Süha Demirtaş 5 Eylül 2015 Yazar Paylaş 5 Eylül 2015 Aracı beğendik de Süha başkan malum kanalına video yok, zamanın yok sanırım ya da tadını çıkarıyon[emoji1][emoji1][emoji1] Bir kaç vidyo var henüz şenlendiremedim kanalı ama Asıl neden haset olsa da yeni gördüm konuyu tekrar hayırlı olsun. Teşekkür ederim abi de haset ne iş ? Çok temiz iyi günlerde kullanın Teşekkür ederim Hayırlı olsun agaaaaaa..... Allah razı olsun Şahin abim Süha güzel günlerde kullan kardeşim, bi sıkıntı daha çıktı başımıza bari Tüfekçi'den alsaydın populasyon artmasaydı. Kınalı'ya gelmem peşin diyeyim. Allah razı olsun abim, kınalı denemelerini yaptık bugün bir daha yapacağız bekleriz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 tek led kabul değil, çift olması lazım 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Teşekkür ederim abi de haset ne iş ? Keşke benim olsa. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Eylül 2015 Yazar Paylaş 6 Eylül 2015 Geçen hafta ve dün gece Tekirdağ bölgesine doğru bazı testlerimiz oldu. Kat iptali öncesi ve sonrası farkı görmüş olduk. Prins LPG nin ne kadar kaliteli bir kit olduğunu Tüfekçi kardeşimin arabasında da test edip onayladık. Mustafa ile tüm değerlerimiz aynı iki araçta max. Performansında maşallah. Ekip olarak Erdem, Cüneyt ve Sami idik güzel vidyolarımız mevcut ilerleyen zamanlarda ekleriz inşallah. Mondeo da ki büyük sürprizi Cücü kendi konusunda patlatır artık ben yazmıyayım ama bir tiyo verirsek daha daha güçlü mondeo stok Turbo ile yoktur sanırım Mustafa kardeşim SA tek led kabul değil, çift olması lazım [emoji106][emoji106] aynen abi 7 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Cuneytin dunku performansi efsaneydi. O mondeonun gelecegi cok parlak 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 AS abim. Lpg işine girersen ürünü test etmiş kadar oldun. Bu arada Zirvede bırakıyorum yoksa cüneyt alaşağı edecek bizi. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Geçen hafta ve dün gece Tekirdağ bölgesine doğru bazı testlerimiz oldu. Kat iptali öncesi ve sonrası farkı görmüş olduk. Prins LPG nin ne kadar kaliteli bir kit olduğunu Tüfekçi kardeşimin arabasında da test edip onayladık. Mustafa ile tüm değerlerimiz aynı iki araçta max. Performansında maşallah. Ekip olarak Erdem, Cüneyt ve Sami idik güzel vidyolarımız mevcut ilerleyen zamanlarda ekleriz inşallah. Mondeo da ki büyük sürprizi Cücü kendi konusunda patlatır artık ben yazmıyayım ama bir tiyo verirsek daha daha güçlü mondeo stok Turbo ile yoktur sanırım Mustafa kardeşim SA Resimleri biraz daha detaylandıralımda güzel şov pardon sunum olsun Cuneytin dunku performansi efsaneydi. O mondeonun gelecegi cok parlak çok sağol kardaşım AS abim. Lpg işine girersen ürünü test etmiş kadar oldun. Bu arada Zirvede bırakıyorum yoksa cüneyt alaşağı edecek bizi. :D 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Eylül 2015 Yazar Paylaş 6 Eylül 2015 Cuneytin dunku performansi efsaneydi. O mondeonun gelecegi cok parlak AS abim. Lpg işine girersen ürünü test etmiş kadar oldun. Bu arada Zirvede bırakıyorum yoksa cüneyt alaşağı edecek bizi. Resimleri biraz daha detaylandıralımda güzel şov pardon sunum olsun çok sağol kardaşım :D Beyler youtube a konu ile alakalı vidyolar yüklenmiştir. Mustafa kardeşim özellikle seninle benim vidyolarımız tam 10dk serüven gibi otur izle canın sıkıldıkça 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Videolar fena olmus.. Elhanyu intik youtube adi.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Eylül 2015 Yazar Paylaş 6 Eylül 2015 Mustafa ile olan vidyolar 1.2gb imiş biraz zaman alıyor halen upload ediyorum Link alalım[emoji3] Videolar fena olmus..Elhanyu intik youtube adi.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Eylül 2015 Yazar Paylaş 6 Eylül 2015 5 eylül de decat yaptırdım onuda belirtelim sonradan unutmayayım. Arka sensöre yanıltıcı taktırdım şuan için sıkıntı yok arıza ışığı yakma durumu yok çok şükür Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 5 eylül de decat yaptırdım onuda belirtelim sonradan unutmayayım. Arka sensöre yanıltıcı taktırdım şuan için sıkıntı yok arıza ışığı yakma durumu yok çok şükür Bak şimdi daha da sevindim Sühanın yıldızlanmasına. Nasıl oldu. nasıl yapıldı hocam. Hele anlatta biz de nasipleniriz belki bakarsın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Yan yana rampaya sardığımız video güzel olmuş. Eline sağlık abi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Eylül 2015 Yazar Paylaş 7 Eylül 2015 Tekrar tekrar hayırlı olsun Başkanım. Sağolasın Gökhancım Bak şimdi daha da sevindim Sühanın yıldızlanmasına. nasıl oldu. nasıl yapıldı hocam. hele anlatta biz de nasipleniriz belki bakarsın. Egzoz borusundan iki sensör var. 1. si kat öncesi, 2.si kat sonrası. Kat sonrası olan sensörü yanıltıcı koyarak geri çektim yanıltıcının içi ufak doğal olarak sensör az yerden okuma yapıyor. Mantık olarak öndeki ile arkadaki sensörler farklı değerler okuyor.Katı söküp yerinede düz boru koydurdum. yan yana rampaya sardığımız video güzel olmuş. eline sağlık abi Rampa bizim işimiz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 yan yana rampaya sardığımız video güzel olmuş. eline sağlık abi Tam bir apaçisiniz gardaşş.. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Süha peki katalizör iptal olunca arabada ne değişti. performansında falan hissedilir artış yada arabanın sesinde soluğunda bir artış falan oldu mu? yada arıza ışığı vs. sıkıntı çıkmadı mı? ne dersin. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Video linkini ben mi kaçırdım yoksa özelden mi geliyor Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Geçen bu arabayla turlama şansım oldu. Araba alacaktık vaz geçtim galiba Mercedes alacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Geçen bu arabayla turlama şansım oldu.Araba alacaktık vaz geçtim galiba Mercedes alacağım.[/quot Diger kullandıgın onlarca arabadan daha iyi diyosun yani? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Geçen bu arabayla turlama şansım oldu. Araba alacaktık vaz geçtim galiba Mercedes alacağım. Satalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Geçen bu arabayla turlama şansım oldu. Araba alacaktık vaz geçtim galiba Mercedes alacağım. yengeç? Yorum bağlantısı
Recommended Posts