Evren Erakçora 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Yaramaz ustalar denk gelmiş. Bir de kötü LPG. Arabanın pek suçu yok. Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 Yaramaz ustalar denk gelmiş. Bir de kötü LPG. Arabanın pek suçu yok. Suç bende gidip servisi en kötü aracı aldım. Alırsın ford olursun mort derlerdi de inanmazdım. Başıma gelenleri saysam şok olursunuz. Her yere şikayet yazdım ondan hiç bir servis beni sevmiyor Örnek vereyim arabanın her yaz klima gazı bitiyor. serviste doldurtuyorum. diyorum ki şuna bir bakın bunun her sene bitmesi normal değil. yok yok kullanmazsanız gazı biter diyorlar. bir sürü ustaya sordum öyle şey mi olur kaçak vardır dediler. daha henüz o kaçağı bulamadık, içine köpük sıktırmaya götürmem lazım....... bence araç sıfırdan kusurluydu, en basitinden içinde emniyet kemerini tutan plastik aksam kendi kendine koptu onu bile kullanıcı hatası deyip yenilemediler. halbuki elimi bile sürmedim. arabamı ilk bakımında serviste kaybettiler, teslim ettik ya dediler, şoka girdim, bir saat aradıktan sonra araç tarlada çıktı, kapısını açtım su boşaldı. bu nasıl iş dedim, kapısını vurmuşsunuzdur ondandır dediler, araba daha 10000km deydi ve hiç vuruğu yoktu, varın siz düşünün.... daha neler neler.. yazsam roman olur. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Yuh demek istiyorum müsaadenizle.. Pişmiş tavuk misali. Gerçekten sıkıntılıymış geçmişi.. Ne diyelim. Satın, kurtulun. Japon bir araç bakın. İlk işiniz araca gps taktırmak olsun. ... arabamı ilk bakımında serviste kaybettiler, teslim ettik ya dediler, şoka girdim, bir saat aradıktan sonra araç tarlada çıktı, kapısını açtım su boşaldı. bu nasıl iş dedim, kapısını vurmuşsunuzdur ondandır dediler, ... Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 (düzenlendi) hyundai i20 almayı düşünüyordum ama parçaları başını ağrıtır dediler. herkes ne kadar sorun yaşadığımı bildiği için en az sorunlu aracı önermeye çalışıyorlar. nissan yeni micra yada opel corsa olabilir belki. yılda 20.000km yapmaya başladım. dizel için 30.000 yapmıyorsan alma dediler. bu nedenle yine otomatik benzinli bakıyorum. doğru düzgün bir lpg taktırmayı düşünüyorum. öneriniz varsa seve seve dinlerim 14 Ağustos 2014 tarihinde Esra Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Geçmiş olsun. Aracın tarlada bulunması baya bi garip. Usta için öm attım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 hyundai i20 almayı düşünüyordum ama parçaları başını ağrıtır dediler. herkes ne kadar sorun yaşadığımı bildiği için en az sorunlu aracı önermeye çalışıyorlar. nissan yeni micra yada opel corsa olabilir belki. yılda 20.000km yapmaya başladım. dizel için 30.000 yapmıyorsan alma dediler. bu nedenle yine otomatik benzinli bakıyorum. doğru düzgün bir lpg taktırmayı düşünüyorum. öneriniz varsa seve seve dinlerim Sıfır alacaksanız Corsa hariç, hepsi olabilir. Arkadaşımda 1,4 benzinli, otomatiği var. 10 lt altına düşmüyor şehiriçinde.. Tam otomatik olanlarından bakmaya çalışın vitesi. Birde motoru Lpg ye tam uyumlu olması önemli. Yoksa yine uğraştırır. Honda City yada Jazz olabilir. Bütçe ve zevk meselesi gerisi.. Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 Sıfır alacaksanız Corsa hariç, hepsi olabilir. Arkadaşımda 1,4 benzinli, otomatiği var. 10 lt altına düşmüyor şehiriçinde.. Tam otomatik olanlarından bakmaya çalışın vitesi. Birde motoru Lpg ye tam uyumlu olması önemli. Yoksa yine uğraştırır. Honda City yada Jazz olabilir. Bütçe ve zevk meselesi gerisi.. Fiestam 1,6 olduğu için 100km de benzin tüketimi 9 larda. Lpg de 25lt alıyorum 65 TL. 300 km gidebiliyor. Günde 60km yol yapıyorum. Lpg ile yaşadığım şanssızlıklar yüzünden dizel otomatik istiyordum ama çok pahalılar. Nissan Micra nın yakıt tüketimi içlerinde en az olanı ama yeni micra için yazılan yorumlarda içeriye çok ses aldığını okudum. Ama CVT şanzumanın o kadar artısından bahsetmişler ki aklım onda kaldı. Lakin ablam da eski Micra var ve servisi Ford dan beter. Bu nedenle korkuyorum. Herkes Toyota Yaris öneriyor ama test sürüşüne çıktım, otomatik vitesini hiç beğenmedim, araç vites atarken kesiliyor. Honda ları pek bilmiyorum çünkü modelleri çok çirkin geliyor ama onları da bir inceleyeyim Hyundai i20 nin modeli çok hoşuma gitti ama onunda problemi çok olacaksa benden uzak olsun. Yeterince param olsa Polo alabilirdim :/ Aslında Ford tam benim tarzım ve arabamı sorunları dışında çok seviyorum. Keşke böyle olmasaydı da yine Ford alabilseydim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Suç bende gidip servisi en kötü aracı aldım. Alırsın ford olursun mort derlerdi de inanmazdım. Başıma gelenleri saysam şok olursunuz. Her yere şikayet yazdım ondan hiç bir servis beni sevmiyor Örnek vereyim arabanın her yaz klima gazı bitiyor. serviste doldurtuyorum. diyorum ki şuna bir bakın bunun her sene bitmesi normal değil. yok yok kullanmazsanız gazı biter diyorlar. bir sürü ustaya sordum öyle şey mi olur kaçak vardır dediler. daha henüz o kaçağı bulamadık, içine köpük sıktırmaya götürmem lazım....... bence araç sıfırdan kusurluydu, en basitinden içinde emniyet kemerini tutan plastik aksam kendi kendine koptu onu bile kullanıcı hatası deyip yenilemediler. halbuki elimi bile sürmedim. arabamı ilk bakımında serviste kaybettiler, teslim ettik ya dediler, şoka girdim, bir saat aradıktan sonra araç tarlada çıktı, kapısını açtım su boşaldı. bu nasıl iş dedim, kapısını vurmuşsunuzdur ondandır dediler, araba daha 10000km deydi ve hiç vuruğu yoktu, varın siz düşünün.... daha neler neler.. yazsam roman olur. Siz bu servisi mahkemeye vermediniz mi? Benim düşüncem GEM Modülü arıza yapmış olabilir. GEM Modülü arızasını ben Focus ta yaşamıştım kaput açık falan gibi saçma sapan hatalar veriyor Gem Modülüne baktırın. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Fiestam 1,6 olduğu için 100km de benzin tüketimi 9 larda. Lpg de 25lt alıyorum 65 TL. 300 km gidebiliyor. Günde 60km yol yapıyorum. Lpg ile yaşadığım şanssızlıklar yüzünden dizel otomatik istiyordum ama çok pahalılar. Nissan Micra nın yakıt tüketimi içlerinde en az olanı ama yeni micra için yazılan yorumlarda içeriye çok ses aldığını okudum. Ama CVT şanzumanın o kadar artısından bahsetmişler ki aklım onda kaldı. Lakin ablam da eski Micra var ve servisi Ford dan beter. Bu nedenle korkuyorum. Herkes Toyota Yaris öneriyor ama test sürüşüne çıktım, otomatik vitesini hiç beğenmedim, araç vites atarken kesiliyor. Honda ları pek bilmiyorum çünkü modelleri çok çirkin geliyor ama onları da bir inceleyeyim Hyundai i20 nin modeli çok hoşuma gitti ama onunda problemi çok olacaksa benden uzak olsun. Yeterince param olsa Polo alabilirdim :/ Aslında Ford tam benim tarzım ve arabamı sorunları dışında çok seviyorum. Keşke böyle olmasaydı da yine Ford alabilseydim. Başınıza gelenler gerçekten sizi değil kimi olsa yıldırırdı. Madem araç değiştirmek gibi bir niyetiniz var. O zaman mutlaka tavsiye edeceğim araç 2012 sonrası 1,2 Tsi İbiza dır. İster manuel ister Dsg. Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 (düzenlendi) Başınıza gelenler gerçekten sizi değil kimi olsa yıldırırdı. Madem araç değiştirmek gibi bir niyetiniz var. O zaman mutlaka tavsiye edeceğim araç 2012 sonrası 1,2 Tsi İbiza dır. İster manuel ister Dsg. Seat ın fiyatı otomatikte 47.000. biraz pahalı benim için. Bunun servisiydi, parçasıydı filan nasıldır, bilir misiniz? Seat a dair hiç bilgim yok. Artı LPG yi kaldırır mı? Bu kadar sorundan sonra da ikinci el almaya çok korkuyorum, ondan hiç bakmıyorum. 14 Ağustos 2014 tarihinde Esra Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Seat ın fiyatı otomatikte 47.000. biraz pahalı benim için. Bunun servisiydi, parçasıydı filan nasıldır, bilir misiniz? Seat a dair hiç bilgim yok. Artı LPG yi kaldırır mı? Bu kadar sorundan sonra da ikinci el almaya çok korkuyorum, ondan hiç bakmıyorum. Lpg ye ihtiyaç duymazsınız. Normal kullanımda 30 kuruşu geçmez benzinde. Temiz ikinci el bakarız sizin için. Eşimin arkadaşı 2011 ini kullanıyor. Her gün İstanbul içi 50 km. 6-6,5 lt yakıt tüketimi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 hyundai i20 almayı düşünüyordum ama parçaları başını ağrıtır dediler. herkes ne kadar sorun yaşadığımı bildiği için en az sorunlu aracı önermeye çalışıyorlar. nissan yeni micra yada opel corsa olabilir belki. yılda 20.000km yapmaya başladım. dizel için 30.000 yapmıyorsan alma dediler. bu nedenle yine otomatik benzinli bakıyorum. doğru düzgün bir lpg taktırmayı düşünüyorum. öneriniz varsa seve seve dinlerim Başınıza gelenlere çok üzüldüm. Senede 20bin km yapıyorsanız dizelin vakti çoktan gelmiş. Dizel otomatikte KIA ya da Hyundai'ye bakmanız lazım. Lpg ye ihtiyaç duymazsınız. Normal kullanımda 30 kuruşu geçmez benzinde. Temiz ikinci el bakarız sizin için. Eşimin arkadaşı 2011 ini kullanıyor. Her gün İstanbul içi 50 km. 6-6,5 lt yakıt tüketimi. İstanbul'un neresinde yakıyorlar bunu benzinde? Hadımköy, Çerkezköy arası herhalde? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Başınıza gelenlere çok üzüldüm. Senede 20bin km yapıyorsanız dizelin vakti çoktan gelmiş. Dizel otomatikte KIA ya da Hyundai'ye bakmanız lazım. İstanbul'un neresinde yakıyorlar bunu benzinde? Hadımköy, Çerkezköy arası herhalde? Kurtköy Yenisahra olur mu? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Micra? ,parçası ucuz sanmayın. Nerdeyse accord ile yarışir parça fiyatında. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Evren İskent adında bir üye bulamadım. Öner Oto nun bilgilerini alabilirsem sevinirim. kapı switchlerine baktırmak için haftasonu bir yerler bulmalıyım... http://www.otoclubturkiye.com/forum/user/1269-evren-skent/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Kurtköy Yenisahra olur mu? Bana İkitelli Kadıköy trafiğindeki ortalamadan bahset komutanım Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Mesaj yazdım ama yeni mesaj alamaz diye bir uyarı çıktı.Esra Hanim,Konunuzu okudum. Aracta yapilmasi gereken islemler biraz spesifik. Zaten yeterince deneme yanilma yapilarak zaman kaybedilmis ve tahammul sinirlari zorlanmis. Bence bu araci Tuncay Usta'nın gormesi daha sağlikli olacaktir. Bizim arkadaslarimizin uzmanligi Ford olmadigindan tekrar zaman kaybu yasanmasin. Tolgahan iletisim bilgilerini verebilecegini belirtmis konuda. Tekrar gecmis olsun. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Fiestam 1,6 olduğu için 100km de benzin tüketimi 9 larda. Lpg de 25lt alıyorum 65 TL. 300 km gidebiliyor. Günde 60km yol yapıyorum. Lpg ile yaşadığım şanssızlıklar yüzünden dizel otomatik istiyordum ama çok pahalılar. Nissan Micra nın yakıt tüketimi içlerinde en az olanı ama yeni micra için yazılan yorumlarda içeriye çok ses aldığını okudum. Ama CVT şanzumanın o kadar artısından bahsetmişler ki aklım onda kaldı. Lakin ablam da eski Micra var ve servisi Ford dan beter. Bu nedenle korkuyorum. Herkes Toyota Yaris öneriyor ama test sürüşüne çıktım, otomatik vitesini hiç beğenmedim, araç vites atarken kesiliyor. Honda ları pek bilmiyorum çünkü modelleri çok çirkin geliyor ama onları da bir inceleyeyim Hyundai i20 nin modeli çok hoşuma gitti ama onunda problemi çok olacaksa benden uzak olsun. Yeterince param olsa Polo alabilirdim :/ Aslında Ford tam benim tarzım ve arabamı sorunları dışında çok seviyorum. Keşke böyle olmasaydı da yine Ford alabilseydim. İ20 aldı geçen Haziran. 1 yıldır kullanıyor ve 10 km oldu. Hiç bir sıkıntısı yok. Ha olmazmı mutlaka olan vardır. Size tavsiyem Honda. Servis memnuniyeti mükemmel. Jazz tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Bana İkitelli Kadıköy trafiğindeki ortalamadan bahset komutanım Sen de bana Ankara trafiğinden bahset. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 İ20 aldı geçen Haziran. 1 yıldır kullanıyor ve 10 km oldu. Hiç bir sıkıntısı yok. Ha olmazmı mutlaka olan vardır. Size tavsiyem Honda. Servis memnuniyeti mükemmel. Jazz tavsiye ederim.Hangi servismis o hurafe onlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Hangi servismis o hurafe onlar Tüm Honda servis. Üstüne alınma hemen Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Ankara nın trafiğinin istanbul dan pek farkı kalmadı, 30 km yi en iyi haliyle 1 saatte gitmeyi başarıyorum. Dur kalk dur kalk diz kapağımı çıkarasım geliyorki, otomatik vites olmasına rağmen. Birde debriyaj olsa yandıydık Bu nedenle otomatik tercihimdir, zaten 7 yıldır otomatik kullanıyorum, düz vitese adapte olabileceğimi sanmıyorum. Herkes bir marka söylüyor, zaten kafam karışık iyice karışıyor. Sıfırı uygun fiyatlı, az yakan gerekirse lpg taktırılabilecek, servisi uğraştırmayan, şirin mi şirin tek birşey söyleseniz nasıl olur? Bu arada dün ve bu sabah hiç ses çıkarmadı.... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Ankara nın trafiğinin istanbul dan pek farkı kalmadı, 30 km yi en iyi haliyle 1 saatte gitmeyi başarıyorum. Dur kalk dur kalk diz kapağımı çıkarasım geliyorki, otomatik vites olmasına rağmen. Birde debriyaj olsa yandıydık Bu nedenle otomatik tercihimdir, zaten 7 yıldır otomatik kullanıyorum, düz vitese adapte olabileceğimi sanmıyorum. Herkes bir marka söylüyor, zaten kafam karışık iyice karışıyor. Sıfırı uygun fiyatlı, az yakan gerekirse lpg taktırılabilecek, servisi uğraştırmayan, şirin mi şirin tek birşey söyleseniz nasıl olur? Bu arada dün ve bu sabah hiç ses çıkarmadı.... konu açtığınızı duydu galiba . bu kadar ustadan korkmuştur Yorum bağlantısı
Esra Arıkan 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Honda Jazz Honda artık Jazz satmıyormuş, sitesinde yok http://honda.com.tr/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts