Ü.Emre Kartal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geçmiş olsun, imkan varsa orjinal parça ile iki tarafı da değişin derim. Diğeri de aynı sıkıntıyı yaparsa gereksiz uğraş olur. Hem zaman yorgunluğu hem de karavan vs derken iyice yorulup kenara çekişmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Geçmiş olsun, yılların yorgunluğuna birde karavan eklenince bu durum normal gibi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Cok gecmis olsun bende diger tarafinda degistirmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun, imkan varsa orjinal parça ile iki tarafı da değişin derim. Diğeri de aynı sıkıntıyı yaparsa gereksiz uğraş olur. Hem zaman yorgunluğu hem de karavan vs derken iyice yorulup kenara çekişmiştir. Teşekkür ederim. Orijinal parça varmı ki, ben göremedim. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Teşekkür ederim. Orijinal parça varmı ki, ben göremedim. Mutlaka vardır, şasi no verirseniz bakarız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ahmet hocam geçmiş olsun. Bereket versin çözülebilen bir sorun ve az maliyetli. Ü.Emre Kartal yazdı: Mutlaka vardır, şasi no verirseniz bakarız Arada rahatsızlık verebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Arada rahatsızlık verebilir miyiz? Rahatsızlık yok, daha önce diagramdan parçalara bakmaya alışık olduğumdan kod bulmak kolay. Ne zaman ihtiyaç olursa bakarız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Geçmiş olsun Hocam.. Orijinali çok pahalıdır bunun. Fordda her şey pahalı zaten, Yakın zamanda Cmax'ın orijinal camına kaskodan 170 bin lira ödedik. Geçen yıl S350 Coupe orijinal camına 13 bin lira ödemiştik.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts