Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Geri çeviremeyeceğim bir teklif, Anlaştık Abi Şu bizim Stickerları kim hazırlıyordu Keşke geçen hafta anlanşaydık, tavan yapardık hay maşallah bidahaki pist etkinlikte bende pist e girmeyi düşünüyorum eger varsa öyle bişey yapıştıralım forum muz için ne olacak bunda iyi reklammı olur namı yürür forumun ordanda ocak başı yaparız Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 öyle bi sponsorluk varsa bende gireyim pist e havana bile yazarım Çakma xenonlu Sedan FCTR arabasımı olurmuş topa tutarlar bizi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Çakma xenonlu Sedan FCTR arabasımı olurmuş topa tutarlar bizi sticker takarım 5 hp xenonları sökerim 5 hp spoyler takarım 10 hp spor anten takarım 5 beygir kaç etti abi ben hesaplayamadım yaaa hee bak camlara film çektirdim 5 hp de ordan atlamayalım lütfen Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Sticker'a yakıt ve pist gideri olacaksa, toplanıp yapalım. İyi reklam yaparız Seve seve stock motorumla bile katılırım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) 1.6 focus. Bir tur 4 dakika. Keşke D'lerin arasında yarışaydım. En az 8-10 araç pist çıkışında kangoo bayii'ne giderdi Herif birde çatır çutur virajlarda sollama yapmış Sticker'a yakıt ve pist gideri olacaksa, toplanıp yapalım. İyi reklam yaparız Seve seve stock motorumla bile katılırım Senin megan la 2.30 garanti Sani Düzenleme :2.55 sn. 8 Temmuz 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Servet Abi bu Atmosferik focus 2.55 ile döndü.. Takdir ettik kendisini, pilotaj çok sağlam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Doğru. Başlangıç olarak 1. dakikayı baz almalıydım. 2.55 evet. Kangoo için 3.05 ciddi bir değer. Senle aramızda 15 saniye. Süha ile ne kadar bilmiyorum, zannederim 10 saniye civarıdır. Aynı emsalde bir araç ile çıkmayı isterim. Hatta o gün için araç dahi kiralarım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 abi şöyle videolar koymayın noss açıyorum burda yaa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Tamam, herkes gazı almış. Sonraki tarih ne zaman Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Servet Abi İntercity'de Aynı emsal Focus çok ama verirler mi bilemedim pist için Aynı güçte arabalar olunca çok daha keyifli geçeceğini düşünüyorum bende.. Yani bu olmadı Abi. 20 sn. sürdü Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Çift kamera şart. Arka ön ne alemde görmeli.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Yani bu olmadı Abi. 20 sn. sürdü Nasıl 20 saniye be. Ben 3.05 yaptım, sende 2.50 dedin ya lem Çift kamera şart. Arka ön ne alemde görmeli.. Htc de çift kamera vardı da bizmi çekmedik 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi anlamadın sen. Kameramızda senin göründün 20sn. Sürdü demek istedim yoksa 1600kg. Ticari bir araba için 3.05 süper ötesi bir değer.. Eminim aynı güçte makine olsaydı, seni yakalayamazdım 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VXsBYr-x-bo b seansının bütün araçları 9. viraj geçişleri fctr ailesi içinde gördüm. servet abi maşallahın var. 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VXsBYr-x-bo b seansının bütün araçları 9. viraj geçişleri fctr ailesi içinde gördüm. servet abi maşallahın var. 9. virajda kalan araç sizmiydiniz demek, ne sorun vardı araçtaTaner ? Bir el atsaydın dururduk http://www.youtube.com/watch?v=vpJ8Bfw81x8 Bunları gördüm, 4 kişi bindiler araca, heralde piknik yapacaklar 9.viraj'da diye espri yaptım 8 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi anlamadın sen. Kameramızda senin göründün 20sn. Sürdü demek istedim yoksa 1600kg. Ticari bir araba için 3.05 süper ötesi bir değer.. Eminim aynı güçte makine olsaydı, seni yakalayamazdım 20 saniye çok bile, bi rahat durmayıp uctunuz, insan bi bekler yahu 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 9. virajda kalan araç sizmiydiniz demek, ne sorun vardı araçtaTaner ? Bir el atsaydın dururduk Bunları gördüm, 4 kişi bindiler araca, heralde piknik yapacaklar 9.viraj'da diye espri yaptım yok nerde keşke biz olsaydık bi kaç siteden takip ediyorum orada görünce sizleri videoyu eklemek istedim. ne yazık ki abi en az 5 ay ev hapsi var ailemizin yeni üyesinin gelmesine 2 ay kaldı. o yüzden ancak günü birlik dışarı çıkabiliyorum artık. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Taner, hangi siteden video? Teşekkürler video içinde Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Taner, hangi siteden video? Teşekkürler video içinde tecturkeydeydi abi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) Yoruma gel Kangoo gören, masum köylü ama Abi Ferrari var diye kimse söylemiyor, makine dikkat çekiyor 8 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) Değişen birşey yok ki Mert.. Emin ol onlarda Skunk egsoz, koni amortisör alalım diye bizden daha çok masraf yapıyorlar.. Bu işte sınır yok. En hızlısını alsanda, daha hızlısını yapabirmiyim diye uğraşıyorsun.. Ama skyline çok başka yürüyor.. M3, subaru, porshe kalemi değil.. Harta gdün gördüklerim Ferrari'den daha iyiydi.. 8 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Canberk Eken 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 1.6 focus. Bir tur 4 dakika. Keşke D'lerin arasında yarışaydım. En az 8-10 araç pist çıkışında kangoo bayii'ne giderdi Herif birde çatır çutur virajlarda sollama yapmış Senin megan la 2.30 garanti Sani Düzenleme :2.55 sn. Toros ve doğan gördüm videoda yanlış mı gördüm? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts