İçeriğe Yönlendir

Vaktiniz Varsa Lütfen Okuyun

Veysel İçen

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

.Bir hata yaptı bir daha yapmadı ailesi zorluyo bunu buraya gel çocuk seni seviyorsa peşinden gelir vb.

çok yanlış ...

Yorum bağlantısı

Soyleyeceklerimi sakın sevdiginiz üzerine alinmayin ancak 5 ay boyunca siz ondan uzakta kutsal gorevinizi yerine getiriyorken bu sırada başkalarini gonlune sokması hata değil bencilliktir. Ve bunun affı yoktur. Yanlış anlamayın lütfen böyle bi durum varken siz bir is seyahatindeyken de bilginiz olmadan neler yasanabilir? Güven bir defa kırılır. Istediginiz kadar destekleyin tamir edin o çatlak sürekli sarsintiya sebep olacaktir. Tum duzeninizi bozup oraya gittiginizde bozulursa ne olacak? Geri dönüşü olmayan kirginliklara, hayatinizi dagitmaniza sebep olacak seyler yapmamanizi tavsiye ederim.

Evlenirken sadece sevdiginizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz. Ve ailesi kızının mutlulugunu istiyor olsaydı zaten onay verirdi bu ilişkiye. Yanlarinda oldukça ikinize müdahale edecekler ve sürekli sorun yasayacaksiniz

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi kız şuan van'da benim yanımda .Ailesi uzak die istemiyor.Kızımız bize yakın olsun bizim yanımızda  olsun.Kızın tainini istemiş babası kayseriye .Diyor seviyorsa çocukta seninle gelir burda ne olcaksa burda olur.

Saçma.. onlarla evlenmeyeceksin.. 

Sen memur olsan ne yapacaklardı... Asker olsan üç yılda bir il değiştirsen ne yapacaklardı.. 

Kızı ikna et.. nikahı bas..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ailesi neden kızının yanında olmasını istiyor anlamış değilim.. Kızın yanı kocasının yanıdır.. Evli değilken uzaklaşmasına karşı değiller, evlenince yanımızda olsun.. Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi, nihayetinde yuva kuruluyor.. O yuvanın nerede kurulayacağına kızın babası karışmaz.. iki kişi karar verir..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Allah seni bana yazmissa,benden kacisin yok;Allah seni bana yazmamissa uzulmeye gerek yok...Unutma bu sozu.Yalniz sen degilsin bunlari yasayan.Bir de sen bu kadar dusunurken acaba o da sana ulasmak icin bu kadar kafa patlatiyor mu?Herkesin yasadigi en aci gelir kendisine ama alakasi yok inan.Bunlar o kadar basit seyler ki.Cok sukur anan baban saglikli ve yanindalar.Onlari ezmemeye bak,kiz arkadasinin yaptigi gibi.Sanki dunyada ondan baskasi yokmus gibi dusunuyorsun veya dusuneceksin uzun bir vakit,ama gun gelir karsina oyle biri cikar ki,kendini taniyamazsin.Bir de bunca yasanmisliktan sonra aldatilmadan sonra,kiz arkadasina verecegin bir sans,kaderinin bir kosesinde seni bekleyen esin olacak kisiye haksizlik olmaz mi?Oldugu kadar,olmadigi kader demisler...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Saçma.. onlarla evlenmeyeceksin.. 

Sen memur olsan ne yapacaklardı... Asker olsan üç yılda bir il değiştirsen ne yapacaklardı.. 

Kızı ikna et.. nikahı bas..

Evet bende bunu diyorum abi .Ama kız ailesine çok düşkün anlamak istemiyor ya ben anlatamıyorum ya o anlamıyor

Ailesi neden kızının yanında olmasını istiyor anlamış değilim.. Kızın yanı kocasının yanıdır.. Evli değilken uzaklaşmasına karşı değiller, evlenince yanımızda olsun.. Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi, nihayetinde yuva kuruluyor.. O yuvanın nerede kurulayacağına kızın babası karışmaz.. iki kişi karar verir..

Abi aileside kızı gibi birbirlerine düşkün.Yani diyorum bak annene anenn kimin yanında eşinin yanında .Ama sanki kendi kendime konuşuyorum

Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Yeni aşklar bulun diyorum.. Yeni uğraşlar..

Abi onuda yaptım yani yapmaya çalıştım ama yapamam olmuyor yani

Yorum bağlantısı

Kardeşim gerçekten işin çok zor. Sen bu sevdadan vazgeçmeyeceksin anlaşılan.

Senden tek ricam bari aileni inciltme, ne istiyorsan onlarında fikirlerini ve görüşlerini al. Önemli olduklarını hissettir onlara. Kırma, üzme, kırılan kalp kolay tamir olmuyor.

Yorum bağlantısı

Abi onuda yaptım yani yapmaya çalıştım ama yapamam olmuyor yani

yani şimdi sen illaki buradan olumlu dönelim sana istiyorsun. İlla "git evlen, ne olursa olsun, kaçır kızı, seviyorsa gelir, gelmezse zorla al" diyelim istiyorsun. Yazılanların %95 indan fazlası bu iş olmaz diyor. Daha başka bir yöntem yok maalesef. İki seçenek var, ya olur, ya olmaz. Ama aklına illa olacak ı koyduysan daha fazla yorum yapılmasına da gerek yok anladığım kadarı ile. Kafanda zaten bitirmişsin, olacak demişsin..  :B)  :keyifli: Bize artık hayırlısı olsun demek düşüyor..

Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Kardeşim gerçekten işin çok zor. Sen bu sevdadan vazgeçmeyeceksin anlaşılan.

Senden tek ricam bari aileni inciltme, ne istiyorsan onlarında fikirlerini ve görüşlerini al. Önemli olduklarını hissettir onlara. Kırma, üzme, kırılan kalp kolay tamir olmuyor.

Abi işte ailemi kırıyorum hiç birşeyden ahberleri yok .Haberleri yok derken kızın ailesinin böyle bir isteği var ondan ahberleri yok kırıyorum bağırıyorum ne yaptığımı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz
(düzenlendi)

İkinizde aklı başında reşit insanlarsınız. En doğru kararı kendiniz verirsiniz. Bu kararı yargılamak, ne kızın babasına ne bizlere düşer. Sizin bu konuda aldığınız kararı yargılamak kimseye düşmez. Birbirinizi çok istiyorsanız gidin belediyeye evlenin bakalım kızın babası o zaman ne diyecek..

Şeklindemi cevap bekliyorsun??

Kızın babası fabrikatormu? Sana iş verecekmi? Senin babanın yerini tutacakmı? Seni, parasıyla satın alabilecekmi? Evlendiniz diyelim.. kızın ailesi Edirne'ye taşındı, sizdemi taşınacaksınız?? Mantıklı olun biraz..

Kardeş, bana kalırsa sen kararını çoktan vermişsin.. Onaylatacak birilerini, yanında destek arıyorsun..

Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçme.. Bu iş, çığ gibi yavaş yavaş büyümeden zamanında kes at.

tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

8 yıl öne körpecik delikanlılar iken şimdi yetişkin genç insanlarsınız. Geçen zamanda neler yaşanmış neler, ikiniz de bir sürü şey biriktirmişsiniz. Bir şekilde evlenebilseniz bile en ufak tatsızlıkta "ben senin için şunlara şunlara bile katlandım" diyerek kendinizce bir fatura ortaya koyacaksınız. Özellikle hanım kızın sen askerdeyken yaşadıkları senin beynini yeyip bitirmeyecek mi?

Kardeşim bu işi bitirip bir başkasıyla evlenirsen ve mutlu olursan ilk aşkını ömür boyu unutmayacaksın ama yaşadığın mutluluk onu aratmayacak.

Mutsuz olursan nasıl olur bilemiyorum :blush:

Her şeyi göze alıp bu hanımla evlenebilirsen Platon gibi ya mutlu olur ya da filozof olursun.

Ancak unutmak istiyorsan uzak olmalısın, yanıbaşındayken onu unutman mümkün değil. Bir kız arkadaş da dahil olmak üzere kendini oyalayacak birşeyler bulmalısın.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Söylenecek bişey yok ama çevremde gördüğüm bişeyi paylaşayım...

geçmişteki olumsuzluklar kavgalarınızda önünüze geliyorsa o iş yürümez...

söylenen bazı şeyler öyle derindir ki ne derseniz diyin tetikleyici cümleler tekrar maziyi tartışmalarınıza taşır...

Aile gibisi yoktur herkes gider geriye sadece anne baba ve evlatlar kalır...

Çocuk olursa arada heba olan da o olacaktır..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

İkinizde aklı başında reşit insanlarsınız. En doğru kararı kendiniz verirsiniz. Bu kararı yargılamak, ne kızın babasına ne bizlere düşer. Sizin bu konuda aldığınız kararı yargılamak kimseye düşmez. Birbirinizi çok istiyorsanız gidin belediyeye evlenin bakalım kızın babası o zaman ne diyecek..

Şeklindemi cevap bekliyorsun??

Kızın babası fabrikatormu? Sana iş verecekmi? Senin babanın yerini tutacakmı? Evlendiniz diyelim.. kızın ailesi Edirne'ye taşındı, sizdemi taşınacaksınız?? Mantıklı olun biraz..

Kardeş, bana kalırsa sen kararını çoktan vermişsin.. Onaylatacak birilerini, yanında destek arıyorsun..

Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçme.. Bu iş, çığ gibi yavaş yavaş büyümeden zamanında kes at.

Aynılarını diyorum.Ama yok aile aile aile

Ya şimdi ne deyim bilemedim.Sen eğer güçlü bir karakterim diyorsan yapılacak iki yol var .Ya bu kızı ikna edip herşeye sünger çekip alıp evinin kadını ailenin gelini yapacaksın yada bitti deyip arkana bile bakmayacaksın unutamayacaksın hep içinde  bir yerlerde olacak yetmiş yaşına gelsen de hatırlayacaksın ama yapacak bir şey olmayacak Senin için kötü bir anı olarak kalacak.Ama ben olsam ilk yolu seçeceksem eğer annemi ve kız arkadaşımı tanıştırırdım . Kayınvalidem ile Kendim tanışırdım.Sonraki adım olarak annemle kayınvalidemi tanıştırırdım. Daha sonra babaları devreye sokardım anneleri kullanarak.Bence zaten aile büyükleri sizi tanıdıkça sevginizi gördükçe yardımcı olurlardı ama burada sana ve kızımıza çok iş düşüyor yanlarında kavga gürültü patırtı olmayacak.Kız tarafına ciddiyetin belli edilmesi açısından bir söz nişan yapılabilir.Ondan sonra zaten bütün stratejiyi sizin ikinizin belirlemeniz  gerekiyor. Şimdi ikinizde ailenizi bırakmayın tabi ama yanınıza alın desteklerini alın.Sen ona öyle bir sevgi gösterip kendine çekeceksin ki ailesi annesi babası kardeşleri ikinci planda kalacak.Kızımıza şu konuyu işleyebilirsen önce hayatta ikinizin biribiriniz için ne kadar önemli olduğunu ilk önce kendi sevginizin önde geldiğini .Daha sonra senin ailen ve onun ailesinin gelebileceğini.Ailenin ne kadar kutsal bir varlık olduğunu. İkinizinde çekirdek bir aile olduğunuzu birbirinizsiz yapamıyacağınızı vs.vs.  Hayırlı iş uzarsa olmaz daha değişik sorunlar çıkar.İnşallah herşey gönlünüzce olur .Forumdaşlar yakında düğüne gitmeyelim Emmi felan hep beraber .Sıkma canını herşey olacağına varır. 

Büyüklerimizin bir ata sözü vardır. Hayırlı ise beri  gelsin.Hayırsız ise öte gitsin.

İşte ikna edemiyorum abi edemiyorum.Hayırlısı abi hayırlısı

8 yıl öne körpecik delikanlılar iken şimdi yetişkin genç insanlarsınız. Geçen zamanda neler yaşanmış neler, ikiniz de bir sürü şey biriktirmişsiniz. Bir şekilde evlenebilseniz bile en ufak tatsızlıkta "ben senin için şunlara şunlara bile katlandım" diyerek kendinizce bir fatura ortaya koyacaksınız. Özellikle hanım kızın sen askerdeyken yaşadıkları senin beynini yeyip bitirmeyecek mi?

Kardeşim bu işi bitirip bir başkasıyla evlenirsen ve mutlu olursan ilk aşkını ömür boyu unutmayacaksın ama yaşadığın mutluluk onu aratmayacak.

Mutsuz olursan nasıl olur bilemiyorum :blush:

Her şeyi göze alıp bu hanımla evlenebilirsen Platon gibi ya mutlu olur ya da filozof olursun.

Ancak unutmak istiyorsan uzak olmalısın, yanıbaşındayken onu unutman mümkün değil. Bir kız arkadaş da dahil olmak üzere kendini oyalayacak birşeyler bulmalısın.

Abi bırak başkasıyla evlenmeyi başkasıyla çıkma ihtimalini bile düşünmedim ötesini siz düşünün..

Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz
(düzenlendi)

Belkide kızın babası size oyun oynuyor.. Oltaya gelmeyin..

Sizin birbirinize olan bağlılığınızı ölçmeye çalışıyor?

Senin agresifmi yoksa olaylara yapıcı yaklaşarak çözümcü bir insanmı olduğunu anlamaya çalışıyor..

Yada bunların hiçbiri.. Müstakbel kayınpederin tam bir ........

not : Noktalardan oluşan boğluğu doldurmak, tamamen hayal gücünüze kalmış.

tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Belkide kızın babası size oyun oynuyor.. Oltaya gelmeyin..

Sizin birbirinize olan bağlılığınızı ölçmeye çalışıyor?

Senin agresifmi yoksa olaylara yapıcı yaklaşarak çözümcü bir insanmı olduğunu anlamaya çalışıyor..

Yada bunların hiçbiri.. Müstakbel kayınpederin tam bir sığır..

Abi oyun oynamıyorlar.Bişey ölçtüpğü falan yok yani ağzımı bozmak istemiyorum.Yani akılam başka bişey gelmiyor

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ailesine aşırı düşkün kız ise, gerçekten şimdiki gibi, evlenincede problemler yaşayacaksın Veysel..

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Evliliğin altın kurallarından biride , kayın valideye çok olmasa bile yakın oturmak ...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Veysel kardeş Allah yardımcın olsun. Herkes bir tavsiye verir ama şu ana kadar kimse bu derdin çaresini bulamamıştır. En doğru karar senin kararındır ve sen sağlam durursan bu iş olur. Önce sen karar ver;

-evlenmek istiyorsan kızı ikna et, nerede istiyorsanız orada yaşayın

-evlenmek istemiyorsan şu sözü hatırla:"çivi çiviyi söker". Ya kendine yeni birini bulacaksın ya da ona harcadığını enerjisi başka şeylere harcayacaksın. Yani kendine bir uğraş bulacaksın.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ailesine aşırı düşkün kız ise, gerçekten şimdiki gibi, evlenincede problemler yaşayacaksın Veysel..

Bunu bilemeyiz , belkide kayınbabası ile kayınvalidesiyle çok iyi geçinecek . Zaten onlar ile geçindimi kendi yuvanda problem çıkması oldukça zor . Bu her iki taraf içinde geçerli .

Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Evliliğin altın kurallarından biride , kayın valideye çok olmasa bile yakın oturmak ...

Abi haklısın ama ilk etapta değil bari.Ben bunu aileme anlatamam.

Abi evleirsem problem kalmaz die düşünürüm Yani oda şimdi ne yaptığını bilmiyor baskıdan dolayı.

İşte ikna edemiyorum abi edemiyorum.Hayırlısı abi hayırlısı

Şansını zorla.Vazgeçme.Yapabilirsin.

Abi akşam yine yolcuyum yine gidicem elimden ne geliyosa inanınki fazlasıyla yapıyorum..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bunu bilemeyiz , belkide kayınbabası ile kayınvalidesiyle çok iyi geçinecek . Zaten onlar ile geçindimi kendi yuvanda problem çıkması oldukça zor . Bu her iki taraf içinde geçerli .

Vallahi, Alicim istisnalar kaideyi bozmaz :) benim gördüğüm ailesine aşırı düşkün kız, yuvasından daha önemli tutuyor Ailesini. En ufak problemde, bırak gel kızım diyen babalar yüzünden aileler yıkılıyor.. Kız tarafının tutumu çok önemli..
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Koyu kısma %100 katılıyorum.

Vallahi, Alicim istisnalar kaideyi bozmaz :) benim gördüğüm ailesine aşırı düşkün kız, yuvasından daha önemli tutuyor Ailesini. En ufak problemde, bırak gel kızım diyen babalar yüzünden aileler yıkılıyor.. Kız tarafının tutumu çok önemli..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Öncelikle bu konunun kafanı ne kadar çok kurcaladığının farkındayım.Umarım kısa sürede sonuçlandırırsın.Çünkü şuanda ömürden yiyorsun ve haberin yok. Stres insan için en kötü şeylerden birisi.. Sana bu dönemin zararı çok farkında olmasan bile..

Benim fikrimi soracak olursan yuvayı dişi kuş kurar diye bir laf vardır. Kadın her zaman için fedakarlık göstermelidir. Kadının yeri de erkeğinin yanıdır. Erkek nereye kadın oraya.. Benim görüşüm bu yöndedir. Sizin geçmiş yaşantınıza bakarsak bence sağlam bir ilişkiniz hiç olmamış. Sen askerdeyken sevdiğin kızın sana böyle bir yamuk yapması büyük yanlış. Daha sonra çıkıp gelmesi de aradığını bulamamaktan.Yani eğer ki senin yerine tercih ettiği kişi istediği gibi birisi çıksaydı inan ki o seni çoktan unutmuş belki de çoluk çocuğa karışmış olacaktı. Neden ayrılmış ,neden seni tekrar arama ihtiyacı duymuş ? Madem yanına gelmeyi göze aldı yanında kalmayı da göze alması lazım.. Yok illa ki ailem diyorsa burada bir terslik var.. Zaten sen onu kabul edilmesi zor bir olaydan sonra affetmişsin. Şimdi bence fedakarlık zamanı onda. Kararlılıkla söylemelisin ya yanında kalacak yada gidiyorsa ilişki bitecek. Yanında kalması da ömür boyu ailesinden ayrı kalacağı anlamına gelmiyor ki.Hayat bu insanlar doğduğu değil doyduğu yerde yaşıyorlar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...