Serhan Gürbüzol 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 41 X ah onu birde ben bıcı bıcı yaptırsam varya 3 ay benzin almazsın, tekerleri yere basmaz inan ki 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 41 X ah onu birde ben bıcı bıcı yaptırsam varya 3 ay benzin almazsın, tekerleri yere basmaz inan ki tsk abi. inşaatta çok kirlendi. Yıkamacı senin arabayı hiç böyle görmedim dedi. Düşün artık abi. Arabayı nezaman bırakam Yıkama için [emoji3] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 tsk abi. inşaatta çok kirlendi. Yıkamacı senin arabayı hiç böyle görmedim dedi. Düşün artık abi. Arabayı nezaman bırakam Yıkama için [emoji3] Ne zaman dersen 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 Ne zaman dersen tsk ederim seni yormam hiç bir zaman. Yapmış kadar oldun saol abi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 tsk ederim seni yormam hiç bir zaman. Yapmış kadar oldun saol abi. Biraz daha kirlensin de güzel bir kil uygularız buna mis gibi olur kardeş sıkma canını, biliyorsun araba yıkamak özel zevkim 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 1,5 motora lpg takıırsa sanırım Türkiyede mondeo patlaması yaşanır...Dün brc ile görüştüm ecoboost için lpg kitleriniz ne oldu diye İtalya'da kitler hazır 1-2 aya kadar elimizde olacak ama hangi kodlu motorlara gelecek henüz bilgilendirilmedik dedi.. Piyasaya ikinci oyuncununda girmesi daha iyi olacaktır heralde... 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 Dün brc ile görüştüm ecoboost için lpg kitleriniz ne oldu diye İtalya'da kitler hazır 1-2 aya kadar elimizde olacak ama hangi kodlu motorlara gelecek henüz bilgilendirilmedik dedi.. Piyasaya ikinci oyuncununda girmesi daha iyi olacaktır heralde...büyük ihtimalle 1.6 ecoboost Lara gelecek. Bize bişey yok gibi. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Bu söylediğin passat, BMW, merso için de geçerli. Bakıyorum, adam 100 bin üzerinde para verip sıfır araç almış, farlar halojen. Özellikle BMW'ye halojen farı yasaklamak lazım, çünkü o marka angel halkalarıyla meşhur. geçen gün F30 kasa halojenli BMW gördüm..hakikaten olmuyor..sanki başka marka gibi..premiumda Xenon hatta LED şart bence.. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Arda bey brc çok geç giriyor piyasaya tahminimce 1.0 ecoboost lara bile gelecek geçen sene görüştüğümde 1.0 fiesta ecoboost un brc lpg li olarak rallisinin yapıldığını söylemişlerdi.. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Arda bey brc çok geç giriyor piyasaya tahminimce 1.0 ecoboost lara bile gelecek geçen sene görüştüğümde 1.0 fiesta ecoboost un brc lpg li olarak rallisinin yapıldığını söylemişlerdi..inşallah. Bir yandanda aracı kasarak kullanırsam Lpg gerek bile olmayacak aslında. Şehir içi ve 40 km de otoban ortalaması Değerler 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Abi takma bence , normal değerler bunlar . 20 -30 kuruş için bu güzelliğe kıyılırmı hiç 2 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Maşallah.. Birde o değerleri lpg den hesaplarsak şehiriçinde 20 krş yakan 160 bg lik canavar olur 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Abi takma bence , normal değerler bunlar . 20 -30 kuruş için bu güzelliğe kıyılırmı hiç bu değerleri gördükten sonra takmam heralde . Şu anda 2.0 tdci kadar yakıyor gibi. Artık biraz kasarak kullanırım heralde. [emoji3] kısaca 1.6 tdci gibi kullanacam. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 24 km ortalama hız ile 2.0 tdci mondeo 8,7 yakıyordu...yol bilgisayarı ...gerçek değer...9.1 di...şimdi ben senin aracın 24 km hızla ortalama yakıtını merak ediyorum... Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 (düzenlendi) Hahaha yapma abi ya.Dolapta kıyma dururken zeytin ekmek yemeye benzer bu iş.Yapabilecek misin? Dayanabilir misin?[emoji1]dayanabilirmiyim Hamza zor Gibi görünüyor ama bu değerleri görüncede için gıdıklanmadı değil. Sadece şunu söyliyeyim bu araçta klima açıksa 9.5 lt Altını görmek çok zor. 3 gündür klima çalışmıyor ve biraz kasarak Kullanım sonucu bu Değerler çıktı. Klima açık olmasa ve Normal kullansam bence 8.5 lt üzerine çıkmaz diye düşünüyorum Hamza. Ha ben 8.5 lt yede tavım oda ayrı konu.[emoji41]bu arada araç 10000 km yaklaştı belkide araçın normal yakmasının nedenlerinden biride Rodaj süresinin Dolması da olabilir. 22 Eylül 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Ekim 2015 Yazar Paylaş 7 Ekim 2015 Veee büyük ihtimalle mondeo Serüveni bugün itibari ile bitiyor arkadaşlar. Yarın kısmetse yeni arabamı alacağım. Ama mondeo bir aşk bunu unutmayın. Bilin bakam ben ne almış olabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Veee büyük ihtimalle mondeo Serüveni bugün itibari ile bitiyor arkadaşlar. Yarın kısmetse yeni arabamı alacağım. Ama mondeo bir aşk bunu unutmayın. Bilin bakam ben ne almış olabilirim.Hayirlisi olsun abiS-max veya kuga mi acaba Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Ekim 2015 Yazar Paylaş 7 Ekim 2015 Hayirlisi olsun abi S-max veya kuga mi acaba yok Mert ford değil bu sefer. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 yok Mert ford değil bu sefer.VAG grubu veya mercedes o zaman abi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Ekim 2015 Yazar Paylaş 7 Ekim 2015 VAG grubu veya mercedes o zaman abi vag grubu almam. Mercedes de değil. Geriye ne kaldı ki [emoji12][emoji41] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 vag grubu almam. Mercedes de değil. Geriye ne kaldı ki [emoji12][emoji41]Vayy ask 3 harflidir o zaman 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts