Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 tamam en kisa zamanda fotoluyorum Bu arada orada jantci arkadaş arkaya çok az kamber verelim diye tutturdu ama gaza gelmem aman aman abi lastikleri düzensiz yersin, ek kasa civic mi bu Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 aman aman abi lastikleri düzensiz yersin, ek kasa civic mi bu valla öyle bizi Tofasci zannetti galiba Şu tozluklari da aldım accent eranin orjinal tozluklari bunlari da takcam Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 benim pek hoşuma gitmiyor abi bunlar ama dene bakalım nasıl duracak Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 abi çok güzel duruyo uzaktan detay fotolar gelsin de alınabilecek en güzel jantı almışsın ama s jantından sonra tabikide Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 (düzenlendi) valla öyle bizi Tofasci zannetti galiba Şu tozluklari da aldım accent eranin orjinal tozluklari bunlari da takcam Aha bu tırt, servisten kendi paçalığını alsana, bu ne 9 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Aha bu tırt, servisten kendi paçalığını alsana, bu ne parasizligin gözü kör olsun bizi servisten içeriye almazlar B) servis 95 tl hyundai orji 30 tl yaşasın capon amcalar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 parasizligin gözü kör olsun bizi servisten içeriye almazlar B) servis 95 tl hyundai orji 30 tl yaşasın capon amcalar Vah vaah... Sayın forum ahalisi vatandaşlar , yarın saat 15 teeee Alper' e paçalık almak için yardım sandığı kurulacaktır, çevre köylerde davetlidir, tekrar ediyorum, yarın saaat 15 teeeee...... Pes yani Alper, bunamı acıdın şimdi jantlarıda görelim yakından, şu tarzmı tam seçemedim çok yakından çekmişsinde 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 buyrun jantlarin resimleri umarım beğenirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 buyrun jantlarin resimleri umarım beğenirsiniz. Hayrli uğurlu olsun,güle güle kullan kardeşim,çok yakışıklı olmuş aracın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Hayırlı olsun, değişik olmuş güzel yakışmış, farklı bir jant gerçekten Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Alper hocam cok yakismis bekledigine degmis gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Abi cok yakışmış iyi ki ısrar etmişim canavar canavar Maşallah Yaşadığın sorun çözüldü mu abi? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Opc jantları güZel durmuş gule gule kullan.. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Sony mp3 cd çalarimda geldi. Sizlerin huzurunda Süha Demirtaş ve Serkan Toker abilerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan, fakat bu aracı yazılımsız kullanma 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan, fakat bu aracı yazılımsız kullanma Ver virüsü ver virüsü Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Ver virüsü ver virüsü Yazılımsız tdci, balkonsuz eve göbeksiz erkeğe benzer Zevksizdir Not: 1.4 tdci hariç Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Yazılımsız tdci, balkonsuz eve göbeksiz erkeğe benzer Zevksizdir Not: 1.4 tdci hariç Altına imzami çakarım 1.4 mu o ne cim bicme makinesi mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 (düzenlendi) 200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana... Yazılımsız tdci, balkonsuz eve göbeksiz erkeğe benzer Zevksizdir Not: 1.4 tdci hariç Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar 11 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana... Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar 200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana... Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar 1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı Not +1 aynen abi 100 den sonra dokunuyorum 160 oluyo hemen yazılımla düşünemiyorum bile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 (düzenlendi) 1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı Aynı kefeye koymadımki, ama 1.4 çim biçme makinasıda değildir, yok artık, 1.4 de 1.6 da ekonomi sınıfı basit motorlar, ikiside basit ve fransız, beklentim yokki ikisindende, biri az daha güçlü işte, bunlarla oynuyoruz zevkine bu arada 100-180 hızlanması basit arabalara göre ve sana göre iyi, bana göreyse normal bu arada, hızlı araba isteseydim elimde vardı zaten (dediğin gibi Japondu üstelik), forumda geçecek araba yoktu sanırım bu arada, malum benzin canımıza okudu ayrı konu neyse bunu aldığımda ekonomik motor lazımdı, borç ganiydi, zaten 1.6 lar ben aldıktan 6 ay sonra geldi, vardı da bizmi almadık durumu vardı yani Ayrıca sen fiestaya değişken geometrili turbo takmıştın tırt olmuştu hatırlatırım, Focusun 1.6 sı başkaaaa fiesta daki başkadır. Bu arada benim için hızlı araba 0-100 7-8-9 sn. falan olan arabada değildir, bunlar normal arabalardır. Başka planlarım olmasa alır bununlada oynardım, 20 liralık araba kardeşim, İmprezamı bu ahanda bak hazırda durmakta. 11 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana... Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar Abi hacim 200cc de bunun intercooler i var turbosu var kaldı ki zaten ben de über demiyorum ayni hacim ve beygirdeki polo 1.6tdi da beni otturuyo sanzimandan dolayi fiyat/performans diyelim 1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı Abi harbiden sen diyodun da yaşayınca çok farklı 3.vitese kadar burun farkiyla önde olan arabalar 100u gectikten sonra çiğ mazot kokusunu cekiyolar fandan içeri Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 (düzenlendi) Abi hacim 200cc de bunun intercooler i var turbosu var kaldı ki zaten ben de über demiyorum ayni hacim ve beygirdeki polo 1.6tdi da beni otturuyo sanzimandan dolayi :Dfiyat/performans diyelim Canım elbette güzel, Süha biraz abarttıda o yüzden yazdım, ha 1.4 ha 1.6, elbette 1.6 daha iyi, ama ikside yavaş hızlanan arabalar, poloda aynı nesi var, yavaaş 1.6 sadece çiple 160hp olmadı değilmi, masrafı yaz bakiim, hadi oldu diyelim, o araba ne durur nede adam gibi kontrol edilir, modeli yanlış seçip boşa uğraşmış olursun. 1.4 de çim biçme makinası da değil, yok artık o zaman 1.4 budur 1.6 da bu ikiside tırt Böyle olsun, konuşun 11 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Tırtöver abi tripator diyodu ben de öyle diyeyim dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts