Aydın Akdeniz 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 (düzenlendi) çinliler sağolsun 13 Mart 2014 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Aliexpress.Com dan 25 dolarlık alışverişimi kredi kartımla yapmak istiyorum sıkıntı çıkarmı acaba? Sanal kart tanımlayıp yapılması daha sağlıklı olur.. İnternet bankacılığınız varsa ( ki çinden alışveriş yapan birinin olduğunu düşünüyorum ) oradan halledebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Sanal kart tanımlayıp yapılması daha sağlıklı olur.. İnternet bankacılığınız varsa ( ki çinden alışveriş yapan birinin olduğunu düşünüyorum ) oradan halledebilirsiniz. Valla 4 gün önce kredi kartımdan çektirdim.Ürün postaya verildi gözüküyor.Çinli postacı arkadaşlar hızlı olursa bi kaç güne gelir sanırım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Çinliler hızlıda, bizimkiler yavaş. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Çinliler hızlıda, bizimkiler yavaş. Haklısın abi bürokrasi ayrı bi dert zaten 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Valla 4 gün önce kredi kartımdan çektirdim.Ürün postaya verildi gözüküyor.Çinli postacı arkadaşlar hızlı olursa bi kaç güne gelir sanırım. satıcı 2-3 güne teslim ediyor , çinde nakliye uçakları-gemileri türkiye'ye 10-15 gün içinde getiriyor . sonra türkiyeye girince dağıtımı ve kapına gelmesi en geç 7 gün içinde oluyor . çinden gelmesi türkiyede dağıtımından daha kısa sürüyor yani takip numarası her zaman net bir yer söylemiyor . 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Örnek benim kamera, adam kaçında vermiş postaya, çoktan Türkiye'ye gelmiştir ama bizde hareket yok. Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 satıcı 2-3 güne teslim ediyor , çinde nakliye uçakları-gemileri türkiye'ye 10-15 gün içinde getiriyor . sonra türkiyeye girince dağıtımı ve kapına gelmesi en geç 7 gün içinde oluyor . çinden gelmesi türkiyede dağıtımından daha kısa sürüyor yani takip numarası her zaman net bir yer söylemiyor . 20 gün sürer o zaman Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 20 gün sürer o zaman en az . çin ulusal tatilinden haberim yoktu alışverişi yaptım araya tatil girdi falan derken satıcı kayboldu diye peşinden bi ürün daha gönderdi . 45-55 gün sonra iki üründe arka arkaya geldi . belli olmuyor yani . net bir tarih yok . Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Şans işi birazda yani ozaman.Bugün yarın derken 45 gün sonra çifter çifter geliyor Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Örnek benim kamera, adam kaçında vermiş postaya, çoktan Türkiye'ye gelmiştir ama bizde hareket yok. çok acelecisin abi denizde yada havadadır bu daha 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Şans işi birazda yani ozaman.Bugün yarın derken 45 gün sonra çifter çifter geliyor çifter gelmesi satıcının güzelliğinden başka bir satıcıda resimlerde görünen ürünü değilde başka bir modelini göndermişti sonradan güvenirliliğine baktım daha yeniymiş sitede . memnun olmadığımı yazdım olumsuz oy vereceğimi söyledim . özür falan diledi ama telafisi yok . olumsuz oy verdim açıklamada yazım öylece kapandı . yani alışverişi satıcının puanına bakarak yapman sağlıklı olur . 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Aydın önümüzdeki hafta içinde alırım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 11 günde sipariş verip kapıma eldiğini biliyorum abi . şansına belkide gelir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Bu siteden nasil alisveris yapiyorsunuz abi.ben hic yapmadim bilmoyom bi anlatin hele banada yahu Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Bu siteden nasil alisveris yapiyorsunuz abi.ben hic yapmadim bilmoyom bi anlatin hele banada yahu uzunca anlattıydım buluyumda yazıyım 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 uzunca anlattıydım buluyumda yazıyım tamam abi bekliyorum Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 yaptığım sıralama; 1.ürünü sepete ekle 2. "bu kişinin tüm satın" linkine tıkla ( ingilizceden dönme olduğundan anlamsız görülebilir ama değil) 3.kredi kartıyla ödeme yapıp satın al . kartın onay verirse yeşil bir işaret çıkar ,müsait değilse kırmızıyla uyarı verir.(1 gün falan bekle ) ödeme onaylı gibi birşey yazar ( bu kısımdan sonrası satıcıya ait) 4.ürün bilgilerinde sevkiyat bekliyor yazar (aynı gün içinde ) 5.sonra mal kabul bekliyor yazısı gelir ve ürün eline ulaşana kadar bekle , geldikten sonra 6.alınan siparişi onayla butonuna bas ve oylama ekranında satıcıya puan ver . fon işleme diye bir yazı gelir ürün açıklamasına sonrada bitirdi yazar ve işlem tamam olur . 2 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 (düzenlendi) http://www.aliexpress.com/item/White-Color-New-Original-Housing-Battery-Back-Cover-Case-Door-Buttons-For-Nokia-Lumia-920-N920/1518357883.html bende bunu almak istiyorum kardeş 1. si orjinalmi diye şüphelerim var 2.si hiç yurtdışından alıveriş yapmadım Burada en ucuz 70 tl ye buldum 14 Mart 2014 tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 ödemeyi paypal üzerinden mi yapılıyor ? yoksa direk kredi kartı üzerinden sanal kart ile falan mı? benim bunu yapmam için ilk önce kredi kartı almam lazım demekki Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 http://www.aliexpress.com/item/White-Color-New-Original-Housing-Battery-Back-Cover-Case-Door-Buttons-For-Nokia-Lumia-920-N920/1518357883.html bende bunu almak istiyorum kardeş 1. si orjinalmi diye şüphelerim var 2.si hiç yurtdışından alıveriş yapmadım Burada en ucuz 70 tl ye buldum kapak ve tuş takımı diyor doğru değilmi ? satıcı durumu iyi . 23 dolar 53 tl yapıyor burdan almanız daha sağlıklı diye düşünüyorum . ödemeyi paypal üzerinden mi yapılıyor ? yoksa direk kredi kartı üzerinden sanal kart ile falan mı? benim bunu yapmam için ilk önce kredi kartı almam lazım demekki paypal yok direk kredi kartıyla ödeme yapılıyor . kredi kartı şart. 2 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 kapak ve tuş takımı diyor doğru değilmi ? satıcı durumu iyi . 23 dolar 53 tl yapıyor burdan almanız daha sağlıklı diye düşünüyorum . paypal yok direk kredi kartıyla ödeme yapılıyor . kredi kartı şart. anladım abi teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts