Misafir 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Mondeolarda okuduğum kadarıyla zaten bir şarj dinamosu sorunu var.Umarım öyle birşey değildir Aynı şeyi c-max'lar için de yazıyorlar ama Sabri ustam öyle demiyor. Oricinal parça ile problem yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 abi yola çıkmadan akü ve şarj değerini tekrar ölçtür. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 İşaretlediğim yerlerde benimkinde de aşınma var ama rahatsız edici boyutta değil henüz.. Mehmet Bey sizin direksiyonda buralarda F1 şanzuman düğmeleri olmadığı için folyo kaplama çok rahatlıkla yapabilirsiniz bence, ben olsam hemen denerdim, olmazsa sökersiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Şu an rahatsız değilim... İlerde bir şeyler düşünürüm belki.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 akü şarj tutmuyor olabilir, zayıftır, kayış kasnak ta sıkıntı olabilir, şarjda dalgalanma oluyordur vb. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 akü şarj tutmuyor olabilir, zayıftır, kayış kasnak ta sıkıntı olabilir, şarjda dalgalanma oluyordur vb. Artık durumu bilmiyorum.Birde sürekli yapmıyor bunu.Sabah yaptı ama akşam iş çıkışı eve gelirken herhangi bir sıkıntı olmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Artık durumu bilmiyorum.Birde sürekli yapmıyor bunu.Sabah yaptı ama akşam iş çıkışı eve gelirken herhangi bir sıkıntı olmadı tavanı boyansın, birşeyciği kalmaz Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 tavanı boyansın, birşeyciği kalmaz Sen boya yapmak istersen boyanacak yer gösteririz caanımm Gelince bakarız artık ne yapalım katlanacaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 ilk cabrio mk3 e sahip olarak, Türkiye de tek te olabilirsin? Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 ilk cabrio mk3 e sahip olarak, Türkiye de tek te olabilirsin? Sunroof olmasaydı olabilirdi.İhtiyacım yok o bakımdan Ama belki bıyıklı ister.Püfür püfür bıyıklarını dalgalandırmak ister belki rüzgarda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Abi akü gidici olabileceği gibi tipik dinamo problemi de olabilir. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 Abi akü gidici olabileceği gibi tipik dinamo problemi de olabilir. Benimde aklıma o geldi açıkçası okuduklarımdan sonra.Umarım aküdür diyip dua edeceğiz sonuç belli olana kadar. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 Mıncıklanmış, ne oldu acaba Evet aracımız mıncıklandı.Birçok arkadaşla görüşme fırsatımız oldu.Yine bütün gün benimle olan Mustafa Tüfekçi'ye İstanbul'da sağa sola benimle koşturan İlteber'e sonsuz teşekkürler.Aksilik olarak öğleden sonra oluşan diş ağrım yüzünden çok uzun süre kalamadım maalesef Rutin bakımlar yapıldı.Allahtan balata ve disklerin durumu iyi olduğu için değişime gerek görülmedi.Parça konusunda sıkıntı yaşadık.Turbo hava emiş hortumu bulmak mümkün olmadı maslakta.Çok kolay yırtılan bir hortum olmadığından stokta kimsede yok.Kullanım olarak ben ne desem boş şimdi çağlar abi ve ilteber aracı kullandılar.Çağlar abi eps yi test etti sorunsuz çalışıyor Motordan gelen bir ses vardı bunun nomal olduğunu da anladık.Çağlar abinin aracında da aynı ses var tabi bendeki biraz daha fazla. Bizim aklımızı karıştıran konu daha önce de yazdığım akü sorunu idi.Bir kısım akünün fazla şarj tuttuğu nu söyledi bir kısım ise normal olduğunu.Aküden mi şarj dinamosundan mı kaynaklı bir arıza olduğunu tam olarak anlamak mümkün olmadı.Akü ölçümünde değer 14-7 ile 15 arasında oynuyor.Bir kesim yüksek bir kesimde normal değer olduğunu söylediler.Burda mondeo sahiplerinin akü değerlerini sormak lazım geliyor.Onlarda ki durum nedir diye.3 gündür de herhangi bir uyarı yok.Yeniden olduğunda aküyü değiştirip bir test yapacağım artık.Arka cam açma düğmelerinde bir sıkıntı vardı.Öndeki kontrol paneline 200 tl istenince aküye baktırdığımız yerde eskisi tamir edildi.Bakalım şimdilik sıkıntı yok. Şarj dinamosu ile ilgilenirken büyük zamanımız gitti doğal olarak incik boncuk işlere bakma şansımız fazla olamadı bu yüzden.Sipraiş üstüne getireceğiz bazı parçaları.Saolsun İlteber bu konuda yine yardımcı olacak. Bu arada aracımın camları konusunda oldukça ikileme düştük Çağlar abi bir ara ön camı değişelim falan dedi Sonradan anladık ki evet camlarımızda film yok lazer karartma yapılmış komple Ön farlar da oldukça kafamızı karıştırdı aslında nasıl bir işlem yapıldığını pek anlayamadık sayılır.Süha ,Mustafa ile de baktık en kısa sürede birşekilde bixenon dönüşüm şart. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Yanlış hatırlamıyorsam Mehmet hocam bu araçlar için 13'lü voltaj rakamları belirtmişti. Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 Yanlış hatırlamıyorsam Mehmet hocam bu araçlar için 13'lü voltaj rakamları belirtmişti. İşte bilemiyorum ki Sani.Bakalım mondeocuların rakamlarını bir öğrenelim ona göre yol haritamızı çizeceğiz.Oradaki bobin ustası dinamonun sökülüp bir günde anca kontrol edilir demesi ve benim aracı bırakma gibi bir şansım olmaması yüzünden herhangi bir işlem yapılamadı.Orda ustanının elinde olan akü ilede denendi yine aynı rakamları verdi.Sonra gitti biryerlere sordu bunlarda bu değer normalmiş dedi.Bizde ikilemde kaldı o yüzden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 nasıl ve nerden buldun bilemem de, bayağı iyi bir mondeo bulmuşsun 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 nasıl ve nerden buldun bilemem de, bayağı iyi bir mondeo bulmuşsun Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Hava filtresinde orjinal dışına çıkmayın, motora yazık. Toptancı rakamı altında yağları nasıl satabliyorlar, ben anlamaz İşin içine girince anlaşılıyor demek isterdim ama ben de anlayabilmiş değilim aslında. Yağ firmaları bazı müşterilerine, hem biz tüketicilere hem de kendi bayisine verdiği fiyatların çok altına (öyle böyle değil) yağ satabiliyorlar. Bilindik bir markanın 5-30 tam sentetik motor yağına 2011 yılında 3 TL + KDV/Litre üzerinden kestiği faturasını görmüştüm. Eh, ben de yağı bol bulunca orama burama sürmedim ama o zaman kullandığım Focus motoru bayram etmişti. 5000 km'de bir bakıma giriyordu kerata Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 bilindik ambalajın içinden başka şeyler çıkıyor sıkçai dikkat etmeli 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Yağın niteliğinde bir katakulli olduğunu sanmam. Bizzat firma teslim ediyordu yağı. Tabi varillerle geliyordu ve günlük birkaç varil yağ kullanan bir müşteriydi. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Mobil süper 3000 esp tam sentetik 5/30 yağı 4 litrelik kutularda bir koli alıp depoya attım...3 yağ değişimim cepte... Alper sağolsun...yaptı bi güzellik... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 yağ konusunda geçen seneye kadar 4 litesini 50 liraya alabiliyordum mobil3000 in 5w30 un. aynı sanayide 100 metre ara ile 90 lira fiyat çekeni de gördüm. benim aldığım yerden alıyordu o satanda her malı yerinden almak lazım. ford yedek parçacısında aks bilyası 60 lira iken skf bayisinde 45 liraya takımı ile satılıyordu vs vs öyle gün geliyor ki servisteki parça fiyatları sanayiden ucuz oluyor. Bu arada Akan abinin malzemelere bakmıştım güle güle kullansın Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=7&kategori=17&sirala=&sayfa=9&marka= Ön logo buldum ama tam resim yok montajda sıkıntı olurmu.Komple panjur 200 tl den aşağı yok maalesef.Hafif bir nikelaj soyulması var komple değiştireyim dedim ama çok pahalı sadece nikelaj çerçeve bile 90 tl Yorum bağlantısı
Recommended Posts