Önder Özcan 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Sen bunu kasım 2017 gibi satarsın abi haberleşelim tamamdır İlkay.kasım 2017 ye sana rezerve . Mehmet,ocak 2015 de mondeo bende tamamdır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 http://haberturk.tv/dunya-hali/video/acemi-kadinin-otomatik-vitesle-imtihani/87141 Hazır otomatik vites ve bayanlar demişken güzel bir örnek.Ama ne yapmaya çalışmış pek anlayamadım.Anlayan varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 http://haberturk.tv/...-imtihani/87141 Hazır otomatik vites ve bayanlar demişken güzel bir örnek.Ama ne yapmaya çalışmış pek anlayamadım.Anlayan varmı? Orada 3 veya 4 defa vites değiştiriyor ve bu değişim çok hızlı yapılıyor. Direksiyon toplamayı unutmuş.Burada manuel viteste olsa aynısı olurdu.Vurduktan sonra durmuş zaten. Sonra Geriye almış sonra durmuş. Tekrar ileriye almış vurmuş durmuş. Sonra tekrar geriye almış ve spin attırmış. Yani her koşulda bu araç kullan kişide manuel olsada değişen birşey olacağını sanmıyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Orada 3 veya 4 defa vites değiştiriyor ve bu değişim çok hızlı yapılıyor. Direksiyon toplamayı unutmuş.Burada manuel viteste olsa aynısı olurdu.Vurduktan sonra durmuş zaten. Sonra Geriye almış sonra durmuş. Tekrar ileriye almış vurmuş durmuş. Sonra tekrar geriye almış ve spin attırmış. Yani her koşulda bu araç kullan kişide manuel olsada değişen birşey olacağını sanmıyorum Ama varya süper geri spin attırmış,çok beğendim. manuel vites olsaydı,ilk çarptıktan hemen sonra stop ederdi ve diğer darbeleri almazdı bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Ama varya süper geri spin attırmış,çok beğendim. manuel vites olsaydı,ilk çarptıktan hemen sonra stop ederdi ve diğer darbeleri almazdı bence. O arabayı oradan çıkarmak olduğu sürece kafada tekrar çalıştırıp o aracı tekrar geri götürür o kişi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Benim anlamadığım bu kişi oraya kadar trafikte nasıl gelmiş? Burada ters bir durum var. Bir insan bir arabayı üç defa manevra yaptırması ve bunları çok seri yapması geri geri spin atması sanki kasıtlı bir durum var gibi.Araç manuelde olsaydı bu arkadaş bu arabayı her koşulda vururdu bu şekilde haraket eden kişi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Ben de video'yu inandırıcı bulamadım. Mantıklı değil. Yapılan hareketler hiç mantıklı değil... Birgün kuzenim Taunusu geri geri alacaktı. Çok kısa mesafede nasıl olduğunu anlamadım ayağında terlik vardı gaz takıldı düz gidebilecekken nasıl olduysa 2-3 metre gersindeki duvara dik bir şekilde vurdu. Hilal çizdi. Hala gözümün önünden gitmiyor o an. Ama bu olayda bir terslik var dediğiniz gibi. Yavaş gidip direk vuruyor.. Ben de video'yu inandırıcı bulamadım. Mantıklı değil. Yapılan hareketler hiç mantıklı değil... Kadın ya da erkek, bir arabayı o şekilde vursa (kazara) geri çıktıktan sonra aşağıya iner. Neden aynı yere tekrar aynı şekilde girmeye çalışsın? Bu kadar acemi (gaz freni ayırt edemeyecek kadar acemi) bir insan spin atan bir aracı nasıl toparlar? Anlamadım ben. Kesinlikte size katılıyorum. En acemisi bile birdaha o aracı yerindne kaldırmaz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 http://haberturk.tv/...-imtihani/87141 Hazır otomatik vites ve bayanlar demişken güzel bir örnek.Ama ne yapmaya çalışmış pek anlayamadım.Anlayan varmı? Bence bu abla kocasına kızıp arabayı parçalamak istemiş, başka bir açıklama düşünemiyorum. Eğer gerçekten acemilikle yapmışsa trafiğe çıkmasın bence iyice köy yollarında öğrenene kadar. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Benim favorim bu.Durmuş halden 5 metre sonra bu hareketi yapabilecek adamın elini öperim. http://www.izlesene....canavari/168752 Bu çok iyi yaa.araba ne kadar da güzel dönmüş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Bence bu abla kocasına kızıp arabayı parçalamak istemiş, başka bir açıklama düşünemiyorum. Eğer gerçekten acemilikle yapmışsa trafiğe çıkmasın bence iyice köy yollarında öğrenene kadar. Acemilikle yapmış birinin girişte okadar yavaş sürüşte direksiyonu toparlayamayan birinin en son çıkışta o araca spin attırarak nasıl toparladığını biri açıklasın diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 (düzenlendi) Ben de aynı şeyi diyorum Mümkün değil Otomatik kötü olduğu için kesin onun yüzündendir 11 Nisan 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Benim favorim bu.Durmuş halden 5 metre sonra bu hareketi yapabilecek adamın elini öperim. http://www.izlesene....canavari/168752 videonun sonunda,arkadan arabaya bakıp bakıııp düşünen ve giden adamı gördünüz mü Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Artııı. Sürücünün kadın olduğu ne malum? Kim kadın dedi. Ben kadın erkek ayırt etmiyorum. Ama ile başlayan bir cümle kurup sizi sinirlendireceğim Ama yolda arabanın gidişine bakarak yaptığınız tahminlerin % kaçı doğru çıkıyor (Bayandan yana tahminlerinizin) Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 (düzenlendi) "Söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil" demiş Fuzuli. Kıssadan hisse... 11 Nisan 2013 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 "Söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil" demiş Fuzuli. Kıssadan hisse... Otamatiğin tadını almış gibisin Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 (düzenlendi) Otamatiğin tadını almış gibisin Asıl o benim tadımı aldı; dili olsa da konuşsa hatta haykırsa Otomatik alacağım tek araç diyebilirim 11 Nisan 2013 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 "Söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil" demiş Fuzuli. Kıssadan hisse... Ali on numero adamsın sen kardeşim benim Otamatiğin tadını almış gibisin Bende merak ediyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Asıl o benim tadımı aldı; dili olsa da konuşsa hatta haykırsa Otomatik alacağım tek araç diyebilirim HK olsaydı Şimdi Honda derdi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Asıl o benim tadımı aldı; dili olsa da konuşsa hatta haykırsa Otomatik alacağım tek araç diyebilirim Alim bune aşk Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 HK olsaydı Şimdi Honda derdi H'onda sürekli bu şanzıman kullanılıyomuş-muş da Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 HK olsaydı Şimdi Honda derdi Hk nın japon aşkı beni bitirdi Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Alim bune aşk Pert aşkı bu bakalım sönecek mi Diğer türlü 3-4 yılı var Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Pert aşkı bu bakalım sönecek mi Diğer türlü 3-4 yılı var Hayırlısı olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Hk nın japon aşkı beni bitirdi Adam nerde çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts