Ali Cihangiroğlu 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) Varmı daha güzeli...[emoji6] Var ne o itirazınmı var Bugün beyaz bir 2016 A7 geldi köye (çeltikçi adam, sahada bunla geziyorlar sen düşün artık) karşıdan bir baktım Aaaa yeni Mondeo ilk anda mondi gibi geldi, biraz uzaktan baya benzettim açıkcası, demekki neymiş Mondi nin rakibi ancak A7 dizel quatro olabilirmiş 4 Eylül 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Yakınen gördük. Maşallahı var beyaz meleğinin Bülent Abi'min Güle güle kullan abi. Allah Kaza Bela Vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Bunun aynisindan bi inşaat firmasi sahibi arkadaşim aldi.Kredili halde 650b tl yi buldu diyo fiyat olarak.Araba degil ućan hali mübarek ama bir de 650b i düşnünce kalsın yani. Mesajlarda alıntı yaparken resimleri silmeyi unutmayalım.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Süremediğim için hep pişman olduğum bir araç,rabbim kaza bela vermesin. Eskişehirde yılan gibi gidiyordu. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) Teşekkürler arkadaşlar. Fiyat fayda denkleminde işime geldiği için aldım. A7 Tarzı araçlara verilen Paraları veren adama iyi gözle bakmıyorum ben nedeni yaşadığımız ülkenin gerçekleri varken bu paraları nasıl veririz bir teneke yığınına. Bu ülkede asgari Ücret 1000 tl iken Gözlerine sokar gibi insanların alır ve bineriz. Alıp binen Arkadaşlarım var ve onlarada aynı çıkışı yapıyorum. Bu benim kendi görüşüm. Alıp binenede kusura bakmayın saygıda duymuyorum. 4 Eylül 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Var ne o itirazınmı var Bugün beyaz bir 2016 A7 geldi köye (çeltikçi adam, sahada bunla geziyorlar sen düşün artık) karşıdan bir baktım Aaaa yeni Mondeo ilk anda mondi gibi geldi, biraz uzaktan baya benzettim açıkcası, demekki neymiş Mondi nin rakibi ancak A7 dizel quatro olabilirmiş Bende istiyorum bundan bende istiyorum banane banane yaaaa...... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) Bunun aynisindan bi inşaat firmasi sahibi arkadaşim aldi.Kredili halde 650b tl yi buldu diyo fiyat olarak.Araba degil ućan hali mübarek ama bir de 650b i düşnünce kalsın yani. Çok fena aletti, peşinden ayrılmadım, tam köye girerken yan yoldan başka bir beyaz A4 çıktı, adam sağına bakarak burnunu çıkardı sonra sola bakınca karşsında A7, surat ifadesini görecektin adamın, ağzı açık kaldı, arkadan bakakaldılar, bende asılıp tozu dumana katıp a7 nin peşine tabiii arka farlar ledmiş onları inceledimde bu arada araba da Mondi havası var, daha doğrusu Mondide a7 havası var diyelim, sinyaller, yana doğru kayarak yanan led sinyaller falan baya güzeldi, fiyatı ise korkunç elbet, şimdi A7 derim adamlar çağın ilerisindeki 10 yaşındaki araba daha iyi der, en iyisi susayım ben Demekki neymiş, A7 yemediyse fakirin arabası Mondi gelir demiş atalarımız hatta mondinin tipi önden daha bile güzel vallahi... 4 Eylül 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Kerem abi resimleri silmeye calısırken olay karışıp gidiyor.Forumda şu bahsetme olayı calışmıyo heralde.Bi zahmet bakarsınız. @Kerem Minaz Hangi bahsetme olayı Hamza? Anlayamadım tam olarak? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Bende istiyorum bundan bende istiyorum banane banane yaaaa...... Bendeee Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Abi mesela diğer forumlarda @Kerem Minaz yaptığımda senden bahsetmiş oluyorum.Sana da bildirim geliyo.@ ve sonraki kısımda mavi olarak görünüyo.Böyle alinti kalabaliğıda ortadan kalkmış oluyor. Bizim forum altyapısı buna müsait değil Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Abi mesela diğer forumlarda @Kerem Minaz yaptığımda senden bahsetmiş oluyorum.Sana da bildirim geliyo.@ ve sonraki kısımda mavi olarak görünüyo.Böyle alinti kalabaliğıda ortadan kalkmış oluyor. Hımm.. Bir soralım bakalım mümkün mü, değil mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Malesef şu anki versiyonda böyle bir özellik yok. Sanırım yeni çıkacak versiyonda da olmayacak. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Eylül 2015 Yazar Paylaş 5 Eylül 2015 Mondeoyu begenmesenizde Yeni mondeolar çoğalıyor benim işyerimin Sokağı'nda 3 adet var. Buda benimkiyle fotosu [emoji41] 4 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 (düzenlendi) Mondeo çok hoş bir araç..Park etmiş mondeolara bir de diğer araçlara bakıyorum çoğu yanında tıfıl kalıyor ancak bazı Mondeo'lar halojen farlı..işte tam bir facia bence..Bu kadar premium görünüşlü bir aracın farı halojen olamaz olmamalı bütün büyüyü bozuyor.. 6 Eylül 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 1,5 motora lpg takıırsa sanırım Türkiyede mondeo patlaması yaşanır... 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Eylül 2015 Yazar Paylaş 17 Eylül 2015 1,5 motora lpg takıırsa sanırım Türkiyede mondeo patlaması yaşanır...bakalım kısmetse ben takmayı düşünüyorum. Aralık'ta Iyi haberler bekliyoruz. Takmaya başlayacaklar gibi. Belki Türkiye'de ilk takan ben bile olabilirim. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 Aracı normal kullanırsam Yakıt durumu böylebu ağırlıktaki bir araç için fena sayılmaz heralde. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Abi daha ne olsun. Ov 1.5 ton bir araç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Bence yakıt ideal, tüp de takılırsa tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 Güzel abi.Şehir içi değil dimitabiki şehiriçi Hamza Ağa'm. Yorum bağlantısı
Murat Gök 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Tam melek masallah. Kazasiz belasiz abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts