Samet Daş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Bana yumuşak sürüş dersini kim verecek abi yardımcı oluruz dediniz kaçmayın şimdi. Garanti biterse ne olacak Normal insanlar gibi kullanmayı öğrenmeliyim Telefondan pek okuyamadım lakin ciddi ise okuyabildiğim kadarı çık gel bu pazar Murat. Ben tem dudullu imes çıkışında beklerim seni. Derslere bu pazar başlayarak en kısa sürede halledelim sorunu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Konuşunca nasıl anlaştık ama dedim yanlış anlıyoruz birbirimizi, viraja girmek var, girmek var birde girip, cikamamak var Ben seni anlıyorum. Bırak sen bu yazılımcı ile bilumummarkaöver'i Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 1.0 Ecoboost Focus kafayı normal bir önden çekerden çok daha zor koparıyor bu arada. Hafiflik, focusun motoru arkada olsa off offf Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Sticker'a yakıt ve pist gideri olacaksa, toplanıp yapalım. İyi reklam yaparız Seve seve stock motorumla bile katılırım Hakikaten nekadar pist tutarı? Bende katılmak isterim istanbulda olduğum bir döneme denk gelirse. Stickerda yapıştırırız Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Konuşunca nasıl anlaştık ama dedim yanlış anlıyoruz birbirimizi, viraja girmek var, girmek var birde girip, cikamamak var Yanlış anlama yok... ben hala aynı yerdeyim, arkadan itiş her zaman daha iyi yol tutar önden çekişten. Anlaştığımız nokta sen amatörsün, senin gibi kullanıcıya önden çekişli araba lazım, arkadan itişli kuvvetli arabaya hakim olamazsın Profesyonel sürücü ol, güce ve direksiyona hükmet, o zaman gerçek keyf ve hızı arkadan itişli güç canavarlarında bulacaksın Ben seni anlıyorum. Bırak sen bu yazılımcı ile bilumummarkaöver'i Nayloncu Sani, alırım ifadeni otomatik Astra ile bile Hafiflik, focusun motoru arkada olsa off offf Bırakın artık Focus fiesta dandik arabaları, gerçek arabalara gelin 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Yanlış anlama yok... ben hala aynı yerdeyim, arkadan itiş her zaman daha iyi yol tutar önden çekişten. Anlaştığımız nokta sen amatörsün, senin gibi kullanıcıya önden çekişli araba lazım, arkadan itişli kuvvetli arabaya hakim olamazsın Profesyonel sürücü ol, güce ve direksiyona hükmet, o zaman gerçek keyf ve hızı arkadan itişli güç canavarlarında bulacaksın Nayloncu Sani, alırım ifadeni otomatik Astra ile bile Arkadan itiş gerçekten zevktir ama özellikle güçlü motorlar ile kontrolü daha zor bu bir gerçek TCS kullanılırsa ayrı tabi 80 model tek kapı BMW ile az dağıtmadım sağı solu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Aynı yeri alıntılamışız. Az güçlü arabalarda pek önemi olmasa da çok güçlü önden çeker araba diye bir şey olmaz. O önden çeker araba gitmez. Afferim Deli Muro, sende ışık var... Ahh bir de Fun ile Aveo aşkın olmasa. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Yanlış anlama yok... ben hala aynı yerdeyim, arkadan itiş her zaman daha iyi yol tutar önden çekişten. Anlaştığımız nokta sen amatörsün, senin gibi kullanıcıya önden çekişli araba lazım, arkadan itişli kuvvetli arabaya hakim olamazsın Profesyonel sürücü ol, güce ve direksiyona hükmet, o zaman gerçek keyf ve hızı arkadan itişli güç canavarlarında bulacaksın Nayloncu Sani, alırım ifadeni otomatik Astra ile bile Bırakın artık Focus fiesta dandik arabaları, gerçek arabalara gelin Yok abi benim araba düşüncelerim değişti, ya yüksek güçlü c sınıfı yada b sınıfı hafif güçlkendirilebilen araç alırım durumumun yettiği kadar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Doğru. Başlangıç olarak 1. dakikayı baz almalıydım. 2.55 evet. Kangoo için 3.05 ciddi bir değer. Senle aramızda 15 saniye. Süha ile ne kadar bilmiyorum, zannederim 10 saniye civarıdır. Aynı emsalde bir araç ile çıkmayı isterim. Hatta o gün için araç dahi kiralarım Vidyodan izledim abi 2.58dk dönmüşüm ben 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Ömür biter bu tartışma bitmez. Ne ön ne arka en güzeli,4x4 öyle vw deki haldex gibi değil sürekli 4X4 forever 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Ömür biter bu tartışma bitmez. Ne ön ne arka en güzeli,4x4 öyle vw deki haldex gibi değil sürekli 4X4 forever Aman abi asıl tartışma konusu budur 4X4 mü yoksa arkadan itiş mi yarışlarda iyidir konusu ben kendimi bildim bileli var %70 arka - %30 ön forever diyorum ben Yorum bağlantısı
Halis Parlak 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 (düzenlendi) Piste videodaki gibi bir kombinasyonla çıkacaksın Süha. Alayını tokatlarsın sen.Ben 4 çeker konusu olunca Subaru derim. Quatro,haldex,xdrive,4matic bi yere kadar. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZX1WerDWKXM 9 Temmuz 2013 tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Piste videodaki gibi bir kombinasyonla çıkacaksın Süha. Alayını tokatlarsın sen.Ben 4 çeker konusu olunca Subaru derim. Quatro,haldex,xdrive,4matic bi yere kadar. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZX1WerDWKXM Şu anda imkanımız yok be abi ne yapalım 1.6 tdci ile katılıyoruz, katılırkende 2 kere düşünüyoruz sonrada aman dünya ya bir daha mı gelicez diyip katılyoruz. İlerde teker döner sap döner alırsam bir boxer dizel imprezza pisti alt üst ederiz Allah'ın izni ile Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Nürburgring'te pist rekoru hangi araca ait? Pistte önemli olan güç değil, yol tutuşu yani viraj kabiliyetidir. Megane RS rekor kırdı ve önden çeker diye biliyorum. Bence de ön çeker araç, daha iyi viraj alır diyor ve iftara kaçıyorum afiyet olsun, Allah kabul etsin. 2.7lt 430hp V8 araç kazandı 6.48 süre ile. Adı da Radical SR8 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Önden çeker rekoru kırdı o. Olur mu öyle şey Megane RS kim dimi bu pistte rekor kırmak kim Murat gel sana clio RS alalım onların motor kulağı kopmuyormuş Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 Tekrar baktım şimdi Evet kırdığı rekor önden çeker klasmanında imiş, ancak RS'ten daha kötü zamanda tamamlayan, M3'ler, M6'lar, Viper, C63 vs. var.. Pilotun etkisidir diyeceğim ama, bence aracın etkisi daha büyük..YOK ARTIK!!!! Nasıl olurda ÖNDEN CEKER'li Focus RS, arkadan çekerli AMG lerden M3 lerden daha hızlı zaman yapar... Ciddi olmazsın, ne olur ciddi değilim de Erdem Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Tekrar baktım şimdi Evet kırdığı rekor önden çeker klasmanında imiş, ancak RS'ten daha kötü zamanda tamamlayan, M3'ler, M6'lar, Viper, C63 vs. var.. Pilotun etkisidir diyeceğim ama, bence aracın etkisi daha büyük.. Kaç dönmüş Megane RS ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Önden çeker rekoru kırdı o. Olur mu öyle şey http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Megane-RS-Yine-Rekor-Kirdi/Detay-292993 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Megane-RS-Yine-Rekor-Kirdi/Detay-292993 Hani M3 den iyiydi yahu 8 dk da dönmüş, 7.48 de M3 le bir kişi dönmüş Horst von Saurma. Hem pist turları beceridir aynı araç ile iki farklı kişi farklı değerler alır. Örnek olarak Focus St Patrick Bernhard ile 8.35, başka bir sürücü ile 8.51 dönmüş. Velhasıl kelam arkadan itişli makinaları herkes seve seve kabullenecek onların yeri farklıdır 2 Yorum bağlantısı
Samet Daş 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 1.0 Ecoboost Focus kafayı normal bir önden çekerden çok daha zor koparıyor bu arada. Gökhan abi ile de bana yumuşak sürüş dersi vermek için geldiğinde tanışmıştık, eskiden daha beterdim ama hala sıkıntılarım var abi. http://www.youtube.com/watch?v=uWnsb2twhIk Sen nasıl kullanıyorsun sana bir göstereyim mi dedi, yuh ben böyle miyim dedim aynen böylesin direksiyonda hissetmiyorsun başka bir dünyaya geçiyorsun dedi. Hallederiz eğitimci yönüm kuvvetlidir. Sen gelip gelmeyeceğini söyle yeter. Gerisini bana bırak. Takdir belgesi ile mezuniyet garantimiz var. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 (düzenlendi) Gerçek Virajlı Yol Şartlarında Arkadan itişli M3 Lerin viraj kabiliyeti. Videonun hemen başında öndeki M3 arkadan koptu, o kurtardı arkadaki için herşey çok geçti.. Oysa ki önden çekişli bir makine olsaydı, çok dahat dönebilirdi... 9 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 Ben bir Önden Çekişli, makinenin hele yokuş yukarı kopacağını o hızda hiç sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 Bizler yıllarca Şahin doğan kullanmış neslin çocukları ve torunlarıyız:) Şanslı nesiliz.. M3, AMG, gibi onlarda arkadan çekişli makinelerdi.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Giorgi Tevradze abimizi bilir misiniz M5 ile caddede dirfitle makaslarini yillar boyu izledik. Hangi delikanli o hizda onden ceker aracla oyle viraj aliyor yada guvenip viraja giriyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 (düzenlendi) Giorgi Tevradze abimizi bilir misiniz M5 ile caddede dirfitle makaslarini yillar boyu izledik. Hangi delikanli o hizda onden ceker aracla oyle viraj aliyor yada guvenip viraja giriyor hala viraj alma ile drift, yanlama olayını karıştırıyorsunuz.. Benim bahsettiğim Yol tutuş, pist zamanı aynı çizgide girip, çıkabilmek 9 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts