Hakkı Ünsal 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) Öncelikle herkese selamlar.Koku sektöründe cok üçkağıt oldugunu düşünüyorum.Birkaç farklı koku verici ürün denedim ama kalıcılık,koku ve kullanım kolaylığı olarak hicbirinden memnun kalmadım. Rakamlarıda bir koku verici için bence ciddi rakamlardı. 7 ila 15 lira aralıgında bir cok ürün var. En iyisi 3 hafta gidiyor. Sizinde paylasımlarınızı ve önerilerinizi cok merak ediyorum.Uzun süreli giden,haddinden fazla abartılı kokutmayan ve kullanım kolaylıgı olan koku vericileri öğrenmek istiyorum.Birde ricam olacak sizden,araç içinde sigara içenlerin tavsiyesi ve içmeyenlerin tavsiyeside onemli.İçenler belirtirse sevinirim.Sonucta buraya üye olmayıp buradan bir cok bilgi sahibi olmak isteyen internet kullanıcılarınıda düşünerek yazdım.Ben sigara kullanıyorum bu arada. Denediklerim: *Airfresh sprey: Koku hoş ama kullanımı zor. *Glade sprey: Kokusu airfresh'ten iyi kullanım zor. *Airfresh: Cam içinde sıvı var.Hava deliklerinden koku cıkıyor.Mangolu olanını kullanmıstım ama çok fazla bunaltıcıydı.Bu modelin en üst kapagını civilerle 5-10 yerinden deldim daha uzun gitti ve daha az salgıladı.Kendimce cozumum *Tahtadan yapılmış,elma kokulu bir ürün almıstım,tam rezelet tavsiye etmem. *Kalorifer petegine takılanı denemedim.Oda yaramaz diyorlar. *İnternette okudugum bir çözüm daha var.Çekilmiş kahvenin poşetini araç içinde acık bırakarak, olaganustu guzel ve tatlı bir kahve kokusu oluyormus.Daha denemedim. *Şu anda bir ürün deneyecegim,Kardeşimin aracından caldım Cam şişenin içinde bir sıvı var,bosalmak üzereydi bosalttım ve onun içine parfum koydum.Tahta kapagı bu kokuyu emiyor.Deneyince buradan paylasacagım sizinle.Etkili olabilir diye dusunuyorum.Parfum olmassa çiçek kokulu mis koyacagım o kesin olur diye dusnuyorum.Çünkü orjinal olan esans arabanın koltuk kılıflarına bile sinmiş.Ama kokusu agır begenmedim. 20 Ağustos 2013 tarihinde Hakkı Hakan Ünsal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakkı Ünsal 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 Bende 3-5 gün araca hic binmedigimde,sigara içmedigimde kendi kokusundan memnunum.Hele yagmur yagarken içmek isteyince cok kotu oluyor.Hep aklıma cama takılan rüzgarlık geliyor.Birgun alacam ama ne zaman. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Hepsini denedim... California Scent'i tek geçerim.. Koku tercihi size kalmış, benim favorim Bubble Gum.. 4 Yorum bağlantısı
Hakkı Ünsal 21 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2013 Arabayı bıraktıracaksın bana en sonunda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Ben de California Scent Bubble gum kullanıyorum, koku bana güzel geliyor ama yolcuların kimisi çok beğeniyor, kimisi rahatsız oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Focus varken California Scent new car diye birşey kullanmıştım. Poloda aldığımda fısfıs kolonya gibi birşey vardı aklıma gelirse sıkıyorum Yorum bağlantısı
Kerim Yurdgulu 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Glade Decosphere Mango&Turunç .... Tek geçerim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 California Scent kullandım 60 gün dayanıklı dediler 15 gün sonra bir daha haber alamadık kendisinden. Ali Abi'nin (Elöver) tavsiyesiyle Little Trees aldım 3 tane bir tanesi 10 gündür hala kokuyor, ne ağır ne keskin hoş bir yoğunluğu var. Bakalım onda da mutlu sona ulaşamazsam Tunap 104 alacam Ya da bagaja menekşe ekecem 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Ben yana döne California Scents in Buble Gum kokusunu arıyorum muhteşem bir koku! Ben buradan alıyorum, piyasada alternatif fiyatlar mevcut... http://www.hepsiburada.com/liste/california-car-scents-sakiz-kokusu-made-in-usa/productDetails.aspx?productId=otelf16230&categoryId=26029&SKU=OTELF16230&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf16230%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dcalifornia%255cu0020scents%26fh_refview%3dsearch Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 En güzeli arabanın kendi kokusu 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Şundan aldım, attım arka bardaklığa. Hareket algıladığında pıskırtıyor, yoksa duruyor. Piller DuraCell çok uzun gidiyor. İçini istediğinden alırsın. Ben bir ondan, bir bundan alıyorum zevkime göre. Koku da uzun gidiyor. Kalıcılık sorunu doğal olarak yok. HAreket varsa, koku da var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 ben bundan kullanıyorum. http://www.ensarsanalmarket.com/glade-cam-jel-morning-freshness-urun1704.html 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Uzun bir süredir california scents hugo boss kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Valla yıkamacı hangi kokuyu sıkarsa onu kullanıyorum bende... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Arabayı bıraktıracaksın bana en sonunda Doktor bana sigarayı bırakmazsam futbol hayatımın biteceğini söyledi.Ben de futbolu bıraktım. johan cruyf (Hollandalı futbolcu) 3 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 en ıyısı arabada sıgara ıcılmıyorsa arabanın kendıne has kokusu ama cok yogun kokmayan kokular daha cok dayanıyor.ben glade'ın peteklere takılandan kullanıyorum suan +1hedıyelı ıcındekı ıc tapayı tamamen cıkarmak yerıne sadece ust kapagın tepesını kesersenız 1 aydan fazla gıdıyor :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Bir de bu konuyu sadece okuyup, yorum da bulunmadan, aldığı ipuçlarından yola çıkarak gidip araçları için koku alacaklar var. Onlara koku satılmasının yasaklanmasını talep ediyorum. AİHM'ye kadar gider bu iş. Yok öyle tüyoları alıp da bir-iki şey söyleden nemalanmak! 3 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Little Tree Coconut, yaklaşık 3 yıldır sürekli kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 fierotto, hem arkolsüz, hem agır degil, hemde kötü kokuları alıp götürüyor,tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 En güzeli arabada sigara içmemek. Aracın kendine has kokusu en güzeli. Koku = hastalık, alerji... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Araba için en güzel koku bayan parfümüdür. Bazı durumlarda ters tepebilir ama kıvırma yeteneğiniz varsa problem yok. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Koltuklara ve taban halısına Glade Fabric&Air sıkıyorum bir müddet idare ediyor. Yorum bağlantısı
Hakkı Ünsal 21 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2013 (düzenlendi) Bu ürünü yararlı buluyorum.Hareket sensoru sacmalamıyorsa tabiki.İçine alınan tüplerden piyasada yaygın mı? Dakika ayarı var mı? Bu arada California secret bayagı zirve yapmıs.Ne ara bu kadar ünlenmiş yayılmış bilmiyorum.Hugo boss modelinide merak ettim acıkcası. Yalnız bu aç karına koku mevzusu çok dogru,aç karına oldugumda koku algılarsam midem grulduyor 21 Ağustos 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts