Serdar Çavuş 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 On Sunday, April 09, 2017 at 01:44, Ömer Yılmaz34 yazdı: Ayni sorun bendede olmuştu hemde ayni trigel degisiminde ayni sekilde ari vızıltısi gibi bir ses vardi usta hatayi kabul etmedi sonra bir kac usta gezdik yağ haznesini degistirin dediler orjinal olmadığı icin devirdaimi yapamiyomus orjinalini aldım ses gitti ama yağ kaçağı var aylik 1 lt atf ikmal ediyorum simdilik direksiyon iyi calisiyor sizde hazneyi degistirdiginizi soylemissiniz hazne orjinal degilse yapabilir çalışır haldeyken bi haznenin kapagini acip bakin köpük falan oluyomu. Ömer bey belki de sizin dediğiniz gibi yağ haznesi orjinal olamadığı için ses yapmış, tam devirdaim yapmadığı için direksiyon keçelerinde yırtılma meydan gelmiş olabilir. Bu keçenin yırtılma olayı bakımdan sonra gerçekleşti cünkü. Köpük olayı vardı ve hala var ama kaptan taşacak şekilde degil. Yorum bağlantısı
ismail mercan 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 (düzenlendi) Hayirli akşamlar arkadaşlar benim 2007 fiestam var benim sorunum direksiyonu saga sola çevirince bir ugultu ve inceden titreme yapiyor sizce sorun ne olabilir ? 29 Mayıs 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Başlık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 öncelikle dirreksyion pompası yağ seviyesine bakın sonra da rot ayarı. 1 Yorum bağlantısı
ismail mercan 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 Telefondan ikikere açılmış konu k.bakmayin haklisiniz gecen ay yag bakimi yaptigimda direksiyon hidrolik yagi azaldi demisti usta elinde yag olmadigi icin koyamadik o yuzden sanirim cok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 23 Mayıs 2017 Paylaş 23 Mayıs 2017 11 saat önce, ismail mercan yazdı: Hayirli akşamlar arkadaşlar benim 2007 fiestam var benim sorunum direksiyonu saga sola çevirince bir ugultu ve inceden titreme yapiyor sizce sorun ne olabilor ? Eğer direksiyonu sonuna kadar çeviriyorsanız direksiyon pompasına binen aşırı basınç nedeniyle inleme ve motor devrinde hafif bir yükseliş meydana gelir. 1 Yorum bağlantısı
ismail mercan 23 Mayıs 2017 Paylaş 23 Mayıs 2017 9 saat önce, Emrah Altun yazdı: Eğer direksiyonu sonuna kadar çeviriyorsanız direksiyon pompasına binen aşırı basınç nedeniyle inleme ve motor devrinde hafif bir yükseliş meydana gelir. Yok sonuna kadar cevirmiyorum senin dedigin olayı biliyorum ondan degil benim sorun sormal şekilde çevirirken uğultu yapiyor ve inceden titreme yapiyo ... Yorum bağlantısı
ismail mercan 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 On 23.05.2017 at 09:51, Emrah Altun yazdı: Sorun çözüldü arkadaşlar yağ bakim zamani gelmiş 250 ml yag aldi baya bi eksilmiş dikkat etmedik tabiki şuanda ses kalmadi herkese teşekkürler. Sorun çözüldü arkadaşlar yağ bakim zamani gelmiş 250 ml yag aldi baya bi eksilmiş dikkat etmedik tabiki şuanda ses kalmadi herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Oguz Polat 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Iyi günler arkadaslar. Dizel fiestamda 80 90 km hızdan sora frene basinca direksiyon titremesi var hiz ne kadar yüksekse direksiyon zingir zingir titriyor ama düsük hizlarda sorun yok. Ben disklerden oldugunu düsünüyorum. Baska bir sorun olabilir mi olursa ne olur saygilar. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Fren disklerindendir. Aynı sorunu yaşıyordum, diskleri değiştirdim ortadan kalktı. 1 Yorum bağlantısı
Oguz Polat 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Tesekkur ettim. Kisa zamanda degistiricem Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Fren Disk'lerinizde problem var tornalatın kurtarmayacak gibiyse yenisi ile değişim gerekiyor. Aracınızı uzun yol sonrası özellikle yıkatmayın. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Disk tornalanabilecek durumda ise masrafa gerek yok, torna sorunu çözer. 1 Yorum bağlantısı
Oguz Polat 11 Eylül 2017 Paylaş 11 Eylül 2017 Saolun arkadaslar. Duruma gore hal caresine bakicam. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2017 Paylaş 16 Eylül 2017 peki torna yapildiktan sonra mevcut balatalar kullanilabilirmi? yoksa tornadan sonra balatalarda yenilenmelimidir? Yorum bağlantısı
Erman Uzun 16 Eylül 2017 Paylaş 16 Eylül 2017 Bu tornalatma işlemi için sağlıklı sınırı torna yapacak yer mi belirler zaten bu cok ince tornalatma olmaz veya olur derler mi ülkedeki güven durumu malum Yorum bağlantısı
Adnan Tümgen 21 Eylül 2017 Paylaş 21 Eylül 2017 Tavsiyem yeni fren disk ve balataları almanız yapılması gereken bu ama maddi yönden sıkıntı yaşamak istemezseniz sadece diskleri değiştirmenizde yeterli olacak tornalatmanız sadece diskleri değiştirme tarihinizi ilerletecek Yorum bağlantısı
Emre Usta 21 Eylül 2017 Paylaş 21 Eylül 2017 Diskler tornalatinca gecici cozum oluyor 2 defa disk degistirdim.tornalatinca daha cabuk yamuluyorlar disk inceldigi icin .yeni disk yeni balata takmak maddi yonden külfetli olsada daha mantikli.orjinal disk 100 bin km dayandi.2 tane Otosan diskler sicakken su tutmadigim halde yamuldu.Disklerin yamulmasinda arka frenler kampana ise ayarsiz olmasida etkiliyor.yuk on disklere binince yamuluyor. Yorum bağlantısı
Tamer KALAYCI 30 Aralık 2017 Paylaş 30 Aralık 2017 On 19.03.2013 at 17:24, Ümit Mavigöz yazdı: merhaba ; araç çalışır pozisyonda tekerlekler araçla paralel yani direksiyon düz konumda sola az tur yapıorum normal sağa az tur yapıyorum küt diye bi sesle beraber dönüyor sanki tekerlek bir yere takılıyormuşta kurtuluyormuş gibi sizce sorun nedir ? Merhaba ! Bu sorun benim aracım dada var, serviste önce ön amortisör bilyeleri değişti düzelmedi daha sonra direksiyon kutusu söküldü arıza bulamadılar tamir seti değişerek yerine takıldı sorun yine düzelmedi düzelmediği gibi 600 tl ye maloldu. Sürüş sırasında rahatsız edici ve tehlikeli bir durum yaratıyor. Başka ne yapabilirim bilgisi olan varmı acaba, şimdiden herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erol Okcu 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 benim direksiyonu sağ yapınca kademeli olarak tıkır tıkır ses geliyor sanayi ye götürdük bir kaç yere emin olamadılar amortisör takoz ve bilyasından dedi araçta giderken uğultu var dedi teker bilyalarını değiştirelim dedi madem öyle tamam dedim aldık parçaları vs yaptı test edelim dedik ses daha çok arttı o parçalardan değilmiş nasıl bir iştir anlamadım daha sonra rot başları ve çubuğu dedi iyice inceledikten sonra değiştirdi ve körükleri ile birlikte sonra rot balans ayarı yapıldı tamamen değil ama büyük oranda ses gitti sanırım kutu da sorun var gibi geliyor sağ yapınca hafif titremeli uğultu yapıyor normal hareketsiz iken yol gidince ısınınca tekrar durduğum yer de sağ yapıyorum ses yok nedir bu iş anlamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 Sağ yaparken mi.. sağ yapınca mı ? 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 (düzenlendi) yani sabit dururken Sağ a doğru direksiyonu çevirmeye başlayınca kademeli olarak belirli aralıklarla tık tık tık tık gidiyor 20 Nisan 2018 tarihinde Erol Okcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erol Okcu 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 6 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sağ yaparken mi.. sağ yapınca mı ? yani sabit dururken Sağ a doğru direksiyonu çevirmeye başlayınca kademeli olarak belirli aralıklarla tık tık tık tık gidiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2018 Paylaş 20 Nisan 2018 yani sabit dururken Sağ a doğru direksiyonu çevirmeye başlayınca kademeli olarak belirli aralıklarla tık tık tık tık gidiyor Direksiyonu sağa çevirirken geliyor anlıyorum. Amortisör üst bilyasına baktırmalısınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts