İçeriğe Yönlendir

Ka - Obd Bağlantı Ve Detayları?

Göktan Ünal

Recommended Posts

Erdem ADANUR

benzer hata bir arkadaşta daha oldu. view details e bakarsan 6 dolarlık ödeme yaptıgını görürsün ama yiine de kredi kartından kontrol etmekte fayda var. 

Kredi kartından kontrol ettim tutar doğru hala kargoda gözüküyo bakalım ne zaman gelir.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Gürcan Çimenay

Herkese selamlar, bende obd wifi-torque- kullanıyordum Turkcell t50 de, çok rahat sorunsuz bağlanıyordu fakat samsunga geçince bağlanmamaya başladı. Telefon obd cihazına bağlanıyor wifi üzerinden ama uygulama görmüyor. Başka uygulama denemedim tavsiyeniz var mı?

Yorum bağlantısı
Doğa Torpil

Herkese selamlar, bende obd wifi-torque- kullanıyordum Turkcell t50 de, çok rahat sorunsuz bağlanıyordu fakat samsunga geçince bağlanmamaya başladı. Telefon obd cihazına bağlanıyor wifi üzerinden ama uygulama görmüyor. Başka uygulama denemedim tavsiyeniz var mı?

Başka cihazda çalışıyorsa, telefon ve yazılımı ile ilgili sorun olabilir..

Kesinlikle başka bir yazılım deneyin (torque önerimdir)

Olmuyorsa samsung telefonun yazılımını güncellemeye dikkat edin.

Başka yazılım ile de olmuyorsa bendeki öneriler buraya kadar  :tongue:

Turkcell T50 kullanın  :biggrin:  :blush:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Torque programında HTC ve Samsung cihazlar için ek bir ayar daha var. Sanırım problem yaşayanlar içindi. Bakmış mıydınız ona?

Yorum bağlantısı
emre zorbaba

Arkadaşlar internette 20 liraya mavi Elm 327 bluetootlu olanından buldum versiyon 2.1 obd2 diye geçiyor bu ford ka'lara oluyor mu?

Teşekkürler İyi Akşamlar..

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Bu ürün bana yaklaşık bir ayda geldi. Beklemek istemiyorsanız aynı ürünü yurtiçinden alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Vezir ipek

Aliexpresden sipariş ettiğim cihaz geldi arkadaşlar çalışıyor ama detaya inme fırsatı bulamadım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
emre zorbaba

Satın alırken yazar mutlaka.

Gittigidiyorda bir satıcıdan aldım ürünü v1.5 diyor fakat bağlantı kuramadı benım düşüncem v2.1 diye çalışmıyor olabilri

Yorum bağlantısı
Vezir ipek

Üstatlar ben aldım kullanıyorum ama hararet filan ayarlayamadım , Nasıl yapılıyor acaba ?

Yorum bağlantısı
emre zorbaba

Üstatlar ben aldım kullanıyorum ama hararet filan ayarlayamadım , Nasıl yapılıyor acaba ?

Ben başka araçta kullanıyorum torque programını indirmisseniz eğer otomatik bağlantı kurar ve bütün detayları ekranda gösterir yada ekrana basılı tutun display ekleme var oradan da ekleyebilirsiniz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
murat arıcı
(düzenlendi)

merhabalar 2000 model 1.25 fort fiersta aracım var bu arıza tesbiti için bilgisayara baglanan yerin kapagını kaybettim fazla bilmiyorum ama obd kapagıymıs galıba nerden alabilirim yada elinde olan varmı kucuk bi kapak cevaplarınızı bekliyorum 0542 305 xxxx elinde olan varsa bu numaradan ulasabilir hayırlı aksamlar

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Güvenlik gereği cep numarası gizlenmiştir.
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ozan Dural
On 20.07.2016 at 19:48, murat arıcı yazdı:

merhabalar 2000 model 1.25 fort fiersta aracım var bu arıza tesbiti için bilgisayara baglanan yerin kapagını kaybettim fazla bilmiyorum ama obd kapagıymıs galıba nerden alabilirim yada elinde olan varmı kucuk bi kapak cevaplarınızı bekliyorum 0542 305 xxxx elinde olan varsa bu numaradan ulasabilir hayırlı aksamlar

Çıkmacılardan falan bulabilirsin dostum, orjinal olarak pek satılacak birşey değil o tür trim parçaları. Orjinal bulsanda üretim adetleri kısıtlı parçalardan olduğu için çok pahalı olacaktır. Hurda fiesta bulup üzerinden alacaksın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ozan Dural

Arkadaşlar dün çinden 6 dolara satın almış olduğum obd cihazı geldi. Gayet sağlıklı çalışıyor. hata kodunu da silebildim bir sorun yaşamadan. motor devrini de sağlıklı gösteriyor. tavsiye ederim kesinlikle..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Gurur Aytekin

Herkese merhaba ios kullanıcısıyım bana önerebilceğiniz bir ürün varmıdır türkiyede ki bir satıcıdan link verebilirmisiniz ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...