Buğra Höngül 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Güzel bir ürün,Turtle wax ismi bile yeterli bu anlamda.Elimdeki stokları tüketince bundan da alacağım.Tavsiye ederim abi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Tavsiye ederim abi Söylemen yeter [emoji106] Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Söylemen yeter [emoji106][emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Bu değildir 2 gün oldu çıkalı Eline sağlık Buğra cığım.. Kapaklı laylon jantlarda işe yarar mı acaba? Kapağa zarar verir mi? Uzun süre yıkanmadığında janta ne kadar basınçlı su sıksam da balata tozunu arıtmak mümkün olmuyor.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Araç temizliğinde en dikkat ettiğim ve araca verilen değeri gösteren tek yerdir benim için jantlar ve lastikler, bu nedenle her yıkama da fırça ile temizlik yapınca şükür birikim ve aşırı leke olmuyor benim aracımda ama sonuçta güzel bir ürün devamlı olmasa da kullanmaya değer. Bilgilendirme içinde teşekkürler Buğra 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Eline sağlık Buğra cığım.. Kapaklı laylon jantlarda işe yarar mı acaba? Kapağa zarar verir mi? Uzun süre yıkanmadığında janta ne kadar basınçlı su sıksam da balata tozunu arıtmak mümkün olmuyor..Jant kapaklı araçlarda da denedim zararı olmuyor özellikle balataların oraya yoğun sıkarsan daha güzel olurAraç temizliğinde en dikkat ettiğim ve araca verilen değeri gösteren tek yerdir benim için jantlar ve lastikler, bu nedenle her yıkama da fırça ile temizlik yapınca şükür birikim ve aşırı leke olmuyor benim aracımda ama sonuçta güzel bir ürün devamlı olmasa da kullanmaya değer. Bilgilendirme içinde teşekkürler Buğra Ben teşekkür ederim abi memnun olduğum ürünleri paylaşıcam 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 bende turtle wax cilalarını kullanıyorum çok memnunum şahsen sonax'dan iyi mequiars kadar pahalı değil orta halli ama iş görüyor jant temizliyiciside işe yaramış resimlerde görüldüğü gibi bende hemen alıyorum şimdi bu arada beyler hepsiburada.com'da turtle wax ürünleri daha ucuz olabiliyor bazen bauhaus'a göre aklınızda bulunsun 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar bugün yine bir ürün denedim aracımda hatrını kıramıyacağım biri sigara içti sigarayıda bıraktığım için kokusu hayli ağır geldi araca her bindiğimde kokuyordu bende sonaxın ürününü sipariş verdim denedim sonuç gayret başarılı hatta işi ileri seviyeye taşıyıp hanım evde balık yaptıktan sonrada denedim evdede başarılı oldu tüle perdeye uyguladım kesinlikle kumaşta iz yapmadı koku işinden rahatsız olan arkadaşlar için birebir diye düşünüp paylaştım ürünü otomaniax. com adresinden aldım link isteyen olursa diye baştan yazıyorum teşekkürler [emoji5] 28 Nisan 2016 tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Ben babama dahi içirtmiyorum araçta sigara ve araç ona ait Sanırım koçtaşta satılıyordu tam emin değilim ama.Kargo beklemek istemeyen koçtaşa bakabilir. Ürün yorumun için teşekkürler abi 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Ben babama dahi içirtmiyorum araçta sigara ve araç ona ait Sanırım koçtaşta satılıyordu tam emin değilim ama.Kargo beklemek istemeyen koçtaşa bakabilir. Ürün yorumun için teşekkürler abiRica ederim yasin sitedeki bazı şeyler kaybettiklerine koçtaşta yok haftaya yine bir denemem var beğendiklerimi eklicem 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Rica ederim yasin sitedeki bazı şeyler kaybettiklerine koçtaşta yok haftaya yine bir denemem var beğendiklerimi eklicemBekliyorum denemelerini abi, benimde kafamda ne tür ürün kullanmalıyım ne kadar işe yarar birşeyler şekilleniyor Özellikle yazda geliyorken torpido için ürün almam lazım. Dandik torpido sütleri hiç içime sinmediği gibi rengi solduruyor gibi geliyor bana. Nemli bezle siliyorum sadece. Tok bir matlık yakalayacağım uygun fiyata bir ürün tavsiyen var mı acaba? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 (düzenlendi) Bekliyorum denemelerini abi, benimde kafamda ne tür ürün kullanmalıyım ne kadar işe yarar birşeyler şekilleniyor Özellikle yazda geliyorken torpido için ürün almam lazım. Dandik torpido sütleri hiç içime sinmediği gibi rengi solduruyor gibi geliyor bana. Nemli bezle siliyorum sadece. Tok bir matlık yakalayacağım uygun fiyata bir ürün tavsiyen var mı acaba? Yasin verdiğim linkte sonax cocpit ürünleri var tavsiye ederim uçuk fiyatlı ürünlere taş çıkarır http://www.otomaniax.com/sonax-cockpit-spray-matt-effect-super-torpido-temizleyici-lemon-fresh-pmu74 Bekliyorum denemelerini abi, benimde kafamda ne tür ürün kullanmalıyım ne kadar işe yarar birşeyler şekilleniyor Özellikle yazda geliyorken torpido için ürün almam lazım. Dandik torpido sütleri hiç içime sinmediği gibi rengi solduruyor gibi geliyor bana. Nemli bezle siliyorum sadece. Tok bir matlık yakalayacağım uygun fiyata bir ürün tavsiyen var mı acaba? 28 Nisan 2016 tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Yine Buğra Hongül ve yine bir ürün tanıtımı ile karşı karşıyayız. Geçen de jant spreyini aldırdın, para bırakmadın bizde... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Yasin verdiğim linkte sonax cocpit ürünleri var tavsiye ederim uçuk fiyatlı ürünlere taş çıkarır http://www.otomaniax.com/sonax-cockpit-spray-matt-effect-super-torpido-temizleyici-lemon-fresh-pmu74 Tamamdır abi en kısa zamanda deneyeyim bende 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Dene aklına takılan bişey olursa alıntı yapıp sor en uygun ve en çok iş yapanı tavsiye ederim Yine Buğra Hongül ve yine bir ürün tanıtımı ile karşı karşıyayız. Geçen de jant spreyini aldırdın, para bırakmadın bizde... napiyim iyi olunca paylaşıyorum hem soru cevap oluyor yardımcı olmaktan mutlu oluyorum 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Tamamdır abi en kısa zamanda deneyeyim bende Dene memnun kalacaksın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Bu Ürünü ben de uygulandığını gördüm bi araçta, cidden bayağı etkili. Hatta tanıdık bi yıkamacıda içeride sigara içtiler ardından bunu sıktılar anında ortamın kokusu değişti Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Bu Ürünü ben de uygulandığını gördüm bi araçta, cidden bayağı etkili. Hatta tanıdık bi yıkamacıda içeride sigara içtiler ardından bunu sıktılar anında ortamın kokusu değişti Kesinlikle katılıyorum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Kaç lira Buğra. Bugün metro da gördüm alıp almamak konusunda bayağı gittim geldim. Sitede gördüm. Metro da 24 tl fırsat ürünü yazıyordu. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 http://www.otomaniax.com/sonax-smokeex-sigara-agir-koku-giderici-75ml-pmu16843 Burda 2 çeşit var abi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Üstaddan yine bir nokta atışı olmuş,şükür sigara içmiyorum ama yinede kullanmaya değer.ilk fırsatta alıyorum saol kardeşim [emoji8] Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Töbeler olsun o nasıl bir anasayfa logosudur öyle Temizlik ürünü değil de temizlik işçilerini vurgulamışlar resmen 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts