İçeriğe Yönlendir

Kastamonu, Taşköprü Gezim Ve Offroad :)


İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

4. olarak öncülük edeyim :p Dofaş :D

Arkadan İtiş, facia olur :)

Pistte bile yürüyemiyorlar ki, Arazide yürüsünler :p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla dofaş alışık o yollara, Cuma günü girip çıktığım yolları görse R12 elini öper dofaşın :p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Dedeme söylüyorum bak.. Kuzuyu al, besle, büyüt bol bol kg alsın, bize yetecek kadar diye :biggrin:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Deve demek istedin sanırım Zafer... :)

 

Tadını bilemediğimden konuyu riske atmak istemedim :p Düve iyidir Dana da olur :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

3 araba belli Abi o yollar için ;

Servet Abi

Çağlar Abi

Fatih Abi

öyle boş boş arazıde dolaşmak olmuyor, benzin yaktığına değsin :D

Valla gidelim, ciddiyim

Kınalıydı Abi :D

Bak işte ben de bunu diyordum, Kemerburgaz, Çorlu boş arazideki turlar nedir ki!

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

En baştaki uyuz olmuştu bana zaten. Fotodada belli bu, onu alıp kesmek istiyorum :)


Bak işte ben de bunu diyordum, Kemerburgaz, Çorlu boş arazideki turlar nedir ki!

Yani Abi, görelim Reno12'den ne kadar başarılar diye :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bunlar, kesermi bizi ?

 

 

I ıh...

Şu gibi bişi lazım. :D

 

Dana.jpg

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

:shok: :shok: :shok:  la bu bizi yemesin.

Maaşallah 7 köyün ağası gibi :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:shok: :shok: :shok:  la bu bizi yemesin.

Maaşallah 7 köyün ağası gibi :)

 

Sıkıntı yok, biz daha kalabalığız :p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yemeğe tat veren, sofradaki dostlardır be Zafer.? :p Sen yoksa benim iyi kebap yapabildiğimi mi sanıyorsun, hak getire.! :biggrin: Deve iyidir deve.! :D

 

Bunlar yağsız olur Göksel. Çevirmesi olur mu ki? Gerçi bunlar Kiriş'in ilgi alanı, O anlar bunlardan. :)

Abi yağ olan kısımlarını dedem kesip, şişe geçiriyor. Çevirdikçe ateşte o yağlar eriyip, kendi kendini yağlıyor. Sistem tamamen doğal :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu akşam yangın çıkmış Taşköy'de bir hanede. Anne, baba ve onları kurtarmak isteyen evlât ölmüş. Haberde soy isim söylenirken yüreğim hopladı.

Taşköy değil Taşköprü de olmuş.

Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu

Tamam.. Bu kadar ilginçlik arasında kuzuya odaklandığınza göre, Foruma adapte oldunuz demektir. :D

İlginçlik karın doyurmuyor o an karnım aç idi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel

Herkesin memleketi kendine güzeldir ama bizim memleket bir başka güzel... Yine burnumda tüttü bak.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yılmazz

Yeni gördüm burlara geldini abi görüsürdük bende ineboluda okuyorum :) cok guzel yerler var ya kastamonuda :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ona kuzu kebabı değil sırık kebabı denir, etobur cahiller. :p

Çok ateş gerektiği için ormanın dolayısı ile odunun bol olduğu yerlerde yapılır. (bizim köy gibi)

Sacın üzerine akan yağı ve piştikten sonra içyağını ayırırsın buna da serit denir böyle ekmeği bana bana sabah kahvaltısında lööp lööp yenir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

 

 

gqQmd2r.jpg

 

 

 

e0pdz0h.jpg

 

Nasrullah Meydanını bu kadar insansız ve güvercinsiz yakalamak zor. Günün hangi saatinde çekildi bu fotoğraf?

 

 

Taşköprü'lü olup sarımsak reklamı koymamanız da bir eksiklik; bir daha olmasın. :i-ih:

 

Buralara kadar gelmişken, ekmeğin pastırmalısını yemeden de olmamış. Bir dahaki sefere buyrun. onu da biz ikram edelim :)

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yeni gördüm burlara geldini abi görüsürdük bende ineboluda okuyorum :) cok guzel yerler var ya kastamonuda :)

İnsallah, birdahaki sefere Mert.

Nasrullah Meydanını bu kadar insansız ve güvercinsiz yakalamak zor. Günün hangi saatinde çekildi bu fotoğraf?

Taşköprü'lü olup sarımsak reklamı koymamanız da bir eksiklik; bir daha olmasın. :i-ih:

Buralara kadar gelmişken, ekmeğin pastırmalısını yemeden de olmamış. Bir dahaki sefere buyrun. onu da biz ikram edelim :)

Nasrullah Meydanı için dedikleriniz doğru. Orada fotograf çekmeyi, unuttuğum için temsili bir resim koydum :)

Sarımsağın anavatanıdır Taşköprü.. Ama ne hikmetse onuda atlamışım. Siz deyince aklıma geldi vallaha :)

Ama pastırmalı ekmeği hiç duymamıştım

Ona kuzu kebabı değil sırık kebabı denir, etobur cahiller. :p

Çok ateş gerektiği için ormanın dolayısı ile odunun bol olduğu yerlerde yapılır. (bizim köy gibi)

Sacın üzerine akan yağı ve piştikten sonra içyağını ayırırsın buna da serit denir böyle ekmeği bana bana sabah kahvaltısında lööp lööp yenir.

Sen bu işi biliyorsun Reis ;)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...