Mehmet Gürcüoglu 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) yani kuga ecobost motorda powershift yokmuymuş? ben de boşyere günahını almışım powershiftin 26 Mart 2013 tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 evet powershift tepkisi d yok araçta Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Geçen gün İnternetten babama gösterdim ve 80 bin lira civarı deyince biran almayı düşündü otomatik olduğunu da duyunca C-Max'ı değiştirmeye meğillendi fakat en güzel soruyu sona saklamıştı dizel mi? Sonuç ise C-Max'a devam.. Beni sinir eden nokta ise yeri geldiği zaman teneke yerine konulan Fiat'da (aynı zamanda Fiat sahibiyiz) bile dizel otomatik seçenekleri var artık her marka bunu yapıyor ama Ford hala tırtt... Ford Dizel Otom. = 2.0 Litre Peehhh Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 1.6 ecobost motor test sürüşü ortlama yakıt 13 litre. şanzıman klasik tork konvertörlü olabilir. vites geçişlerini hissettiriyor ama olması gerektiği kadar. eski kasanın 2.0tdci düz ve powershifti sürmüştüm, en zevkli olan düz vitesti ( ki herkes otomatik sürücüsü olduğumu bilir ). powershift motorun gücünü törpülüyordu eski kugada bence ama otomatik karakteri güzeldi. bu yeni kuga bi kere fazla büyümüş. eskisi cmax üzerine kuruluydu bu hangi modelle ortak şase vs kullanıyor bilmiyorum ama mondeo boyutlarında hatta kassak galaxy bile derim. üzerindeki otomatik kararlı ve kick downa iyi cevap veriyor ama motor o koca gövdeyi hop diyince hızlandıramıyor. ki ben 1.6 ecoboostu zaten o kadar beğenmiyorum. emisyon kısıtlamasından mıdır nedir kağıt üzerindeki gücü hissettirmiyor. araçta sesli kontrol sistemi galiba yok. navigasyonlu teyp vs var dedi ama direksiyon olsun tuşlar vs olsun her şey focus III ile ortak olmasına rağmen sesli komut tuşlarını ne gördüm ne de bulabildi satıştaki hanım izmitte tok satıcıyı oynuyorlar. mayısa kadarki tüm arabalar satılmış hazırandan öncede araç yok fiyat için allah kerim diyorlar. öyleki katalog bile yok diyor yok satıyormuşmuş. valla benim gördüğüm böyle bir araç alacak olan vergi indiriminden kaçmak için vs 1.6 ecoboost sakın almasın. aynı yolda fiesta 1.4 tdci 4.5 litre yakıyordu. şimdi diyecekler onunla o bir mi diye ama bu güne kadar sürdüğüm en çok yakan ford bu araç oldu Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Video'nun birini Youtube'ye yükledim indirmeye gerek kalmasın kolaylık olsun diye.. http://www.youtube.com/watch?v=jAp9pqK812w&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 bagaj arabanın boyutuna göre küçük ki bu da arka koltuk için fazla yer ayrılmış onun yüzünden. birde ayıptır 4x4 araba satıyorlar yarım boy stepne koymuşlar araca Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Diğer Video'yu da Youtube'ye ekledim.. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Konu Kuga Selective Test Sürüşü.. ix35, Sportage ve Kuga karşılaştırması değil. Bu araçlarının sahiplerinin karakter ve kişilik hatta statü karşılaştırması hiç değil. İnsanlar hakkında bu şekilde yargılama yapmanız kabul bile edilemez. Çok şükür ki benim/bizim arkadaşlarım arasında bizi böyle saçma bir genellemeye sokan arkadaşımız (!) yok... Ayrıca boşa giden para da bizim Yarısının boşa mı doluya mı gittiği de kimseyi ilgilendirmez.. ben size ya da paranızın boşa gitmesine vs. mesaj yazdığımı hatırlamıyorum. konu içerisinde karşılaştırma yapmam da sizi hiç ilgilendirmez! kendi arkadaşımı yargılarım o da sizi ilgilendirmez! araçlar hakkındaki görüşümü belirtirim ve siz dilerseniz katılır ve ya katılmazsanız. araçlarla ve onu seçenlerle ilgili bir çok mesaj bulunur forumda. kaldı ki bu kalıplar hepsini bağlamaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Ayça Hanım, bazı markalar o insanın kısmi de olsa karakterini yansıtmaz mı? Örneğin bir insan neden BMW alır sportif ruhludur sürüş zevki için alır, aynı ayarda başka bir aracı almak varken parası vardır onu göstermek ister vs. Cebinde beş kuruş parası olmayan bazı insanlar mercedese biniyor neden olmayan statüsünü göstermek için. Alfa romeoya binenler özgün olmak için binmiyorlar mı? Bazen prestij bazen sportiflik, bazen statü, bazen de yaş faktör değil mi marka ve/veya model seçerken. Bu dediklerim tabiki genellenemez ama sizin araba ve marka insanın karakterini yansıtmaz düşüncesi de genellenemez diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Ayrıca markaların insanların kafasında çizdiği imajları farklıdır. Benim açımdan ford kiadan daha prestijli bir markadır. Ama bu sizde veya başka bir insanda geçerli olmayabilir. Sorun sanırım genellemelerden kaynaklanıyor.. Bu arada Kia spor. çok ciks bir arabadır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 an itibarı ile sıfırı 65 bin TL ye alınacak bir akıllı awd sahip 180 ps lik otomatik , marka daha yok, alırken mantıklı, ancak şanzımanı klasik olarak geçiyor onu araştırmak lazım. 3 sene osnra yarı fiyatına 2.elde gider mi orası soru işareti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 öyle bi araba stokta yok diyorlar yani liste fiyatı yanıltıcı olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 öyle bi araba stokta yok diyorlar yani liste fiyatı yanıltıcı olmasın oooo bmw kadar premiyum olduk yani? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 vw almak için yeni sebepler yaratıyorlar. hiç olmazsa onlar hep aynıydılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 2010 yılında sıfırına 45bin avro verilen bmw, bugün 2.elde 40bin avro, premiyumluk budur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 ford sahipleri de 2.elde niye bizde bmw kadar fiyatlara alıyoz da satamıyoruz diye söyleniyor ya zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 az kaldı , 20-30 sene içinde eşitlenir bu da 2010 sonrası artan rakam politikası işe yaradı ama, fabrika hala gayet karlı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 yakında satış adetleri iyice düşünce 200 bine mondeo 100 bine focus satarlar artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 yepyeni mondeo, 160bin den aşağı gelmez derim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 otosan focusta 1.6 atmosferik ile 1.6 ecoboost farkı için 6 bin powershift için 5 fark istiyor. ve ecoboostu otomatik olarak focusla satmıyor. sonra da kugaya ecoboost otomatik versiyon koyup 65 bine satıyor. fiyat performans oranı şimdi hangi arabada iyi. donanım olarak çok iyi karşılaştıramadım ne karmaşık şeyler yapmışlar. focus niye bu kadar pahalı iken kuga bu kadar ucuz Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Mustafa Ecoboost powershift volvo s60 da var ondan olmasın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Mustafa Ecoboost powershift volvo s60 da var ondan olmasın volvo powershifti forddan daha önce kullanmaya başladı. kugadaki powershift değil (1.6 ecoboost) ama 2.0 tdci da powershift diyor zaten fordun kendiside. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 volvo powershifti forddan daha önce kullanmaya başladı. kugadaki powershift değil (1.6 ecoboost) ama 2.0 tdci da powershift diyor zaten fordun kendiside. Cıks anlamadı sen Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 volvo da mesela 2.0 dizelde powershift yerine geartronic kullanmış ama 1.6 dizel(tdci ortak) ve 1.6 benzinli turbo ( ecoboost ortak) powershift kullanmış anladım abi de volvo ile kugadaki şanzıman tutmuyor bir birini bu yeni kuganın ecoboost otomatiğini anlamak için en iyi amerika versiyonuna bakmak lazım büyük ihtimal amerikan mantıklı bi otomatik o şanzıman. çünkü amerika az yakan benzinli sevdasında ama otomatikte de riske girmek istemediği için powershifti koymamıştır Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Mustafa beraber baktık ya şaseden şanzımana Kuga'da. Volvo'da kullanılan 1,6 kombinasyonlar Ford da kullanılmıyor, Volvo'da kullanıldığından mıdır sebebi onu soruyorum, ne bileyim tedarik antlaşması mı var onu anlamaya çalışıyorum. Satmaz mı sence 1,6 tdci/stci powershift Focus? Yorum bağlantısı
Recommended Posts