İçeriğe Yönlendir

Fiesta Değişim Aşamaları Start Aldı. :)

Alper Aksakal

Recommended Posts

tamam en kisa zamanda fotoluyorum :)

Bu arada orada jantci arkadaş arkaya çok az kamber verelim diye tutturdu ama gaza gelmem :)

aman aman abi lastikleri düzensiz yersin, ek kasa civic mi bu :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

aman aman abi lastikleri düzensiz yersin, ek kasa civic mi bu :D

valla öyle bizi Tofasci zannetti galiba :)

Şu tozluklari da aldım accent eranin orjinal tozluklari bunlari da takcam

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

abi çok güzel duruyo uzaktan detay fotolar gelsin de alınabilecek en güzel jantı almışsın ama s jantından sonra tabikide :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

valla öyle bizi Tofasci zannetti galiba :)

Şu tozluklari da aldım accent eranin orjinal tozluklari bunlari da takcam

Aha bu tırt, servisten kendi paçalığını alsana, bu ne :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Aha bu tırt, servisten kendi paçalığını alsana, bu ne :)

parasizligin gözü kör olsun bizi servisten içeriye almazlar B):D servis 95 tl hyundai orji 30 tl yaşasın capon amcalar :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

parasizligin gözü kör olsun bizi servisten içeriye almazlar B) :D servis 95 tl hyundai orji 30 tl yaşasın capon amcalar :D

Vah vaah... 

Sayın forum ahalisi vatandaşlar , yarın saat 15 teeee Alper' e paçalık almak için yardım sandığı kurulacaktır, çevre köylerde davetlidir, tekrar ediyorum, yarın saaat 15 teeeee...... :D

Pes yani Alper, bunamı acıdın şimdi  :p  jantlarıda görelim yakından, şu tarzmı tam seçemedim çok yakından çekmişsinde :)

ford+mondeo+2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz

buyrun jantlarin resimleri umarım beğenirsiniz.

Hayrli uğurlu olsun,güle güle kullan kardeşim,çok yakışıklı olmuş aracın

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, değişik olmuş güzel yakışmış, farklı bir jant gerçekten  :good1:

Yorum bağlantısı

Abi cok yakışmış iyi ki ısrar etmişim :) canavar canavar :nazar: Maşallah

Yaşadığın sorun çözüldü mu abi?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sony mp3 cd çalarimda geldi. Sizlerin huzurunda Süha Demirtaş ve Serkan Toker abilerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan, fakat bu aracı yazılımsız kullanma ;):nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan, fakat bu aracı yazılımsız kullanma ;):nazar:

Ver virüsü ver virüsü :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ver virüsü ver virüsü :D

Yazılımsız tdci, balkonsuz eve göbeksiz erkeğe benzer Zevksizdir ;)

Not: 1.4 tdci hariç ;)

Yorum bağlantısı

Altına imzami çakarım :) 1.4 mu o ne cim bicme makinesi mi :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani :) yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim :biggrin:  hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra  :D paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana...

Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder  :p sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar  :D  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani :) yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim :biggrin: hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra :D paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana...

Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder :p sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar :D:p

200 cc için çim biçme makinasımı oluyoruz yani :) yahu 1.6 120 hp de olsa yavaş araba, boşa çamur atmayın 1.4 e kardeşim, getz le bile acı acı dayak yiyoruz ne konuşuyorusunuz bakiim :biggrin: hem kızdırmayın beni, şuan Edremitte Fiesta S hazır duruyor, anında 1.6 ya geçerim ama bu arabaya verdiğim emeklere acıyorum, birde 2 kapı tırt, 4 kişi zor biniliyor sonra :D paralar başka arabaya lazım, harcatmayın bana...

Hızlı araba istiyorsan ne avrupa Ford un nede vw un normal modellerini alacaksın, alayı kağnı, yazılımlada sütçü arabasına anca terfi eder :p sonra Tırtöver gelir motorundan başka şeyi olmayan tırt arabasıyla tokatlar :D:p

1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o :) hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ;) ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın ;) öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

1.4 intercoolersız , sabit turbolu 68hp verimsiz araba ile 1.6 tdci aynı kefeye koymayalım 160hp olmuş bir bir makinadır o :) hızlı araba istesem jatco almaZdım manuel alırdım ;) ama yinede diyim dizeli almandan, benzinliyi japondan alacaksın ;) öle fransızdan bozma motor kullanmayacaksın. Not 100-180 hızlanması 1.6 tdci fiestanın çok etkilidir öttürür piyasayı

Not +1 aynen abi 100 den sonra dokunuyorum 160 oluyo hemen yazılımla düşünemiyorum bile :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aynı kefeye koymadımki, ama 1.4 çim biçme makinasıda değildir, yok artık, 1.4 de 1.6 da ekonomi sınıfı basit motorlar, ikiside basit ve fransız, beklentim yokki ikisindende, biri az daha güçlü işte, bunlarla oynuyoruz zevkine :biggrin:  bu arada 100-180 hızlanması basit arabalara göre ve sana göre iyi, bana göreyse normal bu arada, hızlı araba isteseydim elimde vardı zaten (dediğin gibi Japondu üstelik), forumda geçecek araba yoktu sanırım bu arada, malum benzin canımıza okudu ayrı konu  :D  neyse bunu aldığımda ekonomik motor lazımdı, borç ganiydi, zaten 1.6 lar ben aldıktan 6 ay sonra geldi, vardı da bizmi almadık durumu vardı yani  :biggrin:

Ayrıca sen fiestaya değişken geometrili turbo takmıştın tırt olmuştu hatırlatırım, Focusun 1.6 sı başkaaaa fiesta daki başkadır.

Bu arada benim için hızlı araba 0-100  7-8-9 sn. falan olan arabada değildir, bunlar normal arabalardır.

Başka planlarım olmasa alır bununlada oynardım, 20 liralık araba kardeşim, İmprezamı bu :) ahanda bak hazırda durmakta.

163167112zp5.jpg

Yorum bağlantısı

Abi hacim 200cc de bunun intercooler i var turbosu var :) kaldı ki zaten ben de über demiyorum ayni hacim ve beygirdeki polo 1.6tdi da beni otturuyo sanzimandan dolayi :D fiyat/performans diyelim :D

Abi harbiden sen diyodun da yaşayınca çok farklı 3.vitese kadar burun farkiyla önde olan arabalar 100u gectikten sonra çiğ mazot kokusunu cekiyolar fandan içeri :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi hacim 200cc de bunun intercooler i var turbosu var :) kaldı ki zaten ben de über demiyorum ayni hacim ve beygirdeki polo 1.6tdi da beni otturuyo sanzimandan dolayi :Dfiyat/performans diyelim :D

Canım elbette güzel, Süha biraz abarttıda o yüzden yazdım, ha 1.4 ha 1.6, elbette 1.6 daha iyi, ama ikside yavaş hızlanan arabalar, poloda  aynı nesi var, yavaaş :)  1.6 sadece çiple 160hp olmadı değilmi, masrafı yaz bakiim, hadi oldu diyelim, o araba ne durur nede adam gibi kontrol edilir, modeli yanlış seçip boşa uğraşmış olursun.

1.4 de çim biçme makinası da değil, yok artık :) o zaman 1.4 budur

bahce_702703.jpg

1.6 da bu

Resim_1301172821.jpg

ikiside tırt  :D

Böyle olsun, konuşun  :p

dunyanin-en-hizli-cim-bicme-makinesi,3,c

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...