Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 abi espri yaptım ya çim biçme makinesine takıldın Fiesta can'dır her zaman 1.2 olsa yine Tırtöver abilere karşı yanındayım motoru sök gel, kendim iterim sen sürersin yine tokatlarız o Tırtöveri, konu tokat ve Fiesta oldumu otobanda 1002 hp. itiş gücüne sahibimdir, tek rakibim veyrondur Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 abi zaten bizim arabalar hiz icin degil ekonomi icin yapilmis allah sizi inandirsin dokuz litre mazot aliyorum sakin kullaniyorum ali abinin vites atma tavsiyesine uyarak bir hafta gidiyor. iyikide satmamisim burada burada dizele zam geldi 2.22ydi 2.27 oldu cok uzuldum memleket plakasina mazot aliyoduk simdi artti. ah ah allahtan fiesta var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 abi zaten bizim arabalar hiz icin degil ekonomi icin yapilmis allah sizi inandirsin dokuz litre mazot aliyorum sakin kullaniyorum ali abinin vites atma tavsiyesine uyarak bir hafta gidiyor. iyikide satmamisim burada burada dizele zam geldi 2.22ydi 2.27 oldu cok uzuldum memleket plakasina mazot aliyoduk simdi artti. ah ah allahtan fiesta var. Fiesta candır, motor farketmez, az yakar normal gider 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Spoiler ve yeni tip klima düğmelerimiz de geldi.Artık yapım aşamasına geçecez inşallah.Önce spoiler traşlanıp boyanacak.Bu arada düğmeleride halledeceğiz. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Uğur hocam hayırlı olsun en kısa zamanda üzerinde görmek nasip olur inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan, fakat bu aracı yazılımsız kullanma Süha abi sayende arabama bir özellik kattim bunun için sana minnettarim. Yazılım da önümüzdeki hafta yapılacak inşallahAlper hocam cok yakismis bekledigine degmis gule gule kullan. çok sağolun mehmet bey beklediğime cidden değdi. Şuan çok memnunum daha daha iyileri sizlerin olsun 5 kapılı St yokki alalım, sadece 1.6 tdci var, o da kurtarmaz bizi, bu durumda aynen devam edelim biz itiraf et abi 1.6 tdci karsi gizli hayranlığın var 12 Mayıs 2014 tarihinde Alper Aksakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) itiraf et abi 1.6 tdci karsi gizli hayranlığın var Canım elbette 1.6 olsa daha iyi olucaktı, ama çok abartmaya gerek yok, sendekinde Focus taki turbo olaydı fark çok daha belirgin olacaktı, değişken geometri olmadan olmuyor ne yazıkki, neyse, şimdi 1.6 olsun diye elimdekini satayımmı yani, temizini bulmak dert, emek vermişim kıyamam ayrı, sonuçta elime ne geçecek?az daha seri bir araç, yani demek istediğim bunu satıpta sırf 1.6 diye yine aynı araba alınmaz, haksızmıyım, şuan arabam olmasa fiesta alma niyetimde olsa tabikide 1.6 bakardım, ama 1.4 de idare ediyor, vurup öldürmesinler bu motoruda derdim o Hayranlığım 2.0 Tdci ye, bu manyak bir motor, 1.4 yada 1.6 basit kalıyor yanında 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Canım elbette 1.6 olsa daha iyi olucaktı, ama çok abartmaya gerek yok, sendekinde Focus taki turbo olaydı fark çok daha belirgin olacaktı, değişken geometri olmadan olmuyor ne yazıkki, neyse, şimdi 1.6 olsun diye elimdekini satayımmı yani, temizini bulmak dert, emek vermişim kıyamam ayrı, sonuçta elime ne geçecek?az daha seri bir araç, yani demek istediğim bunu satıpta sırf 1.6 diye yine aynı araba alınmaz, haksızmıyım, şuan arabam omasa fiest alma niyetim olsa tabikide 1.6 bakardım, ama 1.4 de idare ediyor, vurup öldürmesinler bu motoruda Ali abi sen mavi boncuğa sahip çık. Zamanında benimde 1.4 vardı o bile beni tatmin ediyordu sınıfında cidden parmakla gösterilecek bir araç. Sen binmeye devam et keyfine bak abi mavi boncuga daha st ön tampon takılacak ( 10 hp ) Bu 1.4 satıp 1.6 almak kesinlikle yersiz olur. benim jantlar nasıl abi birşey söylemedin sen beğenmedin mi ? Beğenmediysen vallahi çıkartırım B) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali abi sen mavi boncuğa sahip çık. Zamanında benimde 1.4 vardı o bile beni tatmin ediyordu sınıfında cidden parmakla gösterilecek bir araç. Sen binmeye devam et keyfine bak abi mavi boncuga daha st ön tampon takılacak ( 10 hp ) Bu 1.4 satıp 1.6 almak kesinlikle yersiz olur. benim jantlar nasıl abi birşey söylemedin sen beğenmedin mi ? Beğenmediysen vallahi çıkartırım B) iki tip araçta yeterli zaten, sen mersodan geçmişsin üstelik, herhalde 1.6 nın korkunç gücü cezbetmedi seni değilmi neyse iki motorda yeterli, amaç ekonomi zaten, basma aracı değil bunlar. Jantlar opel opc jantıymış galiba, orjinal 4x108 varmıymış opelde jant yakışmış aracın havası değişmiş resmen, jant gerçekten çok değiştiriyor arabayı, önceki jantlarından sonra resmen sınıf atlamış +12.5 hp. cepte demek hayırlı olsun, aman çukurlara dikkat 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 iki tip araçta yeterli zaten, sen mersodan geçmişsin üstelik, herhalde 1.6 nın korkunç gücü cezbetmedi seni değilmi neyse iki motorda yeterli, amaç ekonomi zaten, basma aracı değil bunlar. Jantlar opel opc jantıymış galiba, orjinal 4x108 varmıymış opelde jant yakışmış aracın havası değişmiş resmen, jant gerçekten çok değiştiriyor arabayı, önceki jantlarından sonra resmen sınıf atlamış +12.5 hp. cepte demek hayırlı olsun, aman çukurlara dikkat Mercedes dedin beni kederlendirdin neyse ki şu sıralar e270 cdi arıyorum derdime derman olacak inşallah abi jantlar evet opc janti fakat bizim arabalara göre uyumlu olan 1 takım bulunca direk aldım. Ilk gün arka taradtan cirt diye sürtme sesi geliyordu bu da canımı sıkmıştı. Sürtme sebebini altına eğilip bakınca anladım ki davlumbazin tırnaği çıkmış aşağıya sarkmış. Şükür şuan sorunsuz kullanıyorum. Çukurlar benden korksun xl yanak pirelli p zero lastiğim var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Mercedes dedin beni kederlendirdin neyse ki şu sıralar e270 cdi arıyorum derdime derman olacak inşallah abi jantlar evet opc janti fakat bizim arabalara göre uyumlu olan 1 takım bulunca direk aldım. Ilk gün arka taradtan cirt diye sürtme sesi geliyordu bu da canımı sıkmıştı. Sürtme sebebini altına eğilip bakınca anladım ki davlumbazin tırnaği çıkmış aşağıya sarkmış. Şükür şuan sorunsuz kullanıyorum. Çukurlar benden korksun xl yanak pirelli p zero lastiğim var Oooo yinemi merso, bağımlılık yapar, bende eninde sonunda alacağım ama aldımmı başka araba olayı bitiyor, alana dek idare edeyim diyorum artık Lastikler süper, zaten Fiesta da 16" ve yanak korumasız lastikle gezmek direk pert demek bendeki 15" lastiklerde 1cm dışarıya doğru koruma var, 16" da bu şart heleki 45 yanakla.... Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Oooo yinemi merso, bağımlılık yapar, bende eninde sonunda alacağım ama aldımmı başka araba olayı bitiyor, alana dek idare edeyim diyorum artık Lastikler süper, zaten Fiesta da 16" ve yanak korumasız lastikle gezmek direk pert demek bendeki 15" lastiklerde 1cm dışarıya doğru koruma var, 16" da bu şart heleki 45 yanakla.... Allah izin verirse 2006 e270 cdi veya 2007-2009 e220 cdi araştırıyorum kafama göre bulursam ondan alacam onu hafta sonu ve özel günlerin aracı yapcam. mercedes kesinlikle bağımlılık yapıyor tavsiye etmem Aslında arkadaşım da 94 model w 124 e 320 var ama ikna edip satın alamıyorum Türkiye de bir tane var o da onda 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Allah izin verirse 2006 e270 cdi veya 2007-2009 e220 cdi araştırıyorum kafama göre bulursam ondan alacam onu hafta sonu ve özel günlerin aracı yapcam. mercedes kesinlikle bağımlılık yapıyor tavsiye etmem Aslında arkadaşım da 94 model w 124 e 320 var ama ikna edip satın alamıyorum Türkiye de bir tane var o da onda Güzelmiş, ikna edersin sen onu, fiestayı teklif et hemide 1.6 dedinmi direk verir Özelliği ne acep, 1 tane olması ne açıdan yani "MERCEDES-BENZ'ın Başkanı bile zamanında demişti, "bizim 70'li ve 80'li yıllardaki araçlarımız (gereğinden) *fazla kaliteliydi* Şu tank benzeri şeymidir Güzelliğe bak, eski ama ne güzel 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Son nokta ise... Mercedes W124. Minutes before the Earth finally dies, the only car still trundling about will probably be the sublimely over-engineered and hewn-from-rock W124. It's not half bad to drive either. Dünyanın yok olmasından birkaç dakika önce etrafta dolaşan tek araç kayadan oyulmuş ve göze batmadan aşırı şekilde mühendislik le üretilmiş w124 olacaktır. http://www.autocar.co.uk/forum/any-other-business/top-10-cars-ever 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Konu dışı ama alpercim buradan tekrar teşekkür ederim kardeşim sislere krom kapaklar için.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Güzelmiş, ikna edersin sen onu, fiestayı teklif et hemide 1.6 dedinmi direk verir Özelliği ne acep, 1 tane olması ne açıdan yani "MERCEDES-BENZ'ın Başkanı bile zamanında demişti, "bizim 70'li ve 80'li yıllardaki araçlarımız (gereğinden) *fazla kaliteliydi* Şun tank benzeri şeymidir Güzelliğe bak, eski ama ne güzel Kurban olurum şunların güzelliğine bak yahu 1 tane olması şöyle. Araç hakkında 1994 model w 124 E320 Sportline paket. Webosta , ön arka koltuklar ısıtmalı, sağ sol paket , getrag manuel vites , m104 motor , E500 fren ikazi , S320 fren mekanizması , otoban kornasi , elektrkili perde , mercedes recora koltuklar daha bir yon özellik sayarim. Abi bu araç girtlagina kadar dolu ve orjinaldir. Hic bir ekstra takılan birşey yoktur. Piyasada asla w124 E320 sportline getrag bulamazsın. Ayrıca fiestamida ortaya yem etmem Konu dışı ama alpercim buradan tekrar teşekkür ederim kardeşim sislere krom kapaklar için.. nedemek kardeşim Güle güle kullan yalnız montajını araba üstünde yapma. Sis kapaklarını çıkart evde güzelce montaji yap ertesi gün takarsin hem tam kurumuş olur. Son nokta ise... Mercedes W124. Minutes before the Earth finally dies, the only car still trundling about will probably be the sublimely over-engineered and hewn-from-rock W124. It's not half bad to drive either. Dünyanın yok olmasından birkaç dakika önce etrafta dolaşan tek araç kayadan oyulmuş ve göze batmadan aşırı şekilde mühendislik le üretilmiş w124 olacaktır. http://www.autocar.co.uk/forum/any-other-business/top-10-cars-ever sırf bu söz için mercedes alınır... adam noktayı koymuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Vallahi özellikler müthiş, ben fiestayı yem ederdim, tabii arabada tertemiz ise Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Benim gibi adama 1.4 tdci yazılımlı videosu koyuyorsun ve bunu benim hızlanma videom ile kıyaslıyorsun abi vallahi inanılmaz şoktayım. 100-170 veya 100-160 hızlanmaları aralarında uçurum var hortum var fırtına var şaka mı yapıyorsun anlamıyorum ? ben aldığım tüm araçlarımı gazlamak için aldım dedelerimizin Zamanından kalma diZel ile gazlanmaz bilgilerini unutalım artık reelist olalım sadece verimsiz 1.4tdci ile gazlanmaz 1dk sonra manifolda giren temiz hava sıcaklığı 80 derece olur. yok 150 ile şurayı çıktım burayı indim felan bunlar nasıl bir teknik tabirdir yahu olacak iş değil. 1.6 nın turbosu değişken geometrili değil fakat wastgate i vakum kontrollüdür yine bir selenoid kontrol eder markasıda mitsubishidir hard bir yazılım ile 130hp güç çıkarır. Bu konuda anlaştığımızı temenni ediyorum, 1.4 tdci yı övmek için 1.6 tdci ın yanına çekip onun kadar hızlıdır felan demiyelim detaylı başka bilgiler için yaz şenliğine gelirsen gerekli tüm paylaşımı orada yaparım Tüm bunların dışarısında sürüş tekniklerimi beğendiğiniz için teşekkür ederim bu işten anlıyorsunuz haha 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Benim gibi adama 1.4 tdci yazılımlı videosu koyuyorsun ve bunu benim hızlanma videom ile kıyaslıyorsun abi vallahi inanılmaz şoktayım. 100-170 veya 100-160 hızlanmaları aralarında uçurum var hortum var fırtına var şaka mı yapıyorsun anlamıyorum ? ben aldığım tüm araçlarımı gazlamak için aldım dedelerimizin Zamanından kalma diZel ile gazlanmaz bilgilerini unutalım artık reelist olalım sadece verimsiz 1.4tdci ile gazlanmaz 1dk sonra manifolda giren temiz hava sıcaklığı 80 derece olur. yok 150 ile şurayı çıktım burayı indim felan bunlar nasıl bir teknik tabirdir yahu olacak iş değil. 1.6 nın turbosu değişken geometrili değil fakat wastgate i vakum kontrollüdür yine bir selenoid kontrol eder markasıda mitsubishidir hard bir yazılım ile 130hp güç çıkarır. Bu konuda anlaştığımızı temenni ediyorum, 1.4 tdci yı övmek için 1.6 tdci ın yanına çekip onun kadar hızlıdır felan demiyelim detaylı başka bilgiler için yaz şenliğine gelirsen gerekli tüm paylaşımı orada yaparım Tüm bunların dışarısında sürüş tekniklerimi beğendiğiniz için teşekkür ederim bu işten anlıyorsunuz haha Sen yine anlamadın Süha kardeş, detayları anlat zevkle dinlerimde, demek istediğim ve işin özü şu, 1.4 e çim biçme dendi, sende 1.4 hariç yazılımsız olmaz falan dedinya, 150 ile rampa çıktım falan mesele oda değil, 1.6 elbette daha güçlü vs., 1.4 motorla bu araba amacına uygun çalışıyor, dediğim bu, hızlanma videosunda açık ara 1.6 nın daha seri olduğuda görünmekte... Benim koyduğum videonun amacı 1.6 yı geçtiğini göstermek değil, sadece 1.4 ünde sizin acımasız çim biçme ve yazılıma gerek yok zaten fiyasko denmenize karşı bu motorunda idare edecek seviyede ve amacına uygun olduğunu göstermek içindi, sanırım anlatabildim, vurdun öldürdün motoru yahu, 1.4 tdci de yabana atılmaz, amacına uygun ve yeterince güçlüdür, 1.6 daha güçlüdür ama diğerininde hafife alma, burada 1.4 ü övme durumu falan yok, hakkını yeme yeter, hava 80 derece olsa ne yazar, beni 150 gibi hızlarda rahatça götürüyormu? evet, yeter bana, daha iyisi gerekseydi zaten Ford almazdım, şusu busu turbosu vs. önemsiz.. Ayrıca yerim vakumunu westini yahu, 1.6 da basit bir motor, ne yarışı, benim 1.6 olsaydı aracım yapacağım şey, aynı şimdi 1.4 e remap yapacağım gibi onada yapmak olurdu, dahada motorla oynamazdım, bunu yapma amacımda değişiklik olsun, kurcalamış olayım diye, extrem işler için araba bu haliyle uygun değil, 130 da olsa 160hp de önemi yok, Fiesta dan ne spor ne yarış arabası olmaz, bin kullan o kadar zaten, oynayın yüklenin ama bana süper falan demeyin, araba bu o kadar, istediğin kadar yükle, mal bu, videoda direksiyonun güzel evet, gidişinede dikkatle baktım, sakince hızlanan bir 1.6 tdci gördüm, sakince gidiyor ve yavaşça kıç atıp dönüyor o kadar, çiplesende kamyon turbosuda taksan araba yavaş kardeş ,1.4 dahada yavaş bu arada ancak komple sistemi değişirsen olur onada ralli arabası derler, sadece görünüşü fiesta dır. "1.4 tdci yı övmek için 1.6 tdci ın yanına çekip onun kadar hızlıdır felan demiyelim" Şimdi şu sözünü ele alalım, ben zaten öyle birşey demiyorum, peki sen altta ne demişsin? "Viraj mı alınmazmı ) ferrariden iyi skor yapmışlığım bulunur burada" ayrıca viraj alınmaz nerde dedim, sınıfında, dikkatini çekerim sadece sınıfında, en iyi yol tutan arabalardan biri Festa zaten... Yarış istiyorsan klasmana uygun araç bul bana, en az impreza wrx gibi birşey olmalıki adam gibi derece yapalım, rolantide giden ferro ya taktım falan olmuyor böyle, ferroyu süren basmaktan çekinmiştir, ömür billah ödeyemez sonra. çipli 1.6 ile Ferroya taktım derece yaptım, onun kadar hızlıdır, fena viraj alır demiyelim, alırlar birgün anahtarını görürsün 1.4 motor 1.6 kadar hızlı değil haa, sen nasıl ferroya taktıysan bu mantıkla 1.4 de elbet takar birilerine al buda sana gelsin, peluş rolünü Tırtöver den sonra sende oynadın artık Not:dizelle gazlanmaz da nerden çıktı, ezelden Dieseel ciyiz kardeşim biz, gazlanmayacak araba var yalnız, sen onla karıştırdın sanırım, neyse anladın sen onu 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 tozluğumuz takıldı. Beğenmez isem geri çıkartcam 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun da, dası var, orjinal değil sanırım, değilse kısa gelecek ve çamur atacak demektir. Bu arada diğer işimiz ne oldu kardeş, hani yanlara yapacaktıkya 21 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Hayırlı olsun da, dası var, orjinal değil sanırım, değilse kısa gelecek ve çamur atacak demektir. Bu arada diğer işimiz ne oldu kardeş, hani yanlara yapacaktıkya Taktım ertesi gün geri çıkarttım ne varsa orjinalde var zaten hani senin düzenlediğin kampanya ne durumda ona güvenerek çıkarttım zaten. Abi o işe vakit ayıramadım bazı özel nedenlerden dolayı kusuruma bakma. Ama aklımda unutmuş değilim bu hafta içi ilgilencem Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ya Ali ve Alper Beyler.Bu spoileri dün ustaya gittimde,demirleri çıkardı ve bir deneme için arka kapağa oturttu,bunun törpülenmesine gerek yok ki dedi.Baktım hakikaten ön tarafta oturuyor.Direk yapıştırabiliriz dedi.Baktım hakikatende açı falan mükemmel duruyor.Ne dersiniz bu işe.Bu arada sadece tamponları da boyattık.Fakat şu yeni kalorifer düğmelerine hala el atamadım.Bayağı uğraştıracak beni galiba.. 21 Mayıs 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts