Hüseyin Sönmez 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 arkadaşlar benimde bir sorum var, siparişi verdik, kargonun yapılması bekleniyor, sayfada iptal et seçeneği var, iptal ettiğimizde geri ödeme hemen yapılıyormu? herhangi bir kesinti oluyormu? bilgi için peşin peşin teşekkürler. Kimse cevap vermemiş benim bir kere oldu, direk para tamamen geri yattı sıkıntı olmamıştı. Bir de aşağıdaki ürün 8 günde geldi. http://www.aliexpress.com/item/High-Power-Car-Lights-New-Ultra-Thin-10W-Eagle-Eye-Lamp-LED-For-Daytime-Running-Light/1399552453.html 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Lokman abi ben denemedim bunu hiç.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 arkadaşlar benimde bir sorum var, siparişi verdik, kargonun yapılması bekleniyor, sayfada iptal et seçeneği var, iptal ettiğimizde geri ödeme hemen yapılıyormu? herhangi bir kesinti oluyormu? bilgi için peşin peşin teşekkürler. Kesinti olmuyor abi.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Şubat 2014 Yazar Paylaş 22 Şubat 2014 çindeki ulusal tatil 8 şubatta bittiya hüseyin abi ondan çabuk gelmiştir 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Şubat 2014 Yazar Paylaş 22 Şubat 2014 12. ayın başlarında bir çift amatör telsiz siparişi verdim . aysonu oldu takip numarasıyla bakıyorum nerde olduğuna dair hiçbirşey yok . satıcıya mesaj attım bilgi ver diye . ordadır şurdadır gecikmiştir derken 1. ayın ortalarında biraz daha üsteledim ne iş falan diye . sonra özür falan diledi yeniden bi takip numarası verdi . 2. ayın başlangıcı oldu , sitenin kargo göderme süresi bitti ama halaa gelen giden yok . tam iptalini yapmayı düşündüğüm sıralarda 2. ayın 10'unda telsiz geldi . adama oyumu verdim . dün 1 çift telsiz daha geldi muhtemelen adam kargoda kayboldu diyerek bir çift daha göndermiş . ikiside geldi . ama anlamadığım konu : postacı 2.60 tl aldı benden . kargo ücretimi diye sordum yok vergi çıkmış dedi 2. telsiz 2.60 tl ye gelmiş oldu bana ... 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Aydın, geçenlerde arka cama yapıştırılan ekolayzır sticker vardı ya senin getirttiğin, yerli bir sitede 100 tl ye satılıyordu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 bilgiler için sağolun arkadaşlar, bizim kargo yola çıktığından gerek kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 12. ayın başlarında bir çift amatör telsiz siparişi verdim . aysonu oldu takip numarasıyla bakıyorum nerde olduğuna dair hiçbirşey yok . satıcıya mesaj attım bilgi ver diye . ordadır şurdadır gecikmiştir derken 1. ayın ortalarında biraz daha üsteledim ne iş falan diye . sonra özür falan diledi yeniden bi takip numarası verdi . 2. ayın başlangıcı oldu , sitenin kargo göderme süresi bitti ama halaa gelen giden yok . tam iptalini yapmayı düşündüğüm sıralarda 2. ayın 10'unda telsiz geldi . adama oyumu verdim . dün 1 çift telsiz daha geldi muhtemelen adam kargoda kayboldu diyerek bir çift daha göndermiş . ikiside geldi . ama anlamadığım konu : postacı 2.60 tl aldı benden . kargo ücretimi diye sordum yok vergi çıkmış dedi 2. telsiz 2.60 tl ye gelmiş oldu bana ... Adama parasını gönder bari.. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Şubat 2014 Yazar Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) Aydın, geçenlerde arka cama yapıştırılan ekolayzır sticker vardı ya senin getirttiğin, yerli bir sitede 100 tl ye satılıyordu. kimmiş acep Adama parasını gönder bari.. öyle yapıyım abi . adamlar geyet alakalı , saygılı . her siparişimin kutusunda teşekkür kartı var . hatta flash bellek almıştım içinde yarım sayfa el yazısıyla talimat ve teşekkür yazısı vardı 22 Şubat 2014 tarihinde Özdemir Deniz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 kimmiş acep Facebookta sponsorlu diye çıkan reklamlardandı. Site ismini hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Şubat 2014 Yazar Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) Facebookta sponsorlu diye çıkan reklamlardandı. Site ismini hatırlamıyorum. bende 100 liraya ilan verdimde onun icin dedim abi 22 Şubat 2014 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Bir iki kere ürün aldım.Şimdi kaban alsam mı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 aliexpreste kupon mevzusu dönüyor . kupon ne işe yarıyor acaba ? Adama parasını gönder bari.. tamamdır abi hallettim adamın kargo ücretlerini ödedim galiba link verdi . http://www.aliexpress.com/store/product/Freight-Difference-or-Extra-Fee/701204_523051821.html 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 hizmeti kess http://www.mayi.hk/ali/61096000068196 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 aliexpreste kupon mevzusu dönüyor . kupon ne işe yarıyor acaba ? İndirim sağlıyor sana.. mesela 50 dolarlık alışveriş yapınca 5 dolar veya 25 dolara 3 dolar falan filan.. belli oranlarda indirim sağlayan kodlar veriyorlar.O kişiden alışveriş yapınca kodu giriyorsun indirim düşüyor.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 kodu alışveriş yaptığım kişimi veriyor abi İndirim sağlıyor sana.. mesela 50 dolarlık alışveriş yapınca 5 dolar veya 25 dolara 3 dolar falan filan.. belli oranlarda indirim sağlayan kodlar veriyorlar.O kişiden alışveriş yapınca kodu giriyorsun indirim düşüyor.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 kodu alışveriş yaptığım kişimi veriyor abi Yani kişi değil de o kişin mağazası veriyor desek daha doğru olur. Aliexpressle anlaşıyolar sanırım şu kadarlık alışverişe şu kadarlık kod tanımla diyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Yani kişi değil de o kişin mağazası veriyor desek daha doğru olur. Aliexpressle anlaşıyolar sanırım şu kadarlık alışverişe şu kadarlık kod tanımla diyorlar.. indirim olayını ben şu şekilde görüyorum . beğendiğim ürünü almadan sepete ekle diyorum 1-2 yada 3 gün sonra ürünün fiyatı düştüğüne dair mesaj geliyor . sepetime bakıyorum 10 dolarlık ürün 8.50 dolara düşmüş olarak görüyorum . kupon bu işlemden farklı galiba . geçenlerde 85 dolarlık ürün 70 dolara düşmüştü gümrük sorunu olur diye sepetimden silmiştim . Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 indirim olayını ben şu şekilde görüyorum . beğendiğim ürünü almadan sepete ekle diyorum 1-2 yada 3 gün sonra ürünün fiyatı düştüğüne dair mesaj geliyor . sepetime bakıyorum 10 dolarlık ürün 8.50 dolara düşmüş olarak görüyorum . kupon bu işlemden farklı galiba . geçenlerde 85 dolarlık ürün 70 dolara düşmüştü gümrük sorunu olur diye sepetimden silmiştim . Yok o başka bir durum..O satıcının uyanıklığı olsa gerek..sepete eklemiş alım yapmamış bari fiyatı biraz kırayım belki etkili olur diye düşüyor olabilirler 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Yok o başka bir durum..O satıcının uyanıklığı olsa gerek..sepete eklemiş alım yapmamış bari fiyatı biraz kırayım belki etkili olur diye düşüyor olabilirler banada öyle geliyo abi çünkü saat başı giriyorum nerdeyse siteye indirimin son 3 günü yada son 7 günü gibi açıklama yazıyor . ama direk satın almaktan iyi oluyor . takip ettiğim 80 civarında ürün var 50 üründe indirimli fiyatını görmüştüm . o zaman kupon olayını iyice araştırıyım ben . belki kullanırım bi yerde Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Aliexpress.Com dan 25 dolarlık alışverişimi kredi kartımla yapmak istiyorum sıkıntı çıkarmı acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Aliexpress.Com dan 25 dolarlık alışverişimi kredi kartımla yapmak istiyorum sıkıntı çıkarmı acaba? Bir çok defa alım yaptım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı kredi kartı bakımından. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Bir çok defa alım yaptım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı kredi kartı bakımından. Teşekkürler Sani Bey,alışverişimi yapıyorum şimdi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 bende yaptım, sorun yok. tabi sorun olmayacak anlamınada gelmiyor, satın alırken satıcının profilini kontrol edin, olumlu olumsuz yorumlara bakın, ona göre değerlendirin. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Şimdi araştırıken Aliexpress.Com Türk sayfası var acaba bu başka bir site mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts