Güler 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben böyle saçma sistem görmedim !! 3 tl ödeyeceğim yere 13.5 tl en uzun yol ücreti aldılar.. Bulmuşlar valla yolunu yoluyorlar bizi.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 HGS etiketini ön cama yapıştırmadım, kapının üst tarafındaki gözlük saklama kabında saklıyorum, otoyol yada köprü kullanacağım zaman etiketi konsolun ortasındaki radyo-cd çalar ekranının üzerine koyuyor ve geçiyorum. Hiç okumamazlık yapmadı, işim bitince de tekrar gözlük saklama kabına kaldırıyorum. Bu arada benim aracın ön camı da ısıtmalı yani rezistanslı cam. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 HGS etiketini ön cama yapıştırmadım, kapının üst tarafındaki gözlük saklama kabında saklıyorum, otoyol yada köprü kullanacağım zaman etiketi konsolun ortasındaki radyo-cd çalar ekranının üzerine koyuyor ve geçiyorum. Hiç okumamazlık yapmadı, işim bitince de tekrar gözlük saklama kabına kaldırıyorum. Bu arada benim aracın ön camı da ısıtmalı yani rezistanslı cam. Araç içi dikiz aynasının oradaki siyah yere takınız dedi bize servis. Kesinlikle ön cama birşey yapıştırmayın dediler. Yorum bağlantısı
Halil Yakut 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Araç içi dikiz aynasının oradaki siyah yere takınız dedi bize servis. Kesinlikle ön cama birşey yapıştırmayın dediler. Ayna plastiğine mi yapıştırın dedi. Tam anlayamadım. Ve ilk defa bunu sizden duydum. Peki denilen yere yapıştırıp hiç okutabildinizmi? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Araç içi dikiz aynasının oradaki siyah yere takınız dedi bize servis. Kesinlikle ön cama birşey yapıştırmayın dediler. Ahmetcan, tarif ettiğin yeri anlamadım. Camdaki siyah benekli bölümümü kastediyorsun. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 (düzenlendi) Ayna plastiğine mi yapıştırın dedi. Tam anlayamadım. Ve ilk defa bunu sizden duydum. Peki denilen yere yapıştırıp hiç okutabildinizmi? İlk sahibi de oraya yapıstırmıs. Biz daha takmadık HGS'yi Dediğim yer siyah noktaların oldugu yer camdaki 7 Şubat 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baran Ekici 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bütün gereksinimleri karşılayan, tıkır tıkır çalışan OGS dururken yoktan yere heyecan yarattılar; henüz geçmedim, OGS kalkana kadar da geçmem. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bu yüzden OGS aldım bende. Zaten fazla bulunmuyor artık. T.C. Ziraat Bankasından aldım. Çok memnunum. Ancak cama yapıştırmadım. Geçeceğim zaman cama tutmam yetiyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 HGS benekli noktada olacak ve metal aksamdan mümkün oldukça uzakta olacak. Eğer çalışmıyorsa ya etiketinizde sorun vardır ya da aracınızda. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Gecen hafta ogs ile gectim izmirden okumadi. Siyah yrin hemen altina takili. Haftaya giderken siyah yere takip gecince bakalim okuyacak mi. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Şubat 2014 Yazar Paylaş 8 Şubat 2014 Hgs de her ne kadar okuma problemi olsa da plaka doğrulama sistemiyle sistem bu açığını kapatıyor. C max titanium x pktler için etiketi cama yapıştırmayla filan uğraşmayın. 2 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Gecen hafta ogs ile gectim izmirden okumadi. Siyah yrin hemen altina takili. Haftaya giderken siyah yere takip gecince bakalim okuyacak mi. Cevap bekliyoruz Abi senden Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Ne olur ne olmaz diye ben de OGS ile devam ediyorum. Resimdeki yerde, henüz okumamazlık yapmadı. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hgs de her ne kadar okuma problemi olsa da plaka doğrulama sistemiyle sistem bu açığını kapatıyor. C max titanium x pktler için etiketi cama yapıştırmayla filan uğraşmayın. Aynen, ben yapıştırdım, şimdiye kadar hiç okumadı ama hiç de yanlışlık olmadı. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Servisteki Abilerin dediği yer Murat Abi resimle göstermiş Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Ne olur ne olmaz diye ben de OGS ile devam ediyorum. Resimdeki yerde, henüz okumamazlık yapmadı. Ben sol tarafa yapistirdim insallah okur ordan. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 (düzenlendi) Ben sol tarafa yapistirdim insallah okur ordan. sol taraftanda okuyor benimkisi orada yapışık... her gün köprü geçişinde test edildi onaylandı 2 aydır 12 Şubat 2014 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts