İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Ufak Üyesi

Semih İzgi

Recommended Posts

Semih İzgi
(düzenlendi)

Yıllardır uğraşıp bıraktığım hobime yeniden start verdim.  Yarı fiyatının altında sıfır bir araç karşıma çıkınca dayanamadım ve aldım.

Aracımız HPI marka Nitro 3 Drift modeli.  ağırlık merkezi, şanzuman ve süspansyonlar drifte ayarlı. Tabi yinede asfalt lastiği takıp normalde kullanılabilir.

Aracı detaylı incelemek isterseniz: 

http://www.hpiracing.com/en/kit/10073

Aracın yanında ekstradan hemi cuda kep ve 1 set asfalt jant+lastik takımıda geldi. Ürün sahibi 13 yıllık hobici. Aracı alıyor fakat hava araçlarına sarıp bunu kullanmadan elden çıkarıyor. Şans işi bana denk geldi. :good1:

İşte fotoğraflar : ::nazar:: :nazar:

20150312215444.jpg

20150312215501.jpg

20150312215527.jpg

20150312215552.jpg

20150312215620.jpg

20150312215636.jpg

20150312215728.jpg

20150312215750.jpg

20150312215809.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Hayırlı Olsun  bendede var bir tane HPİ Sprint 2 Sport Elektrikli Kep olarak Chevrolet Camaro kepi var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

çok hevesliyim şu olaylara da mekan yok kullanabilecek :) benzinli değil mi araç? örnek video da isteriz :) 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:wub:

1- Cuda keple kullanacaksın di mi?

2- Foto'yu neyleyeyim video yoksa?

3- Hayırlı olsun :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ön arka camdaki delikler ne için?

Motor içten yanmalı olduğu için havaya ihtiyacı var o delikten de hava giriyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Hayırlı Olsun  bendede var bir tane HPİ Sprint 2 Sport Elektrikli Kep olarak Chevrolet Camaro kepi var.

Sprint 2 elektriklilerin atasıdır.  Flux'larda gözüm vardı ama pahallı meret. 

Ön arka camdaki delikler ne için?

Bu araçların 2 zamanlı tek silindir motorları hava soğutmalı. O cam delikleri soğutucu kafaya hava akımı sağlıyor : :good1: 

çok hevesliyim şu olaylara da mekan yok kullanabilecek :) benzinli değil mi araç? örnek video da isteriz :)

Araç nitro benzinli evet. %20 nitrojen içeren özel yakıtla çalışıyor. Uzun yıllar uğraştım   3 aracım vardı (1 arazi 2 asfalt tipi) Çok özel bir hobidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Fiyat ? Yeniden girebilirim bu işe :)

http://www.bunlardanistiyorum.com/hpi-Nitro-RS4-3-Drift-RTR-112587

http://www.technomodel.com/urun/HPI112587/Rtr-Nitro-RS4-3-Drift-W-2-4-Ghz

Fiyatlar mağazalarda tuzlu ama 2.ellerde veya benim gibi şanslıysanız daha uyguna bulunuyor.  Ben yarı fiyatına aldım : :good1:

:wub:

1- Cuda keple kullanacaksın di mi?

2- Foto'yu neyleyeyim video yoksa?

3- Hayırlı olsun :nazar:

Sani henüz yakıt ve buji ısıtıcım yok. Eski araçlarımı satarken onlarıda vermiştim.

Rodaj yapacağım rodaj ve ilk sürüş videolarını yayınlarım söz :good1:

Hemi cuda kep vitrinlik duracak. Toyota kepi ile kullanacağım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Çok hevesim var bunlara ama bir türlü sıra gelmiyor :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok hevesim var bunlara ama bir türlü sıra gelmiyor :)

Bi git

Gerçeği var sende.. yanyanyan :f1:

27 mhz ile çekilmiyor model araçlar

O ne ya halk bandı telsiz frekansı :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

El telsizi ile sabote ederim araçları :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bi git

Gerçeği var sende.. yanyanyan :f1:

Olsun abi ya, buda çok zevkli bir uğraş en azından garajda lifte gerek yok :D :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Evet fiyatlar son bir kaç senede tavan yaptı. Ben sizin aldığınız fiyatı sormuştum. Bu araç ben Maverick'i 350 liraya aldığım sırada 600 lira civarındaydı :) Sizde ki drift modeli olduğu için tek vites sanırım. Bu araçlar iki vites olduğu için popülerdi o zaman. Drag bile yapıyorduk Caddebostan sahilde, ikinci vitese atınca uzuyordu :) Kumanda 2.4 ghz mi ? 27 mhz ile çekilmiyor model araçlar. Güle güle kullanın  :good1:

Dediğim gibi yarı fiyatı olan 700e aldım ben.  Evet bendeki tek vitesli, eski GS vision Pro aracım da 2 vitesliydi.   Bendeki eski sistem. 27mhz.  Son çıkan nitro3 ler 2.4 ghz.   Çok sağolun :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

Forumda eskiden yoğun takılan Mert Çakar var şimdilerde pek uğramıyor. Onun da konusu var hatta forumda onun cihazlar da fena vidrolarini da izlemiştim. Cidden çok keyifli olduğu belli videolardan aşırı hevesleniyorum :) imkanım olduğu zaman mutlaka ben de drift almayı düşünüyorum. Arazi tipi olanlarin da atlaması ziplamasi çok zevkli :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hala tadı damağımdadır. O kadar hor kullanmaya rağmen 3 sene kadar dayandı bana. Atlamadığı uçmadığı yer yoktu. Yağmur çamur kullandım, birden masraf çıkardı sağlı sollu sattım kurtuldum. Hala alabilirim ama :)

Bir king deyimiyle; çok zalım bir araç.

E revo fenadır.   Bak bunlarda benim eskiler :good1:

14102010110.jpg

26122010099.jpg

26122010100.jpg

29122010148.jpg

30122010164.jpg

30122010172.jpg

30122010174.jpg

30122010185.jpg

30122010188.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bence kendine 2.4 ghz bir kumanda al. Aracı değiştirsen bile o sende kalsın. Spectrum gibi, ömürlük kumandalar.  :wub: Allah korusun araçlar güçlü, menzilden çıkınca kafasına göre gidiyor, kırım oluyor. Menzilden çıkınca safe modülü satılırdı ekstra, araçta varmı standart olarak ? Yoksa o da temin edilmeli bence.

Fail safe devresi yok. Alacağım :good1:

Bunlar çok mu büyük fotoğraf mi çok yakın :)

Arazi aracım (Traxxas Slayer) biraz büyük tabi, ama asfalt tipi olanlar şimdiki ile aynı 1/10 boyutundaydı. Slayer çok farklı bir araçtır. Keşke satmayaydım.. :nea:

Yorum bağlantısı
Misafir

Fail safe devresi yok. Alacağım :good1:

Arazi aracım (Traxxas Slayer) biraz büyük tabi, ama asfalt tipi olanlar şimdiki ile aynı 1/10 boyutundaydı. Slayer çok farklı bir araçtır. Keşke satmayaydım.. :nea:

Jaguar cap yok mu bunlara :D
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Jaguar cap yok mu bunlara :D

İtinayla yara bulunup tuz basılır diyosun Ozan.. :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

24bf4971d01196e6ba9f39492c63b4b8.jpg

:)

722cfc5186cf57645c65171b53643b08.jpg    :fiuw: öhö öhö

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...