Onur Demir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Ya bırak kara jantı taksana RS jantı işte Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bosluk yok, gozu tirmalayan bisey yok. gayet yakisikli olmus. 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Emeğe saygı,zevkler de tartışılmaz ama ısınamadım Hüseyin. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Talip abi onur abi bursaya gelicek bakalim canli halini gorunce ne diyecek birde talip abi sen en basta jantlara takildin zaten yinede degerli yorumun icin tesekkurler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 yeni citroen cactusun nerden esinlendiği belli 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Araci kullandim, surus zevki cok iyi, gereksiz ses ve tikirti yok. lastik jantlar cok iyi duruyor. kazasiz belasiz kardesim. dahada kurcalama artik Ha unutmadan bi mono anfiye ve elindeki anfiyle kullanabilecegin en az bir takim component veya coaxiele ihtiyacin var. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Allah ragzi olsun onu abicim mono anfi icin arastirmalarim basladi kompenant isinede bakalim kapi kolonlari guzel ses veriyor eger bass icin ayri anfi takilirsa belkide kapilar tatmin edici olabilir saygilar. Film konusuna gelince yaptirmak kolay ama neden se icimden gelmek bilmiyor kac numara yapacam ne yapacam bilmiyorum onu abi ne diyosun bu konuda. Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Allah ragzi olsun onu abicim mono anfi icin arastirmalarim basladi kompenant isinede bakalim kapi kolonlari guzel ses veriyor eger bass icin ayri anfi takilirsa belkide kapilar tatmin edici olabilir saygilar. Film konusuna gelince yaptirmak kolay ama neden se icimden gelmek bilmiyor kac numara yapacam ne yapacam bilmiyorum onu abi ne diyosun bu konuda.Kapida standart labinler teyple iyi gibi gorunuyor ancak basstan tam verim almiyorken bile orta ve tiz sesler yetersiz. dedigimi yapinca dua edeceksin film konusu 3m in en acik tonu var. Civic e ondan yapmistim, polisle sorun yasamiyordum hemde gunesten acayip koruyordu. sakin koyu yaptirma. Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Araç çok iyi ama bir eksiklik var. Ceketi giymiş sanki pantolonu unutmuş gibi.Fusion fiestayı alırken düşündüğüm bir araçtı şu şekil şemadan sonra keşke dedirtti biraz Böyle birşey çok güzelleştirir aracını. Yaptır be biladerim araban güzel dahada güzel olsun. Allah kazasız belasız bindirsin. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Kapida standart labinler teyple iyi gibi gorunuyor ancak basstan tam verim almiyorken bile orta ve tiz sesler yetersiz. dedigimi yapinca dua edeceksin film konusu 3m in en acik tonu var. Civic e ondan yapmistim, polisle sorun yasamiyordum hemde gunesten acayip koruyordu. sakin koyu yaptirma. tamam onur abi arkadaşım yapıyo o işi konuşucam 1 numara oluyo herhalde muzik sistemine gelince de bass anfisi aarayışındayım 0g kablo çekicez sonrasına bakarız abi artık Araç çok iyi ama bir eksiklik var. Ceketi giymiş sanki pantolonu unutmuş gibi. Fusion fiestayı alırken düşündüğüm bir araçtı şu şekil şemadan sonra keşke dedirtti biraz Böyle birşey çok güzelleştirir aracını. Yaptır be biladerim araban güzel dahada güzel olsun. Allah kazasız belasız bindirsin. teşekkür ederim de biz suw görünümünden uzak olsun diye bu yola girdik te çamurluk dodiklerinden malesef hiçbiryerde yok vermiş olduğun aracın on lip dahil tüm yerlerinde mevcut bu arkadaşın irtibat numarası var ise verebilirmisin Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 (düzenlendi) Foto temsili oldu ama böyle bir görünüm yakalıcam derken çokta masraf etme.basamakları bulup çıtaların alt hizasından kaplama yaptırsan rengi sana kalmış çok güzel olur bence. 27 Ekim 2014 tarihinde Mustafa KOŞAR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Plaka pleksi olmali jantlar güzel arabada güzel plaka lambalarida beyaz oldu mu ondan güzeli olmaz Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Yan barlardan bahsetmedim ben camurluk dodikleri ve lipler hosuma giden yan barlari begenmiyorum hic yorum icin tesekkurler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 O lip değil aslında aracı boydan boya dolanan dodiklerin bir parçası dodikler olmadan takamazsın Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Aynen hüseyin abicimm bulamadimm kahrolasi parcayii Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Hüseyin; kapı çıtaları,tampon çıtalarını, açma yerlerini gövde rengine boyatacak mısın? Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Hüseyin; kapı çıtaları,tampon çıtalarını, açma yerlerini gövde rengine boyatacak mısın? tabiykide hayır muhammed Yorum bağlantısı
Recommended Posts