İçeriğe Yönlendir

Sahur Sohbetleri 2013


O.Yücel Çetin

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Sabah 05:45'den bu yana çalışıyordum. Şimdi eve geldim, İftara kadar biraz kestireyim

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam nedir bunun adı ? :

Soğanlı etli kömbe. Osmaniye tarafında çok yapılır

Sabah 05:45'den bu yana çalışıyordum. Şimdi eve geldim, İftara kadar biraz kestireyim

Allah yardımcın olsun
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bu ne olaki :D

şive bu şive sen bilmezsin böyük şeherli adam :p Sen bezleri hazırladın mı? Onu söyle. Beze gerek yok mis kokusuna hazırlandın mı asıl? Mis koku pertik malzemenin kokusu :sandalye:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Herşeye hazırım bildiin gibi değil :baby:

Göreceğiz   :bomb:  :bomb:

 

Iş yerinde bir çok kişi sigara konusunda çok rahatlar. Hiç aramadıklarını belirtmekteler. Umarım sonrasında da bırakabilirler.

Maalesef şükür ramazan bitti diye dua eder çoğumuz...

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Ben yavaştan çayı koyayım; 20 dakika kaldı iftarımıza :D Biz biraz erken yapıyoruz iftarı :D

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ben sigaramı yaktım, semaver çayıyla iyi gidiyor meret  :crazy:

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

26 dakika var.. 

Börekler hazırlandı  :biggrin:  Telefondan çektim ne kadar iştah arttırır bilemem :D

8JCKMsC.jpg?1?4425

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Börek deme lütfen. Onun bir adı var. Biz kıstırma deriz. Peynirlisi,soğanlısı ve ıspanaklısı :) Bol soğanlı olan tercihimdir:)

Valla bizde bildiğin börek derler :) Gerisini bilemem.. Bu da bol soğanlı ve bol acılı..

Yanında da bolca cacık  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Ben Marmarisliyim. Ailem orada yaşıyor. Hep kıstırma dedik biz ona:)

Marmaris'i geç, ben Yatağanlıyım.. Muğla ile aramızda 15 dakika olmasına rağmen farklı olarak söylediğimiz şeyler var :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

4-11 Ağustos'da oradayım. Bol bol yiyeceğim. Biz domatese tomak deriz:)

Beklerim :)

Biz domat deriz, bazıları tomate derler misal :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

26 dakika var.. 

Börekler hazırlandı  :biggrin:  Telefondan çektim ne kadar iştah arttırır bilemem :D

 

Bunun adı Börektir. Hatta bööörek diye de uzatılır :D Eskiden pidecilik yaparken Ali abimiz vardı yanımızda çalışan, geçen sene Muğlaya Murat hocamın yanına ziyarete gittiğimizde onun da yanına uğramıştık. Hemen bööörekleri hazırladı paketledi attı tankın bagajına. Ne yedim ben onları beee :rofl:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Sahurda görüşürüz, buradan iftarı erken yapıyoruz diye hava atıyoruz ama imsak da çok erken oluyor. :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Sahurda görüşürüz, buradan iftarı erken yapıyoruz diye hava atıyoruz ama imsak da çok erken oluyor. :)

Daha iyi oluyor. Nasıl olsa sahura kadar uyumuyoruz erkenden yeyip yatıyoruz. Hatta belki bu sayede uykum biraz düzene girer diye umuyorum :) Ne o öyle her sabah 4-5'e kadar oturuyorum sonra 7'de kalk iş yerinde uyu uyu nereye kadar  :crazy:

 

Edit: Jandarma-Komando alayından ramazana tam destek bando takımıyla mahalleye renk kattılar  :bravo:  :flowers:

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu Muğla ve İstanbul arasındaki farkın sebebini ben de merak ettim... 

Coğrafyası iyi olan birisi açıklasın :)

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

İstanbul ve Muğla arasındaki tek fark Murat Dere Abimizdir.:)

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Cemaat sahur yaklaşıyor uyumayın :) Bizde davullar başladı...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

On dakika sonra bizim ekip de geçer gümbürdeyerek... :)

Altlarında 70'li yıllardan kalma Planet türü sepetli motor var, motorun sesi davuldan çok çıkıyor. :D

:hohoho: öyle davulcumu olurmuş

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...