Uğur Samyeli 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Sağolun Uğur bey Düğmeleri çıkarmak için klima panelini sökmen, sonra orjinal düğmeleri tırnalarından kurtarıp tepe kısmını dremelle kesmen ve ışık geçiren kısmı ortaya çıkarman, daha sonra yeni düğmelerin ortasını kesip, eski düğmelerin içine şeffaf epoksi yapıştırıcı ile yapıştırman ve geri toplamn gerektiğini kastetmiştimde peh peh peeehh..Bu ne yaaa Ali Beyy Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 peh peh peeehh..Bu ne yaaa Ali Beyy :D öyle herşeyi şak diye takamıyorsun, uğraşmak lazım, zevki orada zaten 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 :D öyle herşeyi şak diye takamıyorsun, uğraşmak lazım, zevki orada zaten İyide bende o kadar alet edavat yok ki.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 (düzenlendi) İyide bende o kadar alet edavat yok ki.... İyide bende o kadar alet edavat yok ki.... Birtane ince demir törpüsü, sağlam bir bilek, bir yıldız tornavida ve bir epoksi yapıştırıcı ile bir tutam zencefil aman pardon bir tutam el beceriside yeter Uğur bey üstten 3 ve 5. lazım 24 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Bu da spoilerimizin pasta ciladan sonra ki son hali artık. Çok güzel olmuş hakketten yazın kısmet olursa Alper hocam ilk iş müsait olursanız bundan yaptıralım. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Çok güzel olmuş hakketten yazın kısmet olursa Alper hocam ilk iş müsait olursanız bundan yaptıralım. teşekkür ediyorum inşallah en yakın zaman da sizde yaptırırsınız. Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Spoyleri yapıştırmada kullanlan siyah silokonun markası neydi arkadaşlar, lazım olacakta 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 (düzenlendi) Spoyleri yapıştırmada kullanlan siyah silokonun markası neydi arkadaşlar, lazım olacakta Aynen ben de taktıracağım yarın büyük ihtimal:) 24 Nisan 2014 tarihinde fatih yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Spoyleri yapıştırmada kullanlan siyah silokonun markası neydi arkadaşlar, lazım olacakta terason marka Aynen ben de taktıracağım yarın büyük ihtimal:) yarın hrmen nasıl taktircaksin boyatman lazım. Boyandiktan sonta sıcak ortamda 1 gün dursun ki boya kemikleşsin aman fatoh acele etme 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 yarın hrmen nasıl taktircaksin boyatman lazım. Boyandiktan sonta sıcak ortamda 1 gün dursun ki boya kemikleşsin aman fatoh acele etme Benim siyah geliyor alper,araba da siyah:) Yoksa bugün gördüğün başka renk miydi,içime korku saldin bak şimdi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 (düzenlendi) Sikaflex 256 da olurmuş, 600ml. sosis, havadaki nemle kürlenen geç kuruyan mastikmiş Şimdi bendekini önce misina ile silikonu keserek çıkarmam lazım, sonrası zaten kolay, boya ve bant lazım Kalıntıları pamuğa aseton döküp silerek çıkarıyorlarmış... 24 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 yarın hrmen nasıl taktircaksin boyatman lazım. Boyandiktan sonta sıcak ortamda 1 gün dursun ki boya kemikleşsin aman fatoh acele etme Benim siyah geliyor alper,araba da siyah:) Yoksa bugün gördüğün başka renk miydi,içime korku saldin bak şimdi siyah evet ama çizikler var diye hatırlıyorum. Pasta cila yap geçer ise vallahi senden iyisi yok ben bide boya parası verdim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Ben gördüm, sanırım koyu yeşildi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Sikaflex 256 da olurmuş, 600ml. sosis, havadaki nemle kürlenen geç kuruyan mastikmiş Şimdi bendekini önce misina ile silikonu keserek çıkarmam lazım, sonrası zaten kolay, boya ve bant lazım Kalıntıları pamuğa aseton döküp silerek çıkarıyorlarmış... ben aseton kullanmaya karşıyım bundan önceki arabam da canımı yakmisti boyayi soldurmustu. Abi sana tavsiyem gaz yağı kullan. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 ben aseton kullanmaya karşıyım bundan önceki arabam da canımı yakmisti boyayi soldurmustu. Abi sana tavsiyem gaz yağı kullan. Tamda onu yazacaktım, asetonun ne yaptığını hatırladım birden Bu arada eskisinin kalıntısı engel olmuyorsa silmekte zor oluyorsa sıfır jiletle keserim, yeni spoyler nasılsa kapatır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) icat çıkarma icat çıkarma Heheheh yolu nedir? Cevabı alayım o zaman uzman kardeş Şuan boya çizilmesin diye önce wd40 sıkıp bantı yumuşatmayı sonrada araya misina takıp silikonu kesmeyi düşünüyorum .... 25 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 ben onu kasdetmedım.klıma düğmelerini dediydim. alıntı bende nıye olmuyor ya reseeet.... Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Sony mp3 cd çalarimda geldi. Sizlerin huzurunda Süha Demirtaş ve Serkan Toker abilerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) Süper Bu arada spoyler geldi Alper, tekrar sağol ) az önce boyaya verdim, yarın akşama hazır olacak, inşallah takacağım yalnız sendeki kadar traşlama yapmamışlar sanki, yada tekniği öğrendiniz ona göremi yaptınız, yaklaşık 5mm eni olan bir çıkıntı kısım traşlanmış, sanırım sadece o kısım stoplara değiyor doğrumudur? 25 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Süper Bu arada spoyler geldi Alper, tekrar sağol ) az önce boyaya verdim, yarın akşama hazır olacak, inşallah takacağım yalnız sendeki kadar traşlama yapmamışlar sanki, yada tekniği öğrendiniz ona göremi yaptınız, yaklaşık 5mm eni olan bir çıkıntı kısım traşlanmış, sanırım sadece o kısım stoplara değiyor doğrumudur? Güle güle kullan abi. Aynı benim spoiler gibi onemli olan yerler traslandi. Hatta başka bir fiesta da deneyerek trasladik. Demiştim ya basit ama hassas bir işlem olması gerekiyor diye onu da yaptık abi için rahat olsun bundan sonra top sende yapıştırma yaparkende açıyı dengeleyin!!! Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) Şimdi eskisini kendim sökeyim dedim, misina olmuyor, kesti attı, maket bıçağıda olmadı, tevekkeli boyacı getir biz sökelim dedi, bir bildikleri var sanırım, ben asıldım araba kalkıyor banamısın demiyor meret, sökemedim, anlaşılan boşa demediler getir arabayı diye... 25 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) yok ben st spoiler beğenmiyorumda falan da filan da Sus bakiim Mert, karıştırma çok pis gaza getirdiniz beni açı tutmuyordu esas sebeb oydu, ama şimdi fena olacak galiba Sıkıntı,eskisini nasıl sökeceğimizde 25 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Sus bakiim Mert, karıştırma çok pis gaza getirdiniz beni açı tutmuyordu esas sebeb oydu, ama şimdi fena olacak galiba Sıkıntı,eskisini nasıl sökeceğimizde fatih in spoilere baktık bugün bize geldi. abi açı tamamen arkadaki orjinal vida yerlerinden kaynaklanıyor onları spiral ile alıp traş yapinca sıkıntı yok Yorum bağlantısı
İzzettin Barışık 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 yapılanları merakla izliyorum zahmet olmayacaksa tıraşlanan bölgelerin detaylı resmini isteyebilir miyiz? st spoiler takmk isteyen arkadaşlara doğru açıda montaj için yardımcı olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Eskisini nasıl sökeceğiz, siyah silikon fena sağlammış, hadi söyleyin bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts