İçeriğe Yönlendir

Vaktiniz Varsa Lütfen Okuyun

Veysel İçen

Recommended Posts

Akan Belen

Kalbin beyine söz geçiremeyeceği bir dönem.Zor bir durum gerçekten.İnsan sevdiği zaman doğru kararlar vermekte çok zorlanır.Umarım kısa sürede çözüme kavuşur.Ancak kabul edemesende hayatında gerçekleri var.o ailesinin yanıda gidecek anladım.Peki sen oraya gidip ne iş yapacaksın.İlk başta toz pembe gibi görünen durumlar zamanla ciddi sıkıntılara sebeb olur.İnsanın doğduğu değil doyduğu yer memleketi olur derler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ya kardeşim bırak askerliği asla. şimdi bile bana O İhaneti yapmasına rağmen asla ona etmedim etmemde

Senin bu sevgini ve sadakatini bir Allah birde ailen hakkeder diye düşünüyorum.  Kimse senin özünden ve karakterinden değerli değil. Lütfen git,bu değeri hakkedecek bir eş bul ve ailenden kopma. Lütfen. İçindeki duygu yoğunluğunu bastırmak zorundasın. Yeni denizlere yelken açma vaktin diye düşünüyorum. 

Bu arada yorumlarımı ofansif bulma lütfen. Kendi objektifimden konuşuyorum.  Sevdiği tarafından tek aldatılan sen değilsin. Bende tecrübesini edindim. Yapanların yanına kar kaldı ve şuan bambaşka bir insanla mutlu ve güvenilir bir ilişkim var nişanlıyım. Yeri gelince keseceksin kolunu kanadını. Hiç bir kız hakketmez okadar sevgiyi, evinin kadını olmadıkca.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Kısa ve öz olarak kişisel görüşüm artık AŞK bitmiş. Zaten bazı durumlarda aşk ve sevgide bir yere kadar. Artık yetişkinsiniz. Defalarca ayrılıp birleşmek, birbirinize küfüre varan hakaret etmek ve kırmak, ilişkinin ilerleyen dönemlerinde daha büyük problemlere yol açar. Bende tatlı dille noktalandırın, ilk etapta birbirinizi unutamazsınız belki, taki doğru biri karşınıza çıkana kadar..

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

veyselim aynı senaryoyu 2 kez yaşayan biri olarak son durumum halaa bekarım :) askerlik bir dönüm noktası erkeğin yaşamında ve ben o zorlu yılları çok seviyorum dediğim kişiyle atlattım , ailemden yakın bildim ama sonuç hüsran . üstte abilerimizinde dediği gibi karşılıklı sevgi saygı yoksa o işten hayır gelmez . bir kere hata yapıdıysa bu bir daha olmayacak anlamına gelmez . kendi geçmişimi hatırladım . ailemi hiçe saymıştım kız için . ama ne oldu kız kendinden yaşça büyük biriyle evlendi ve mutsuz . aşkından ölüp bittiğim kişinin adını bile duyunca rahatsız oluyorum . 

il değiştirme olayındada boşver o gelmeyecekse sen gitmek için uğraşma . ve olması için uğraşma . ipler bi kere kaçmış zaten geri dönsede pek sağlıklı olmayacağı kesin .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Öncelikle yaptığın her hatada tek dönüp dolaşıp geleceğin yer ailenin yanı, onlar seni iyi günde veya kötü günde hiçbir zaman yanlız bırakmayacaklar ömürlerinin sonuna kadar. Forumda bulunan her abim kardeşim gibi bizde hatalar yaptık. Ama sonuçta yanımızda birtek ailemiz kaldı. Sana söylenilen herşey şimdi viz gelir tırıs gider. Ancak inan söylenenelerin doğruluğunu sende yaşayarak anlayacaksın. Ben senin yerinde olsam ailemi bir kenara itip, seni vakti zamanında aldatmış biri ile ileriye dönelik bir plan yapmam. Ve farklı zamanlarda hala aklına gelecek, acaba beni aldatacakmı, aldatıyormu diye aklını hep kemireceksin. Belki bu yüzden kavga bile edeceksiniz. Aileni yanlız bırakma, gönüllerini inciltme gerçekten çok kıymetliler. 

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ha birde birbirinden çok farklı yaşam tarzına, kültürüne, yaş aralığına sahip olan bu kadar insan tek bir fikir etrafında toplanıyorsa bunu da değerlendir kararını ona göre ver derim. Aklın yolu bir sonuçta.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

unutmakda bir dönem zor olabilir . ama kendini işine ver. ne biliyim hobi edin. inan kendini ve aileni üzdüğüne değmiyor . hayatın en kazık tecrübelerinden biri ailen ve sevdiğin kişi arasında kalmak . ferhatla şirin aşkı yaşamayı bekleme . öyle olacak olsa hiç ayrılmazdınız . ben o kadar nefret ettimki ismini binalarda , tabelalarda , yada elbise etiketlerinde görünce içimden neler söylüyorum neler :) salla gitsin ...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Veysel Kardeşim gerçekten çok zor bir durum..

Aşk acısı insanı içten içe bitiren bir durum.. Heleki Askerlik psikolojisi ile neler çektiğini anlayabiliyorum..

Hala onu çok sevdiğinin farkındayım.. Ben iyi yönden düşüneyim, Belki ailesi tarafından istenmedin, oda kendinden soğutmak için böyle bir oyun oynamış olabilir mi ? İnşallah bu şekilde bir durumdur. Eğer durum bu şekilde olursa düşünmeden kaçırırım ben..

Eğer ki durum cidden böyle olupta seni aldatmışsa, bunun düşünebilecek hiçbir tarafı yok..

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Abi'lerim hepiniz haklısınız ama kendime hakim olamıyorum işte aklım başka kalbim başka diyor..
Ayrılmayı unutmayı herşeyden çok istiyorum denemedimmi dua etmedimmi psikolojik tedavi almadımmı herşeyi ama herşeyi yaptım.belki gülersiniz acırsınız hocaya bile gittim musak yaptım tanımadığım insanlara anlattım..çok unut dien oldu ama unutamıyorum unutamıyorum ...

Aşk acısı insanı içten içe bitiren bir durum.. Heleki Askerlik psikolojisi ile neler çektiğini anlayabiliyorum..
Hala onu çok sevdiğinin farkındayım.. Ben iyi yönden düşüneyim, Belki ailesi tarafından istenmedin, oda kendinden soğutmak için böyle bir oyun oynamış olabilir mi ? İnşallah bu şekilde bir durumdur. Eğer durum bu şekilde olursa düşünmeden kaçırırım ben..
Eğer ki durum cidden böyle olupta seni aldatmışsa, bunun düşünebilecek hiçbir tarafı yok..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Veysel, kendine yeri uğraşlar bul..  Ne bileyim al kitap oku, yada resim çiz. Ama sana önerim Arabanı Modifiye et :) bak işe yarıyor tecrübe ile sabit :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Göksel abi ilk başlarda ailesi sorun yaptı senin dediğin gibi ailesi için benden uzaklaştı ama oda yapamadı ve yanıma geldi.Şimdi çocuk oyuncağı gibi gel hayatıma gir sonra bişey olmamış gibi çık .Abi onun için çok basit belki ama ben yapamıyorum çok zor her yola başvurdum yapamıyorum valalhi yapamıyorum bana çözüm yolu söyleyin..

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Veysel, kendine yeri uğraşlar bul..  Ne bileyim al kitap oku, yada resim çiz. Ama sana önerim Arabanı Modifiye et :) bak işe yarıyor tecrübe ile sabit :)

kartalı kondurunca forumdan çok gülen olmuştu abi  :fiuw: :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Seviyorsan, sevgisinden de eminsen dinleme kimseyi... 

Daha fazla da kırma, küsme, üzme. 

En kötü karakter, sürekli geçmişi anmak ve kaşımaktır.  Hatalar insanlar insanlar içindir, affetmeyi de öğren.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:bravo: Güzel bir yorum bekliyorz durum karşısında Hocam.. En iyi yönlendirmeyi siz yaparsınız  :good1:

Buradan kesinlikle yorum yapılmasını doğru bulmam. bağlanmayla ilgili sorunlar var gibi. uzun detaylı görüşmeler yapmak lazım destek almalı. ilaçla tedaviye inanamayan arkadaşlar olabilir ama bu fikri kendilerine saklamaları daha doğru diye düşünüyorum zira farkında olmadan kişileri yanlış yönlendirmiş olabilirler. Psikoloji  biliminde ilaçla tedavinin bilimsel kanıtlılığı sağlanmış durumda tartışmasız. ben ilaçla tedavi yürüten ayağı olmamama rağmen(ilaç yazma önerme yetkisi yoktur hiç bir psikoloğun) kimi durumlarda terapi ile ilaç tedavisi birlikte yürütüyoruz. çünkü kişinin terapiden fayda sağlayabilmesi için duygulanımda tepkilerinde belli denge de bilinçte olması lazım bu da ilaçla sağlanabiliyor. bu işin pis tarafı sağlık sistemi performans usülü olduğu için hekim ne kadar hasta bakarsa o kadar ek ödeme aldığı için psikiyatri hekimleri 3-5 dak. ilgilenip ilaç yazıp geçer genelde. bu yüzden arkadaşın psikolog desteği talep etmesi daha da faydalı olur. psikiyatristle görüşmeli bu konuyu.Siz ne kadar vakit ayırıyorsunuz derseniz şayet uyuşuk olmayan bir psikolog 30-45 dak arası ayırır genelde duruma göre.  Bizim performans kaygımız yok biz günde 20 görüşmede yapsak hiç yapmasak da maalesef sabit ek ödeme alıyoruz(hekimlerin aldığının çeyreği bile değil bazen.). Bu vesileyle sisteme olan sitemlerimi de iletmiş bulunayım :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Seviyorsan, sevgisinden de eminsen dinleme kimseyi... 

Daha fazla da kırma, küsme, üzme. 

En kötü karakter, sürekli geçmişi anmak ve kaşımaktır.  Hatalar insanlar insanlar içindir, affetmeyi de öğren.

Sevgisinden eminim abi.Ben geçmişi tamamen sildim artık kırmıycam diyorum üzmüycem diyorum ama sorun üzerine sorun çıkıyor..Affettim şuan tek sorun o ailesini bırakmıyor ben zaten bırakamam bütün fedekarlığı ben yaptım böyle bi durumu aileme nasıl izah edeyim

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

En doğru öneriydi :)  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sevgisinden eminim abi.Ben geçmişi tamamen sildim artık kırmıycam diyorum üzmüycem diyorum ama sorun üzerine sorun çıkıyor..Affettim şuan tek sorun o ailesini bırakmıyor ben zaten bırakamam bütün fedekarlığı ben yaptım böyle bi durumu aileme nasıl izah edeyim

Zaten şimdi ailesinden uzakta değil mi o.. Kayseriye niye gideceksin onu anlamadım ben... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veysel İçen

Abi kız şuan van'da benim yanımda .Ailesi uzak die istemiyor.Kızımız bize yakın olsun bizim yanımızda  olsun.Kızın tainini istemiş babası kayseriye .Diyor seviyorsa çocukta seninle gelir burda ne olcaksa burda olur.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

bak hatta eskiden mesaj defterleri satılırdı onlardan bi söz aklıma geldi ;

ipler koptuğunda düğümlesende , düğümün izi kalır. böyle bişeydi . :)

hayatta hiçbirşey senden ve sağlığından önemli değil ve hiç birşey ailenden önde değil. 

en güzeli görücü usulü evlilik . bunu bilir bunu söylerim . konuşup anlaştıkta ne oldu ? sözleşme tek taraflı fesedildi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

En doğru yol artık önüne bakman.... Geçmişte yaşananları unutamamışsın ki..Eğer unutabilecek yapıda olsaydın tekrar birleştiğinizde küfür hakaret vb şeyler olmazdı.Evlenseniz bile aldatmasını unutamayacaksın ve sağlıksız temellere dayanan bir evlilik en ufak sarsıntıda çökecek. Kayseriye gittin evlendiniz ve orada anlaşamayıp  ayrıldınız diyelim. ne yapacaksın? 

Yorum bağlantısı
Veysel İçen

En doğru yol artık önüne bakman.... Geçmişte yaşananları unutamamışsın ki..Eğer unutabilecek yapıda olsaydın tekrar birleştiğinizde küfür hakaret vb şeyler olmazdı.Evlenseniz bile aldatmasını unutamayacaksın ve sağlıksız temellere dayanan bir evlilik en ufak sarsıntıda çökecek. Kayseriye gittin evlendiniz ve orada anlaşamayıp  ayrıldınız diyelim. ne yapacaksın? 

Abi sıkıntı kayseri zaten.Oraya gitmemem gerekiyor burda olursa yanımda olursa sıkıntı olmycak.Evet küfür hakaret güvensizlik vardı ilk başlarda ama ben hepsinden geçtim .Bir hata yaptı bir daha yapmadı ailesi zorluyo bunu buraya gel çocuk seni seviyorsa peşinden gelir vb.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bizde şöyle derler; 'Avrat bulunur da gardaş bulunmaz' Allah yardımcınız olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...