İçeriğe Yönlendir

Op. Dr. Cem Dilmen Ve Çankırı Karatekin Hastanesi'ne Teşekkür


Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

6 senelik evliyim lakin çocuğum yok. Biraz zamansızlık, biraz boşlama sonucu bu zamana kadar ufak tefek araştırmalar haricinde ciddi bir tedavi girişiminde bulunmamıştım. Yaklaşık 2 sene önce doppler sonucunda birinci derece varikosel ve spermiyogram sonucunda sperm hareketsizliği teşhisi konulmuştu. İlaç tedavisi ve bitkisel uygulamalar da sonuç vermeyince üyemiz olan Op.Dr.Cem Dilmen hocama forum üzerinden ulaştım ve muayene için çalıştığı Çankırı Özel Karatekin Hastanesi'ne gittim. Kendisi de yaptığı testler sonucunda öncelikle ameliyat veya alternatif olarak aşılamayı önermişti. O tarihlerdeki heyecan ve acelecilikten ötürü aşılamayı denemeye karar verdik. Aşılamalar da sonuçsuz kalınca psikolojik dağınıklık ve yine iş kaynaklı zamansızlık nedenleriyle bir süre ara verdik. Bu sene izin döneminde yeniden bu konuyu görüşmek için kendisine telefon ile ulaştım, sonucunda bana izin dönüşü için gün verdi. Geçtiğimiz hafta içinde de ameliyat oldum ve şu anda evimdeyim. 

 

Pek saygıdeğer Cem hocam, bu süreçte bana gerek forum, gerekse telefon ve whatsapp üzerinden desteğini ve yardımını hiç esirgemedi. Bir hasta-doktor ilişkisinden çok abi-kardeş ilişkisi içerisinde yardımcı oldu. Hatta o kadar yakın ilgi gösteriyor ki, ameliyat sonrası narkozun etkisindeki hastasının 'alkolik güzelliğiyle' "Jem ağğbi öpüjem ağğbi gel bi sarılalım" talebini kırmayıp, "sarılalım tabi kardeşim" diye karşılık veriyor :D Odadan çıkarken de arkasından "Jem ağbiii, ağğğbi çay yok ağbi be çayyy" diye seslendiğim de rivayet ediliyor ama "hatırlamıyorsan olmamıştır" ilkesi gereği bu konuya girmiyorum :ninja: 

 

Hastane ile bir kez bile görüşmeden söylediği gün ameliyat için hastaneye gittim, 08:00'de hastane kapısından girdim 10:25'te ameliyattan çıkmış, odamda yatağımdaydım. Bu sıkıntılı/stresli durumu hocamın ve hastane çalışanlarının yakın ilgisi ile atlatmış oldum. Öyle ki; sedye üzerinde ameliyathaneye giderken biraz heyecanım vardı ama ameliyathaneye girdiğimde yanımızdaki görevli sağlık memuru ile "arkadaş focusu sattı, mondeo bulduk bir tane, tanıdıktan, 44 istiyor" muhabbeti yaparken buldum kendimi. Ben konuşurken o sadece "hıı, hıı, hıhı, tabi tabi" diyordu, sonrasını hatırlamıyorum, demekki o sırada sol tarafımdaki diğer arkadaş narkozu veriyormuş, şimdi şimdi anlıyorum :D

 

Bunları okurken "hastanede bile torpil lazım" gibi bir şey sakın ola aklınıza gelmesin. Çünkü çalışanlar sadece bana değil, iki gün kaldığım hastanede kalan neredeyse tüm hastalarla bu derece yakın ilgi içerisindeler. Sadece bankolarda veya doktor yanında sekreter bölümlerinde değil, hastaneye girişte koridorda bile bir çalışan size yaklaşıp nasıl yardımcı olabileceğini soruyor. Sorununuzu söylediğinizde size eşlik edip işlemlerin daha kolay ve hızlı halledilmesini sağlıyorlar. Hepsi de özel hissetmeniz için çaba sarf ediyorlar.

 

Ameliyat sonrası yanlış hatırlamıyorsam pansuman, kontrol vb. işlemler haricinde, bir ihtiyacımızın olup olmadığını, bir sorun yaşayıp yaşamadığımızı sormak için bile 3-4 ayrı yetkili çalışanın odaya gelip ziyaret ettiğini kesinlikle belirtmem gerekir. 

 

Özetle, Sn. Op.Dr.Cem Dilmen ağabeyime gösterdiği yakın ilgi, maddi-manevi desteği için, Çankırı Özel Karatekin Hastanesinin tüm çalışanlarına emekleri için huzurunuzda teşekkür etmek istedim ve bu konuyu açtım. Allah hepsinden razı olsun. Allah kimseye dert verip derman arattırmasın ama eğer ki benzeri sorunlar yaşıyorsanız hem hastaneyi hem de hocamızı şiddetle öneriyorum. 

 

Okuduğunuz için teşekkürler :flowers:

  • Beğen 29
Yorum bağlantısı

Gecmis olsun Zafercim. Hastane ve doktor Cem Bey'in ilgisine de tesekkurler. Anlattigin kadari ile ozlenen hasta doktor hastane iliskisine ornek gosterilecek bir deneyim yasamissin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Geçmiş olsun Zafer. İnsanlar mesleklerine saygı duyup sahip çıktığında bu tip şeylerle karşılaşmak hem normal hem de insanın zaten zor psikolojisini düzeltip daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Umarım herşey gönlünce olur.

Hastane çalışanlarına da en büyük tebrik ve en derin saygılarımı iletiyorum. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zafer Geçmiş olsun.

Acil şifalar diliyorum.

İnşallah Hayırlısı ile herşey gönlüne göre.

Cem hocama ve ekibine Teşekkür ediyoruz.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Geçmiş olsun Zaferim

Narkozdan uyandığın anı videoya çeken Cem hocamıza teşekkür ederiz. Bilahare yayın hakkını alacağız

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Zaferim

Narkozdan uyandığın anı videoya çeken Cem hocamıza teşekkür ederiz. Bilahare yayın hakkını alacağız

Düşün, bunu bile yapmayacak kadar masumdur Cem abi [emoji14]
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun Zafer Abi, Cem abiye de ayrıca teşekkürler...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Düşün, bunu bile yapmayacak kadar masumdur Cem abi [emoji14]

Ah hipokrat yemini olmasa neler yapar neler.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ah hipokrat yemini olmasa neler yapar neler.

Hipokrat bugünler için [emoji14]

Dualarınız, dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Amin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han

Cok gecmis olsun. Bende bebegime gec kavustum. insallah yakin zamanda hayirlisi ile buradan isim arayisina girdigin gunleride goruruz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Geçmiş olsun Zafer Bey. Allah çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Doktorumuz Cem Beye de ayrıca teşekkürler. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Çocuk sahibi olmak olağanüstü bir şey. Allahım isteyen herkese versin. İnşallah siz de bu duyguyu yaşayacaksınız Zafer. Allah size de bu duyguyu yaşatsın, inşallah en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz.  :yes:

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...