Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun, imkan varsa orjinal parça ile iki tarafı da değişin derim. Diğeri de aynı sıkıntıyı yaparsa gereksiz uğraş olur. Hem zaman yorgunluğu hem de karavan vs derken iyice yorulup kenara çekişmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Geçmiş olsun, yılların yorgunluğuna birde karavan eklenince bu durum normal gibi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Cok gecmis olsun bende diger tarafinda degistirmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun, imkan varsa orjinal parça ile iki tarafı da değişin derim. Diğeri de aynı sıkıntıyı yaparsa gereksiz uğraş olur. Hem zaman yorgunluğu hem de karavan vs derken iyice yorulup kenara çekişmiştir. Teşekkür ederim. Orijinal parça varmı ki, ben göremedim. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Şimdi Paylaş Şimdi Ahmet İhsan Akşen yazdı: Teşekkür ederim. Orijinal parça varmı ki, ben göremedim. Mutlaka vardır, şasi no verirseniz bakarız Yorum bağlantısı
Recommended Posts