İçeriğe Yönlendir

Rc Araba Hk.


Gökhan Ünal

Recommended Posts

Gökhan Ünal

bu aralar bu arabalara merak sardım elektrikli olanlarına max. bütcem 300 tl, 2 3 gündür araştırıyorum ama herkes bişeyler söylemiş kafam iyice karıştı.

off road olacak ve 1/10 ölçekli bir makine istiyorum.birkaç tane buldum ama ikinci eli alınır mı bunların yoksa sıfır mı bakmam lazım,yedek parça sıkıntısı yaşar mıyım bunlar hakkında hiçbir fikrim yok,forumda rc arabalara meraklı olan üyelerimiz vardı diye biliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

 

bulduğum arabalar;

 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-hsp-94111-110-off-road-163531280/detay

 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-sifirdan-farksizdir-hsp-arac-hpi-sistem-163637455/detay

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Gökhan Selamlar...

Öncelikle linkini gönderdiğin ürünler HSP 1/10 Monster Truck diye geçiyor benim aracın aynısı. Ürün incelemesi olarak benim açtığım iki konu;

Fordclubtr konusu

Hobbyrc konusu

Yeni başlayanlar ve fazla bütçe olmayanlar için bence ideal bir araç. Ufak tefek balans sorunları olur ama öyle büyütülecek şeyler değil. Ben bir seneden fazla gönlümce kullandım. Yedek parça sıkıntısı yoktur. Erenhobi'de tüm parçaları bulmak mümkün. Tavsiyem de aracı sıfır olarak oradan alman. Ankara'dasın zaten gidip görerek alman daha mantıklı bence belki pazarlık şansında olabilir. 

Benim aracı 1-2 hafta önce biraz fazla zorladım (Merdiven çıkarmaya çalışıyordum :) ) ve motoru yaktım daha incelemediğim için konuya bir şey yazmadım. Verdiğin linkteki araçların pilleri muhtemelen eskimiş olabilirler, zaten 1300'lük olan sağlam bile olsa 10 dakika anca idare eder. Bende 3 adet pil var 1 senede ömürlerinin neredeyse yarıya düştüklerini söyleyebilirim. Aslında benimde satma niyetim vardı fakat motoru yakınca şimdilik askıya aldım, bu şekilde satmak pek içime sinmez doğrusu. 

Aracın Erenhobi linki fiyatı bu aralar iyi yükselmiş. Ben sadece aracı 300 TL'ye almıştım. Yedek pil ve 2. şarj makinesi  kargosu falan derken 400'ü  biraz geçti sanırım. Şimdi birde 30 TL motor masrafım var.

Genel olarak ev için fazla büyük ve hızlıdır, Bahçe ve sokak için ideal bir araç. 10 dakika içinde motor ısınır zaten pil biter yedek pil veya lipo pil ile kullanırsan ara ara dinlendirmek veya 10-15 liraya fanlı motor soğutucu almak mantıklı olandır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...