İçeriğe Yönlendir

Led Plaka Lambası

Ahmetcan Yiğit

Recommended Posts

Ahmetcan Yiğit

Herkese Günaydın :)
Sabah erkenden kalktım. Led plaka lambası artık rüyalarıma giriyor  :D

Suana kadar C-Max'e göre plaka lambasi bulamadim. Veya kendimiz yapabilir miyiz bu plaka lambasini  :unsure2: 

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ahmetcan,

Senin yaşında yeniden olma şansım olsaydı eğer : Bütün zamanımı derslere çalışırak geçirir Türkiyede'ki en iyi  üniversitelerden birine girerdim. 30 yaşına gelmedende sadece plakasında değil her tarafında led yanan güzel araçlardan birini alacak parayı yada pozisyonum gereği şirketin bana vermasini sağlardım. Önünde 1-2 senen ya var ya yok bunu gerçekleştirmek için.

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ahmetcan,

Senin yaşında yeniden olma şansım olsaydı eğer : Bütün zamanımı derslere çalışırak geçirir Türkiyede'ki en iyi üniversitelerden birine girerdim. 30 yaşına gelmedende sadece plakasında değil her tarafında led yanan güzel araçlardan birini alacak parayı yada pozisyonum gereği şirketin bana vermasini sağlardım. Önünde 1-2 senen ya var ya yok bunu gerçekleştirmek için.

Derslerime yeterli kadar calisiyorum. Bu sene 11. Sinifim ve YGS'ye calismaya başladim :) Anlatabilmişimdir umarim :)

t10 mu ampuller?

Hiç bir fikrim yok o konuda Abi :(

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

park lambasının aynısıysa t10'dur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

t10'sa, şunları tavsiye ederim:

renk olarak 8000k xenonlar gibi, azıcık mavimsi. çok iyi aydınlatan bir led: http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/4-high-power-smd-ledli-w5w-dipsiz-t10-beyaz-yan-103833819 .

bu da çok iyi aydınlatıyor plakayı, renk olarak tam beyaz, 6000k gibi: http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/28-led-li-t10-28-led-park-ampulu-ayni-zenon-102172501 .

bunlar renk olarak mükemmel, plakalıkta 4300k renk tonu çok iyi duruyor. aydınlatması da fena değil, bir çok ürüne göre daha iyi: http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/dipsiz-smd-led-park-ampulu-t10-beyaz-2-li-100194472 .

denediğim ürünlerdir. fotoğraf da atarım isteyen olursa.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

kardeşim riske atma git etrafında mahalle arası bi aksesuarcı yağcı tarzı bişey varsa deneyerek halledersin ben öyle yaptım bizim yağcıdan aldım çektim arabayı önüne söktüm ampülü deneyerek uydurdum bi tane 

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Herkese Günaydın :)

Sabah erkenden kalktım. Led plaka lambası artık rüyalarıma giriyor  :D

Suana kadar C-Max'e göre plaka lambasi bulamadim. Veya kendimiz yapabilir miyiz bu plaka lambasini  :unsure2: 

Ben bagaja ve plaka lambalarına Photon marka led taktım. Çok da şık oldu. Arıza lambası falan da yakmadı. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Sakin ol Şampiyon Mehmet abimiz Senin iyiliğin için ders konusunda Nasihatte bulunmuş.... :yes:

Keşke aynı nasihatlari bana 10 yıl önce söyleyen çıksaydı :unknw:

Dinlemesem bana döve döve yaptırsaydı ..... :bambam:

Geçen Zaman geri gelmiyor , Pişmanlıklar fayda etmiyor :(

Yanlıs anlasilmasin Mehmet Abi'de haklı :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Sakin ol Şampiyon Mehmet abimiz Senin iyiliğin için ders konusunda Nasihatte bulunmuş....  :yes:

Keşke aynı nasihatlari bana 10 yıl önce söyleyen çıksaydı  :unknw:

Dinlemesem bana döve döve  yaptırsaydı ..... :bambam:

Geçen Zaman geri gelmiyor , Pişmanlıklar fayda etmiyor  :(

Yanlıs anlasilmasin Mehmet Abi'de haklı :)

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Genç iken söylenelere az yada çok herkes bozuluyor sanki bir halttan anlamıyoruz diye düşünüyorsunuz :) Ama iş işten geçincede çok geç oluyor. Çok basit bir örnek vereyim eğer doğuştan yetenekli yada şanslı değilsen ( Babanın bir işyeri yoksa yada zengin değilse, yada futbolcu yada sanatçı olacak kabiliyetin yoksa) bir işte çalışmak zorunda kalacaksın. İyi bir üniversite bitirirsen ,birazda yırtık ve kendine güvenen biriysen 25-27 yaşlarında 4,000-5,000 maaş alma şansını yakalarsın yada 1500-2,000 tl ile devam edersin.. Bunun seçiminide ortaokul lise yıllarında çalışarak yada çalışmayarak herkes kendisi belirliyor.

Ya 5-6 sene çok çalışıp ilerde 25-30 sene az çalışarak çok para alacaksın, yada 5-6 sene az çalışıp ilerde çok çalışarak az para alacaksın. İşte bütün mesele burda :)

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Biraz ironi yapayım.

Gençler düşünebilse, ihtiyarlar yapabilse...

O ironi'yi Hz.Adem'den bu yana kaç kişi gerçekleştirebildi acaba :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ampul şu tip olsa gerek. Eğer öyleyse uygun ölçüye göre bu sitede gezmeni tavsiye ederim. Bu siteden sürekli led alırım hiç sıkıntı yaşamadım. Hepsi de kalitelidir. :)

Link yok?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben okumadan, çalışmadan çok kazanları görünce okumaya çalışan, çabalayan tüm gençler için üzülüyorum. Onları okutmak için çırpınan aileler için ayrıca üzüntü duyuyorum.. Şimdi ki aklım olsaydı hiç okumazdım. Konuyu da hiç uzatmak istemiyorum. Benim de çocuklarım var ve ben de zamanı gelince herkes gibi çırpınacağım.. ne kadar saçma ve gereksiz bir şey yaptığımı bile bile..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben okumadan, çalışmadan çok kazanları görünce okumaya çalışan, çabalayan tüm gençler için üzülüyorum. Onları okutmak için çırpınan aileler için ayrıca üzüntü duyuyorum.. Şimdi ki aklım olsaydı hiç okumazdım. Konuyu da hiç uzatmak istemiyorum. Benim de çocuklarım var ve ben de zamanı gelince herkes gibi çırpınacağım.. ne kadar saçma ve gereksiz bir şey yaptığımı bile bile..

Böyle bir ülkede böyle düşünmen tabi ki gayet normal.

Dürüstlük gibi, helâl kazanç gibi, kul hakkı gibi, adil gelir dağılımı gibi kaygıları yoksa, okul bitirecek kadar kafası çalışan herkes şeref ve haysiyetini bir kenara bırakarak kısa yoldan köşeyi dönebilir.

Bunların hepsini tabi ki sen de biliyorsun, ama bazen olur, deşarj olmak istersin.

Özellikle senin meslek, o tarifini yaptığın asalakları fazlaca bünyesinde barındıran mesleklerden, aman dikkat et kardeşim her yerde şeytan kol geziyor. :flowers:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ahmetcan, eğer ampuller T10 ise aşağıdaki konudaki fotoğraflar sana fikir verecektir. Işık şiddeti baya kuvvetli ve güzel. Tavsiye ederim. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245159-b-maxe-beyaz-led-i%C3%A7-ayd%C4%B1nlatma/

Bu da alabileceğin sitenin linki.

http://www.aliexpress.com/item/10X-T10-W5W-20-SMD-LED-1206-Car-Side-Wedge-Light-Bulb-194-927-161-168/722026831.html

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Plaka lambası deyince aklıma Endonezya geldi. Frene basınca plaka aydınlatması da kırmızıya dönüyor. Endonezyada trend olmuş herhalde, her yerde bunu görüyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Haftasonu araştırmaya başlayacagim. Ayrıca Focus3 lerin plaka lambası tek ama led mi beyaz mi bilemiyorum acaba ayni midir 12 C-Max'ler ile?

Yorum bağlantısı
Misafir

Plaka lambasının biri patlamıştı, evin yanındaki oto elektrikçiye gittim. Onun elindeki ampuller 2-3 mm daha uzun, biraz zorlayınca oldu. Ama ısınınca zaten biraz deforme olmuş camı iyice bozacak, elektrikçiye bunu söyleyince; abi ne uğraşıyorsun al şunları tak çifti 5 Lira dedi ve iki adet led ampul uzattı. Sadece ısınma problemi olmayacağı için aldım taktım. Muayeneden de öyle geçtim. 3 Aydır sorun yok, gayet de güzel aydınlatıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Plaka lambasının biri patlamıştı, evin yanındaki oto elektrikçiye gittim. Onun elindeki ampuller 2-3 mm daha uzun, biraz zorlayınca oldu. Ama ısınınca zaten biraz deforme olmuş camı iyice bozacak, elektrikçiye bunu söyleyince; abi ne uğraşıyorsun al şunları tak çifti 5 Lira dedi ve iki adet led ampul uzattı. Sadece ısınma problemi olmayacağı için aldım taktım. Muayeneden de öyle geçtim. 3 Aydır sorun yok, gayet de güzel aydınlatıyor.

Led ampul dediğin Focus3'lerde ki gibi mi Mükremin Abi?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Led ampul dediğin Focus3'lerde ki gibi mi Mükremin Abi?

şunlardan  Ahmetcan, ben focus 3'ü filan bilmem.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...