İçeriğe Yönlendir

Fordclub Üyelerinin Araç Kokuları.

Hakkı Ünsal

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

[emoji45] hımm merak ettim numune yok mu [emoji12]

Ortak alım Yapalım bir galon , böler böler fıslatırız [emoji7] şey satarız [emoji9]

4oz 118 ml miş abi

0d0b3d5b1448db1ccd975c57f3c5a675.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Alıyor muyuz? [emoji7] 118ml az en az 1galon foruma ancak yeter [emoji140]

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Alıyor muyuz? [emoji7] 118ml az en az 1galon foruma ancak yeter [emoji140]

Abi ben new car Smell kullanıyorum bu pek bana(hanıma) hitap etmiyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Asagidaki cesitlerin hepsini denedim. Gorecelidir koku tercihi ama ben portakali cok begendim. Calofornia scent cok kalici ve cok gucludur. Bu pet kokulari ise sevimli dostlarimizi rahatsiz etmesin diye daha yumusak turden. Daha etkili olsun derseniz aktarlardan vanilya aliyorsunuz 100gr. Yenecek olan degil ama onlar bilir. Sonra fisfisli eyup sabri tuncer kolonyasinin icine 4-5kasik(cay) koyuyorsunuz. Iyice calkaladiktan sonra karisimi paspaslari kaldirip altina, bagaj halisina ve aracin hali dosemelerine sıkıyorsunuz. Cok fazla degil. Arac icine sikmayin. Koltuklara sikmayin. Yaklasik 2 hafta surecektir etkisi. Sonra tazeliyorsunuz ama belli sure sonra koku oturuyor zaten. Cok daha az uygulasaniz da kokuyu almaya devam edersiniz.

Saygilarimla.

http://m.n11.com/california-pet-scents-ocean-breeze-P13302579

http://m.n11.com/california-pet-scents-orange-blossom-P13302578

http://m.n11.com/california-pet-scents-lavender-fields-P13302577

http://m.n11.com/california-pet-scents-fresh-linen-P13302576

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

[emoji45] hımm merak ettim numune yok mu [emoji12]

Ortak alım Yapalım bir galon , böler böler fıslatırız [emoji7] şey satarız [emoji9]

Numuneler geldi abi.  ;) Taze taze, sıcak sıcak..  :biggrin:

1NkaoN.jpg

Yorum bağlantısı

Numuneler geldi abi.  ;) Taze taze, sıcak sıcak..  :biggrin:

1NkaoN.jpg

Eskiden erkek kuaförlerinde muzlu şampuanlar olurdu. Kokusu o kadar gzel olurdu ki, şişeyi yemek gelirdi içimden. Umarım bu da öyledir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Eskiden erkek kuaförlerinde muzlu şampuanlar olurdu. Kokusu o kadar gzel olurdu ki, şişeyi yemek gelirdi içimden. Umarım bu da öyledir.

Saygılarımla.

Abi fotoğrafı dün akşam çektim. Bu sabah itibari ile muzlu şişe yok.  ;)  :D Şaka bir yana, öyle valla. Birde bunlar saf esanslar. 3-4 damla damlatmak 2 haftadan fazla kalıcılık sağlıyor..

Yorum bağlantısı

Mango'yu tahmin ediyorum. Aracın içine zamanında 5 kere üstüste glade'in kavun kokusunu koydum o sıvı cam içersinde olanından. Sonrasında binenler baygınlık geçiriyorlardı parfüm olmamasına rağmen:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Numuneler geldi abi. ;) Taze taze, sıcak sıcak.. [emoji3]

[emoji15] Ooo güzel de ne zaman koklayıp tadına bakacağız [emoji140] [emoji39]
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Ben california scents kullanıyorum. çok memnunum.

Yorum bağlantısı

[emoji15] Ooo güzel de ne zaman koklayıp tadına bakacağız [emoji140] [emoji39]

Atlayıp gelmen gerekecek abi sanırsam..  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Atlayıp gelmen gerekecek abi sanırsam.. ;) [emoji3]

[emoji206] la [emoji32] Düşündüm de bir iki gün Cunda'dayım acaba dönüşte [emoji568] [emoji571] [emoji567] [emoji594] ne taraftan eve gitsem [emoji4]

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

6 yıldır hep aynı koku. Hiç değişirmedim. Yaklaşık 6 aydırda hiçbir koku koymadım ama hala kokuyor tüm aksama yayılmış durumda :)

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Bayram Serdar İŞGÖR

California scent kullandım bir süre. Şimdi şu 10 liraya olan kocaman kavun kokularından kullanıyorum. Araçta sigara içmediğim için zımba gibi oluyor :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

e701a3b993b01ebd44fb67780b006bac.png

Febreeze siyah vanilya çok hoşuma giden bir koku bugüne kadar çok çeşitli koku kullandım hem kalıcılığı hemde esansının şekerimsi kokusu çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

e701a3b993b01ebd44fb67780b006bac.png

Febreeze siyah vanilya çok hoşuma giden bir koku bugüne kadar çok çeşitli koku kullandım hem kalıcılığı hemde esansının şekerimsi kokusu çok hoşuma gidiyor.

Bi ara bende kullanmıştım çok güzel kokudur[emoji4]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ne zaman vanilya kokusu alsam aklıma gofret gelir, canım çeker.

Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

ne zaman vanilya kokusu alsam aklıma gofret gelir, canım çeker.

Bak ya, hem dietteyim diyip hem her cikolata, gofret yazisinda bakiyorum yazan Serhat :) [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bak ya, hem dietteyim diyip hem her cikolata, gofret yazisinda bakiyorum yazan Serhat :) [emoji23][emoji23][emoji23]

:fisir:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

sen bunun tadını bilir misin?  :good2:

bkbWdm.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

sen bunun tadını bilir misin? :good2:

bkbWdm.jpg

Fotodaki gofretci sen misin yoksa [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben olsam aracıma hiç koku falan koymazdım, parfüm dediğiniz şey ağır kimsallardır, arabanızın torpidosuna işleyen koku ciğerinize de işler, arabanız vanilya koksun isterseniz arabanıza gerçek vanilya koyun, parfüm sadece kimyasal olarak algımızı değiştirir, aslında vanilya değildir, torpidoya parfüm damlatın da görün ne demek istediğimi vesile ile doğal kokular kullanabilirsiniz, portakal kabuğu limon kabuğu vanilya vs, parfüm hele ki araba gibi çok dar ortamlarda kansorojen olabilir veya başka hastalıklara yol açabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...