İçeriğe Yönlendir

Vw Cc Hakkında.

Gökhan Albayrak

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

konumum gereği bu almaktan vazgeçen arkadaş varlığını o kadar çok defa duydum hatta alışta şahit oldum ki bu almaktan vaz geçen arkadaşlar ne iyi oluyor :D fazla inanamyın stok otoparkından vw çok seçip alındı farklı bayiilerden.

Vesile ile Honda standart olarak 5 yıl garanti sunsa da , garanti konusunda bu kadar sansayonel efsaneler yaratamıyor sosyal medyada, bu da Vw nin yönetiminin ayrı birt becerisi

3+3 yıl olarak veriyormuş. Bana söylenene göre bütün bakımları serviste yapılırsa, lpg falan takılmazsa 6 yıl oluyormuş.

Yorum bağlantısı

kriz kapıda....

Zengin iyice zengin oldu, fakir iyice düştü.

Padişahım çok yaşa.

3+3 yıl olarak veriyormuş. Bana söylenene göre bütün bakımları serviste yapılırsa, lpg falan takılmazsa 6 yıl oluyormuş.

Eco araç 6yil garanti.

honda satamıyor ki? ne garantisi?

Satış rakamlarına inanmazsın abi.

Isim satıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zengin iyice zengin oldu, fakir iyice düştü.

Padişahım çok yaşa.

Eco araç 6yil garanti.

Isim satıyor.

Hk mehmet hocamın dediği diğer markalara kıyasla Konuşuyor. Örneğin çevremde civicten çok Focus Jetta var. Accord nerdeyse yok passat Mondeo superb bile sayıca fazla. Bir bayiye bakarak Konuşmak net sonuç vermez.

Satışınız yüksek kabul. Ancak diğer markaların bayi satışlarına bakmak Lazım.

6ee2bf639b061377bf57dceebd9871d5.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Servise gitmişken yeni ford ları inceleyim dedim, hiç bakan olmadı, çulsuz dediler herhalde. 

Yorum bağlantısı

Servise gitmişken yeni ford ları inceleyim dedim, hiç bakan olmadı, çulsuz dediler herhalde.

Gerçek alıcolar şu anda satıcıların yakasına yapıştığından, öylesine gelenleri çok iyi anlıyorlar. Ablamlar da Volvo'ya bakmışlar, kimse ilgilenmemiş:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Demekki tek ilgisiz yer bura değilmiş.

Gerçek alıcolar şu anda satıcıların yakasına yapıştığından, öylesine gelenleri çok iyi anlıyorlar. Ablamlar da Volvo'ya bakmışlar, kimse ilgilenmemiş:)

Saygılarımla.

Biz ciddi alıcıydık. Adamlar ilgisizdi. Müdür'e çıktık. Bu ne ilgisizlik dedik. Ilgili arkadaşlar Dedi. Bu 3. Müşteri başka markaya yönelen. Daha çok konuştukta değişen birşey yok.

Maraş'ta ilgi deyince 1.pejo. Gerisi tırt.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Saygılarımla.

paranın kimde olduğunu bilemezsin. Esnaflığın birinci kuralı. İşin büyüğü küçüğü olmaz. Adam çivi alır dükkandan memnun kalır. Sonra fabrikasının tedarikçisi yapar.

...

Isim satıyor.

Nerde bu araçlar? kıymetinden yemeyip yanında mı yatıyorlar? (yanlış anlama olmasın markayı ve araçları seviyorum)

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

satış rakamında ve kasko fiyat istatistiğinde filoları ayırmaları şart

filo niye almıyor ki acaba? ilginç. oysa ikinci eli yüksek şanzıman sağlam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Aynen. Neden acaba ?

tipi son dönemde kaydı gitti hondanın. hele bir önceki kasa hiç bence düzgün değildi. Accord ise bir o kadar güzelleşti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

tipi son dönemde kaydı gitti hondanın. hele bir önceki kasa hiç bence düzgün değildi. Accord ise bir o kadar güzelleşti.

Bana Honda

1- Accord

2-Crv

Başka yok

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

filo niye almıyor ki acaba? ilginç. oysa ikinci eli yüksek şanzıman sağlam.

vale de garson da karizması yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can
(düzenlendi)

Bir gun yolunuz duserse Istinye Otokoc'a gidin. Tabii bulabilirseniz giriste birilerine arac alacaginizi, bilgi almak istediginizi soyleyin. Tamam ilgili arkadasi cagiralim diyecekler. O ilgili arkadas 20 dk kadar sonra gelecek. Arac mi alacaksiniz diye soracak. Otomobil showroomunda, satis temsilcisinden baska ne icin bilgi alinabilir bunlari sorgulayacak, derin hulyalara dalacak ve sonrasinda oradan kosarak uzaklasacaksiniz.

Passat alacakken zor bela C-Max almaya ikna ettigim hocam bu olay yuzunden vazgecti. Vw'nin passat icin Mart ayina teslimat tarihi vermesi uzerine gitti ikinci Qashqai'ini aldi. Ocak ayinin ilk haftasi beraber teslim almaya gidecegiz.

Sordum, neden Qashqai dedim. "Showroom'a girdigim zamanki alaka, ucuz periyodik bakim, iyi niyetli garanti prosedurleri. Anlayamazsiniz..." dedi.

Peki bunda Ford, Vw markalarinin ne gibi sucu var, bu distributorlerle calismaktan baska? Nissan araclari bu iki markanin araclarindan daha mi iyi?

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Bugün bir abimize Mercedes E180 aldık.

Abimiz jeneratör işiyle uğraşıyor.Yıl sonu alacakları gelince yeni bir araç alımına karar vermiş.Gönlünde yatan Mercedes için bayinin yolunu tuttuk.Mesleği gereği kullandığı şirket araçlarından biri olan Transit Connect ile yola çıktık.Bu araçla geldiğimizi gören müşteri karşılama personeli arkadaş,zorunlu bir hoşgeldin cümlesinden sonra müşteri temsilcisine yönlendirdi bizi.Müşteri temsilcisi abimizin kılık kıyafetini göz ucuyla süzerek pek istemez tavırla buyur etti..Zaten bir çok bayide araç kalmamıştı.Bu bayide bir tane araç bulduk.Ancak tavırlar pek iç açıcı değil.işinize gelirse mantığı hakimdi.Aracı beğenip kapora vermemiz yarım saat sürmedi.Satış temsilcisi arkadaşın şaşkın bakışları arasında bayiiden ayrıldık.Yıl sonu çoğu bayii talep fazla olduğundan pek umursamaz tavır içerisindeler.

Yorum bağlantısı
Necati Dur

1.) Bundan birkaç sene öncesinde sıfır, arka camları manuel olan polo aracına 40 bin küsür fiyat biçmişlerdi. Bizde 2 yaşında Honda Civic Premium almıştık (34500tl).

2.) 2006 senesinde babam araba almak için VW ye gittiğinde 135 lik transporter için 1 kuruş bile peşin paraya inmeyen satıcı, elindeki caddy aracını satabilmek için bi güzellik yapiiim abime edasıyla 300 yada 500 tl gibi bi fiyat kırmış.

3.) Yine aynı tarihte aynı plaza, test etme imkanımız varmı sorusuna " -araç bu ister al ister alma" demiş bir arkadaşıma. Sonuç Yaris olmuştu.

Siz olsanız ne yapardınız? VW nefret ettiğim bir marka. Düzeleceğini de sanmıyorum. Yukarıda Sefa 'nın yorumu çok doğru. İçi hep aynı. Dışları da aynı. Passat jetta golf caddy transporter polo... Farklı olanlar Crafter ve CC :) Kopyala yapıştır araçlar.

Focus 'un içine bindiğinizde 2015 senesinde yaşadığınızı hissediyorsunuz. Jetta da o hissi veriyor mu acaba? Etmez arabalarına değmez para dediğim işte tam da bu.

yanıltıcı bilgi veriyorsunuz yada tam incelememişsiniz. Bahsettiğiniz dönemde polo aldım. En giriş versiyonu. Söylediğinizin aksine dört cam tam otomatik ve ben 30 bine aldım. Sizin dediğiniz fiyatlarda olan Polo Bluemotion'du. Dizel ve Onun donanımı dört cam tam otomatik, start-stop, Esp, ebd, yokuş kalkış desteği, lastik basınç sensörü, hız sabitleyici, vs diye devam eden bir donanıma sahipti. Ve 100 km de 3 litre yakıt yaktığını iddia ediyordu ve ben denedim cidden ortalama 3 litre
Yorum bağlantısı
Necati Dur
(düzenlendi)

Ayrıyeten görsellik göreceli bir kavramdır. Siz beğenmezsiniz başkası beğenir. Kimi sade olsun kafam karışmasın der kimide her fonksiyon için ayrı bir tuş ister. Polo'nun passat'tan izler taşımasıda çok normal. Abimde bana benziyor. Çünkü biz bir aileyiz[emoji4]ana ayrı yada baba ayrı olsa benzemeyebilirdi [emoji4]

tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

1.) Bundan birkaç sene öncesinde sıfır, arka camları manuel olan polo aracına 40 bin küsür fiyat biçmişlerdi. Bizde 2 yaşında Honda Civic Premium almıştık (34500tl). 

2.) 2006 senesinde babam araba almak için VW ye gittiğinde 135 lik transporter için 1 kuruş bile peşin paraya inmeyen satıcı, elindeki caddy aracını satabilmek için bi güzellik yapiiim abime edasıyla 300 yada 500 tl gibi bi fiyat kırmış.

3.) Yine aynı tarihte aynı plaza, test etme imkanımız varmı sorusuna " -araç bu ister al ister alma" demiş bir arkadaşıma. Sonuç Yaris olmuştu.

Siz olsanız ne yapardınız? VW  nefret ettiğim bir marka. Düzeleceğini de sanmıyorum. Yukarıda Sefa 'nın yorumu çok doğru. İçi hep aynı. Dışları da aynı. Passat jetta golf caddy transporter polo... Farklı olanlar Crafter ve CC :) Kopyala yapıştır araçlar.

Focus 'un içine bindiğinizde 2015 senesinde yaşadığınızı hissediyorsunuz. Jetta da o hissi veriyor mu acaba? Etmez arabalarına değmez para dediğim işte tam da bu.

Düzeltme: Arka camları manuel olan araç - Otomatik.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

aracınız sele kapılır da araçtan çıkmak isterseniz manuel arka camları arayabilirsiniz. Keza manuel arka camlar çocuk kilidi olan araçta çoğu kez beni arka koltuktan kurtarmıştır. Araçta kilitli kalan çocukların da oldukça önemli bir kurtulma yoludur.  Bu arada 2006 Ford Fusion 1.6 TDCI LUX aracımızın arka camları manuel. Şikayetçi değiliz.

Bence ön camlar da manuel olabilir. Hem biraz spor yapıyorsunuz hem de çevreci, hem araç daha ekonomik olur daha hafif olur vs vs. Böyle gereksiz şeylerle vatandaşın parasını sömürüyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aklıma CC'nin iyi bir yanı geldi. İç dikiz ayna ve şoför kapısındaki yan aynanın otomatik kararma özelliği vardı.

2003 model Liberty'de var o donanım :keyifli:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...