Ali Cihangiroğlu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Evet bu benim 3. Mondeom bir ara Passat a baktım ancak beğenmediğim için almamis tim. Evet mondeo dan memnunum. Ali hocam arkada difüzör yok. Ancak mondeolar çift Egzoz lu. Kısmet difüzör bulabilirsem arkası böyle görünecek . Egzost varsa gerisi kolay, desene st ye dönüşüm macerasının bir benzerini sende yaşıyacaksın 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Hayırlı olsun çok güzel bir kasa oldu bu mondeo çok beğeniyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Hayırlı olsun tekrar, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Beyazi gerçekten çok hoş duruyor. Yavaş yavaş değerlendirmeleri bekliyoruz abi artik 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 (düzenlendi) Özellikle yakıt tüketimi ile ilgili durum nedir? 31 Mart 2015 tarihinde Serhat Çerçi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Arkadaşlar bundan 5 ay önce 2011 model 2.0 tdci makyajlı kasa beyaz selective mondeo almıştım. Aracım dan şanzıman hariç çok memnundum. Hiç aklımda yokken aracımı sattim. Yerine ne alalım diye düşünürken yeniden yeni kasa mondeoya karar verdik. Araçla ilgili bilgi birikimlerini aracı tanıdıkça burda paylaşacağım. Plakayı özel aldık. Benim, kızım selin in ve oğlum çınarın baş harflerinden oluşuyor. 33 BSC 64. iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Ve huzurlarinizda BEYAZ MELEK Hayırlı Uğurlu Olsun Kazasız Belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 En kisa zamanda bilgilendirme yapacağım araçla ilgili. Benzin şu anda 100 km de ortalama 10 lt civarı görünüyor. Ama ilk iki gün Çok zorladim aracı. Büyük ihtimal 8 ile 9 lt şehiriçi yakar diye düşünüyorum. Buda bana yeterli. 1 Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Güzel günlerde kullanın, kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 yeni app plakamız geldi ve Serhan abi ile taktık. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Valla hakikaten çok beğendim yeni kasayı . Şahsen 11-12 lt dahi yaksa hatta daha fazla yaksada bu güzelliğe değer bence Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Tekrardan hayırlı uğurlu olsun abicim. Plakayı Fransız kesim yerine Beşiktaş tipli APP ile yaptırsan daha hoş dururdu sanki. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 (düzenlendi) Hocam Sami haklı. APP plakayı severim ama bu tarz çok apaçi olmuş. Aracın ağırlığını düşürmüş.Zevkler renkler tabiki farklıdır. Görüşünüze saygı duyuyorum. Bende çok beğendim. Kalın durması bence çok güzel . Sizin dediğiniz şekilde bir örnek verirseniz sevinirim.Apaçi lafını doğru bulmuyorum. Bir plaka ile buna nasıl karar verdiniz. Canlı görmeden plakayı. Aracın ağırlığını filanda dusurmemis tam tersine daha güzel olmuş. 3 Nisan 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Zevkler renkler tabiki farklıdır. Görüşünüze saygı duyuyorum. Bende çok beğendim. Kalın durması bence çok güzel . Sizin dediğiniz şekilde bir örnek verirseniz sevinirim. Beşiktaş baskı APP. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Bende bunları beğenmedim mesala. Kalın daha belli oluyor. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Plakalar hayırlı olsun, Bulent beyin tercih ettiği yazi tipi ve büyüklüğü araçla daha uyumlu geldi bana, yakışmış araca, kendi fikrim tabi zevkler tartışılmaz, yoksa herkes Ford'a binerdi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Yeni gördüm Bülent çok yakışmış güle güle kullan kardeşim..... 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Kendileri gelin arabasi da oldu. Mondim yeni evlilere şans getirir inşallah. 9 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Abi hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız kullan inşallah benim merak ettiğim eski aracın 2.0 tdci di sanırım performans olarak sence hangisi ? Yorum bağlantısı
Erhan Güler 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts