İçeriğe Yönlendir

Mondeo 1.5 Ecoboost Beyaz Melek 2

Arda Bülent Güzel

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

41 X :nazar:  ah onu birde ben bıcı bıcı yaptırsam varya 3 ay benzin almazsın, tekerleri yere basmaz inan ki  :good1:  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

41 X :nazar: ah onu birde ben bıcı bıcı yaptırsam varya 3 ay benzin almazsın, tekerleri yere basmaz inan ki :good1::)

tsk abi. inşaatta çok kirlendi. Yıkamacı senin arabayı hiç böyle görmedim dedi. Düşün artık abi. Arabayı nezaman bırakam Yıkama için [emoji3]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

tsk abi. inşaatta çok kirlendi. Yıkamacı senin arabayı hiç böyle görmedim dedi. Düşün artık abi. Arabayı nezaman bırakam Yıkama için [emoji3]

Ne zaman dersen  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ne zaman dersen :D

tsk ederim seni yormam hiç bir zaman. Yapmış kadar oldun saol abi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

tsk ederim seni yormam hiç bir zaman. Yapmış kadar oldun saol abi.

Biraz daha kirlensin de güzel bir kil uygularız buna mis gibi olur kardeş sıkma canını, biliyorsun araba yıkamak özel zevkim  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih Usluer

1,5 motora lpg takıırsa sanırım Türkiyede mondeo patlaması yaşanır...

Dün brc ile görüştüm ecoboost için lpg kitleriniz ne oldu diye İtalya'da kitler hazır 1-2 aya kadar elimizde olacak ama hangi kodlu motorlara gelecek henüz bilgilendirilmedik dedi.. Piyasaya ikinci oyuncununda girmesi daha iyi olacaktır heralde...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Dün brc ile görüştüm ecoboost için lpg kitleriniz ne oldu diye İtalya'da kitler hazır 1-2 aya kadar elimizde olacak ama hangi kodlu motorlara gelecek henüz bilgilendirilmedik dedi.. Piyasaya ikinci oyuncununda girmesi daha iyi olacaktır heralde...

büyük ihtimalle 1.6 ecoboost Lara gelecek. Bize bişey yok gibi.
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bu söylediğin passat, BMW, merso için de geçerli. Bakıyorum, adam 100 bin üzerinde para verip sıfır araç almış, farlar halojen. Özellikle BMW'ye halojen farı yasaklamak lazım, çünkü o marka angel halkalarıyla meşhur. 

geçen gün F30 kasa halojenli BMW gördüm..hakikaten olmuyor..sanki başka marka gibi..premiumda Xenon hatta LED şart bence..

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Arda bey brc çok geç giriyor piyasaya tahminimce 1.0 ecoboost lara bile gelecek geçen sene görüştüğümde 1.0 fiesta ecoboost un brc lpg li olarak rallisinin yapıldığını söylemişlerdi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Arda bey brc çok geç giriyor piyasaya tahminimce 1.0 ecoboost lara bile gelecek geçen sene görüştüğümde 1.0 fiesta ecoboost un brc lpg li olarak rallisinin yapıldığını söylemişlerdi..

inşallah. Bir yandanda aracı kasarak kullanırsam Lpg gerek bile olmayacak aslında. Şehir içi ve 40 km de otoban ortalaması Değerler bc712f5e881ea68326bc044526727810.jpgcb2b6b11af2e5709d7c46d36c24408fe.jpg
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi takma bence , normal değerler bunlar . 20 -30 kuruş için bu güzelliğe kıyılırmı hiç :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Maşallah.. Birde o değerleri lpg den hesaplarsak şehiriçinde 20 krş yakan 160 bg lik canavar olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Abi takma bence , normal değerler bunlar . 20 -30 kuruş için bu güzelliğe kıyılırmı hiç :)

bu değerleri gördükten sonra takmam heralde . Şu anda 2.0 tdci kadar yakıyor gibi. Artık biraz kasarak kullanırım heralde. [emoji3] kısaca 1.6 tdci gibi kullanacam.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

24 km ortalama hız ile 2.0 tdci mondeo  8,7 yakıyordu...yol bilgisayarı ...gerçek değer...9.1 di...şimdi ben senin aracın 24 km hızla ortalama yakıtını merak  ediyorum...

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
(düzenlendi)

Hahaha yapma abi ya.Dolapta kıyma dururken zeytin ekmek yemeye benzer bu iş.Yapabilecek misin? Dayanabilir misin?[emoji1]

dayanabilirmiyim Hamza zor Gibi görünüyor ama bu değerleri görüncede için gıdıklanmadı değil. Sadece şunu söyliyeyim bu araçta klima açıksa 9.5 lt Altını görmek çok zor. 3 gündür klima çalışmıyor ve biraz kasarak Kullanım sonucu bu Değerler çıktı. Klima açık olmasa ve Normal kullansam bence 8.5 lt üzerine çıkmaz diye düşünüyorum Hamza. Ha ben 8.5 lt yede tavım oda ayrı konu.[emoji41]bu arada araç 10000 km yaklaştı belkide araçın normal yakmasının nedenlerinden biride Rodaj süresinin Dolması da olabilir. tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Arda Bülent Güzel

Veee büyük ihtimalle mondeo Serüveni bugün itibari ile bitiyor arkadaşlar. Yarın kısmetse yeni arabamı alacağım. Ama mondeo bir aşk bunu unutmayın. Bilin bakam ben ne almış olabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Veee büyük ihtimalle mondeo Serüveni bugün itibari ile bitiyor arkadaşlar. Yarın kısmetse yeni arabamı alacağım. Ama mondeo bir aşk bunu unutmayın. Bilin bakam ben ne almış olabilirim.

Hayirlisi olsun abi

S-max veya kuga mi acaba :)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Hayirlisi olsun abi

S-max veya kuga mi acaba :)

yok Mert ford değil bu sefer.
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

yok Mert ford değil bu sefer.

VAG grubu veya mercedes o zaman abi :D
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

VAG grubu veya mercedes o zaman abi :D

vag grubu almam. Mercedes de değil. Geriye ne kaldı ki [emoji12][emoji41]
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

vag grubu almam. Mercedes de değil. Geriye ne kaldı ki [emoji12][emoji41]

Vayy ask 3 harflidir o zaman :D
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Evettt 5.20 d araç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...