İçeriğe Yönlendir

İstanbulpark'ta Adrenalin Zirvesi Yaptık..

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Geri çeviremeyeceğim bir teklif, Anlaştık Abi :) Şu bizim Stickerları kim hazırlıyordu :)

Keşke geçen hafta anlanşaydık, tavan yapardık

hay maşallah  :D

bidahaki pist etkinlikte bende pist e girmeyi düşünüyorum eger varsa öyle bişey yapıştıralım forum muz için ne olacak bunda iyi reklammı olur namı yürür forumun ordanda ocak başı yaparız  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

öyle bi sponsorluk varsa bende gireyim pist e havana bile yazarım :D:D:D

Çakma xenonlu Sedan FCTR arabasımı olurmuş :D topa tutarlar bizi :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Çakma xenonlu Sedan FCTR arabasımı olurmuş :D topa tutarlar bizi :)

:(  :unsure2:

sticker takarım 5 hp xenonları sökerim 5 hp spoyler takarım 10 hp spor anten takarım 5 beygir kaç etti abi ben hesaplayamadım yaaa hee bak camlara film çektirdim 5 hp de ordan atlamayalım lütfen  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sticker'a yakıt ve pist gideri olacaksa, toplanıp yapalım. İyi reklam yaparız :)

Seve seve stock motorumla bile katılırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

1.6 focus. Bir tur 4 dakika. Keşke D'lerin arasında yarışaydım. En az 8-10 araç pist çıkışında kangoo bayii'ne giderdi :biggrin:

Herif birde çatır çutur virajlarda sollama yapmış :jedi:

Sticker'a yakıt ve pist gideri olacaksa, toplanıp yapalım. İyi reklam yaparız :)

Seve seve stock motorumla bile katılırım :)

Senin megan la 2.30 garanti Sani ;)

Düzenleme :2.55 sn.

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Servet Abi bu Atmosferik focus 2.55 ile döndü.. Takdir ettik kendisini, pilotaj çok sağlam

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Doğru. Başlangıç olarak 1. dakikayı baz almalıydım. 2.55 evet.

Kangoo için 3.05 ciddi bir değer. Senle aramızda 15 saniye. Süha ile ne kadar bilmiyorum, zannederim 10 saniye civarıdır.

Aynı emsalde bir araç ile çıkmayı isterim. Hatta o gün için araç dahi kiralarım :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Servet Abi İntercity'de Aynı emsal Focus çok ama verirler mi bilemedim pist için :)

Aynı güçte arabalar olunca çok daha keyifli geçeceğini düşünüyorum bende.. Yani bu olmadı Abi. 20 sn. sürdü :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Yani bu olmadı Abi. 20 sn. sürdü :D
Nasıl 20 saniye be. Ben 3.05 yaptım, sende 2.50 dedin ya lem :s
Çift kamera şart. Arka ön ne alemde görmeli.. :f1:
Htc de çift kamera vardı da bizmi çekmedik :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi anlamadın sen. Kameramızda senin göründün 20sn. Sürdü demek istedim :) yoksa 1600kg. Ticari bir araba için 3.05 süper ötesi bir değer..

Eminim aynı güçte makine olsaydı, seni yakalayamazdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VXsBYr-x-bo

b seansının bütün araçları 9. viraj geçişleri fctr ailesi içinde gördüm. servet abi maşallahın var.

9. virajda kalan araç sizmiydiniz demek, ne sorun vardı araçtaTaner ? Bir el atsaydın dururduk :)

Bunları gördüm, 4 kişi bindiler araca, heralde piknik yapacaklar 9.viraj'da diye espri yaptım :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi anlamadın sen. Kameramızda senin göründün 20sn. Sürdü demek istedim :) yoksa 1600kg. Ticari bir araba için 3.05 süper ötesi bir değer..

Eminim aynı güçte makine olsaydı, seni yakalayamazdım

20 saniye çok bile, bi rahat durmayıp uctunuz, insan bi bekler yahu :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

9. virajda kalan araç sizmiydiniz demek, ne sorun vardı araçtaTaner ? Bir el atsaydın dururduk :)

Bunları gördüm, 4 kişi bindiler araca, heralde piknik yapacaklar 9.viraj'da diye espri yaptım :)

yok nerde :D keşke biz olsaydık bi kaç siteden takip ediyorum orada görünce sizleri videoyu eklemek istedim. ne yazık ki abi en az 5 ay ev hapsi var ailemizin yeni üyesinin gelmesine 2 ay kaldı. o yüzden ancak günü birlik dışarı çıkabiliyorum artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Yoruma gel

:sandalye:

Kangoo gören, masum köylü :D ama Abi Ferrari var diye kimse söylemiyor, makine dikkat çekiyor :) tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Değişen birşey yok ki Mert.. Emin ol onlarda Skunk egsoz, koni amortisör alalım diye bizden daha çok masraf yapıyorlar..

Bu işte sınır yok. En hızlısını alsanda, daha hızlısını yapabirmiyim diye uğraşıyorsun..

Ama skyline çok başka yürüyor.. M3, subaru, porshe kalemi değil.. Harta gdün gördüklerim Ferrari'den daha iyiydi..

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

1.6 focus. Bir tur 4 dakika. Keşke D'lerin arasında yarışaydım. En az 8-10 araç pist çıkışında kangoo bayii'ne giderdi :biggrin:

Herif birde çatır çutur virajlarda sollama yapmış :jedi:

Senin megan la 2.30 garanti Sani ;)

Düzenleme :2.55 sn.

Toros ve doğan gördüm videoda yanlış mı gördüm? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...