İçeriğe Yönlendir

Mazda 3 1.6 Otomatik

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Mazda 3 için ne düşünüyorsunuz acaba? Abime almayı düşünüyoruz daha doğrusu eşi kullanacak o da 10 günde 1-2 defa ya biner ya binmez o yüzden benzinli düşündük, uzun süre kullanılacak, mazdaların sıkıntısız ve sorunsuz olduğunu okumuştum, otomatik şanzımanı başımıza iş açarmı malum abimin clioda ufak bir sıkıntı yaşamıştık.

Mesela bunlardan biri olabilir ne dersiniz ?

Teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-cok-temiz-224439128/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-arkas-otomotiv-altunizade-den-2010-mazda-3-1.6-impressive-otm-226977910/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-golovadan...super...mazda-3..40-binde-orjin-otomatik.fuull-229123550/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-renault-bayii-kiyi-otomotivden-mazda-3-touring-228055916/detay

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mazda'larla çok içli dışlıyım, daha önce 3 farklı mazda kullandım. Temiz bir araç bulursanız ömürlük kullanırsınız. Otomatik şanzumanı arıza çıkaran mazda 3 görmedim :) Gerçekten mazdayı bilen bir insandan araç alırsanız hiç pişman olmazsınız.

tarihinde Murat Yılmaz. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Mazda'larla çok içli dışlıyım, daha önce 3 farklı mazda kullandım. Temiz bir araç bulursanız ömürlük kullanırsınız. Ayrıca ilk ilandaki araç tanıdğım birisinin aracı. Otomatik şanzumanı arıza çıkaran mazda 3 görmedim :) Gerçekten mazdayı bilen bir insandan araç alırsanız hiç pişman olmazsınız.

Aklımızda olsun o zaman o ilandaki araç :) Ömürlük olsun niyeti ile alacağız zaten sıkıntısız olması önemli teşekkür ederim.

Engin Deniz'de var.Uzun zamandır biniyor ulaşırsan yardımcı olur.

Teşekkür ederim ulaşmaya çalışayım kendisine.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Focusu almadan önce yakın çevremde temiz bulsaydım alacaktım. Sonra tayin isteme işi çıktı.Ya  Okula gelir giderken aracı kullanırsam dedim vazgeçtim.

Şanzıman taş gibi. Zaten 4 ileri. Bunun kötü yanı içeriye yüksek hızlarda fazla ses alıyormuş. Yakıtı ekonomik değilmiş. Zaten yakıt verileride onu gösteriyor. Impressive donanımdan başkası alınmamalı . Bakımı pahalı değilmiş. Bulunmayan bir parça gerekirse Belçikadan istiyorlarmış ve 15 gün içinde geliyormuş. Forumda Engin deniz hocamda vardı sanırım. Kısaca bu arabayı kime sorduysam SORUNSUZ diye bağırıyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Engin çok met ediyor,ona danışmak lazım Doğuş.

Mesaj gönderdim abi kendisine bakalım ne diyecek  :flowers:

Focusu almadan önce yakın çevremde temiz bulsaydım alacaktım. Sonra tayin isteme işi çıktı.Ya  Okula gelir giderken aracı kullanırsam dedim vazgeçtim.

Şanzıman taş gibi. Zaten 4 ileri. Bunun kötü yanı içeriye yüksek hızlarda fazla ses alıyormuş. Yakıtı ekonomik değilmiş. Zaten yakıt verileride onu gösteriyor. Impressive donanımdan başkası alınmamalı . Bakımı pahalı değilmiş. Bulunmayan bir parça gerekirse Belçikadan istiyorlarmış ve 15 gün içinde geliyormuş. Forumda Engin deniz hocamda vardı sanırım. Kısaca bu arabayı kime sorduysam SORUNSUZ diye bağırıyordu.

Yakıtı problem değil çok az km yapacak zaten önemli olan şanzıman sağlam olsun yeter ses yapması falanda önemli değil, bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Erdinç AKKAYA

Mazda binicisini üzmeyin sorunsuz bi araçtır. Donanımları da gayet iyi ve tatmin edicidir. Eğer ki bu paraları verecekseniz az daha üstüne çıkma ihtimaliniz var ise mirai olanına bakın isterseniz. Otomatiği sorunsuz ve uzun ömürlüdür siz bıkana kadar o sizi bıktırmaz.

Bu ilan örnek teşkil edebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-mazda-3-mirai-otomatik-202786408/detay

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Başka forumdan bir arkadaş vardı. Mazda 3 hastası.  Alacağım zamanlar onun numarasını istedim bilgi almak için. İnanırmısın bir buçuk saat anlattı. En ufak ayrıntısına kadar severek anlattı. Yakıtı zaten muadillerinden fazla değilmiş. 4 ileri otomatiklerin hepsi aynıymış.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Sorunsuzluk isteniyorsa 1 numara. TUV problem listelerinde her sene Mazda ilk 5'e en az iki modelini sokuyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mazda binicisini üzmeyin sorunsuz bi araçtır. Donanımları da gayet iyi ve tatmin edicidir. Eğer ki bu paraları verecekseniz az daha üstüne çıkma ihtimaliniz var ise mirai olanına bakın isterseniz. Otomatiği sorunsuz ve uzun ömürlüdür siz bıkana kadar o sizi bıktırmaz.

Bu ilan örnek teşkil edebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-mazda-3-mirai-otomatik-202786408/detay

Mirai en yüksek paketmi oluyor acaba?

Bu arada motoru genleşme kabına kadar focus :)

Onu duydum evet öylemiş :) 

Başka forumdan bir arkadaş vardı. Mazda 3 hastası.  Alacağım zamanlar onun numarasını istedim bilgi almak için. İnanırmısın bir buçuk saat anlattı. En ufak ayrıntısına kadar severek anlattı. Yakıtı zaten muadillerinden fazla değilmiş. 4 ileri otomatiklerin hepsi aynıymış.

Anlatacak o kadar çok şeyi var demekki aracın :) Xenon ve sunroofluları tam almalık aslında 

Yorum bağlantısı
Erdinç AKKAYA

Evet mirai en üst donanımlısı start stop teknolojisi, bi xenon gibi artıları var. Hemen hemen hergün araba bakarım ben malum sitede ve dün Düzce'de mirai girdi akşam ilana sabah kalktı :). Zaten bakarsanız çok yok piyasa da, olan da satmıyor. Ben 1.6 dynamic kullandım ve acil nakit lazım oldu sattım ve ihtiyacım giderildikten sonra Volvo s40 aldım yerini tutmadı ısınmadım ve takasla mondeomu aldım ama gene o tadı bulamıyorum zaten aracımı satmaya karar verirsem para değil sadece Mazda istiyorum yazacağım :). Inanılmaz sorunsuz bi araçtır buna emin olabilirsiniz. Ben eski 323mazdam ile bujilere yağ kaçmış halde (içi vıcık vıcık halde) Kızılcahamam'dan Ankara mamağa gelebildim.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Mazda, toyota ve honda 90 lı yıllarda Türkiyede en çok satan arabalardı ve her zamanda bu üçlü sorunsuzlukları ve uzun senelere kullanılması ile nam salmışlardı. 2000 li yıllarda avrupalı araçlara yönelme attıkça arttı sonundada servislerden çıkmaz oldu millet. Sahibini üzmeyen araçlardır hala...

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Mesajla uzun bir cevap verdim. Özetle memnunum tavsiye ederim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mustafa Koçak'ta vardi. Engin zaten cevaplamis.(ozel mesaj burada da yer alsa guzel olur aslinda) Eger dizel impressive modelinde sunroof olsaydi hic beklemeden alacagim bir arac. Benzinli olup daha solu bir c sinif sanirim imlressive harici bu fiyata bulunamaz. Mazda 3 her zaman ovulecek araclardandir ama safkan japon beklentisi degil guzel bir alman japon melezi beklemek daha dogru olur. Ford parcalari kullanilmis Japon karakteristikli bir arac.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Özel mesajla paylaşımı burada görsek [emoji106]

[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji41][emoji41]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik
(düzenlendi)

Yukarıda tercüman olmuş arkadaşlar.

tarihinde İbrahim ÇELİK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Zaten konu birlesir. Onemli olan uzun donem kullanici yorumunun konuda yer almasi. Engin'in memnuniyetini ben biliyorum. Telefonla da sorabilecek durumdayim. Zaten ben ve sanirim Mehmet Bey de Engin ile samimiyetimize binaen herkesin bu memnuniyeti gormesi icin ayni seyi talep etmisiz:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zaten konu birlesir. Onemli olan uzun donem kullanici yorumunun konuda yer almasi. Engin'in memnuniyetini ben biliyorum. Telefonla da sorabilecek durumdayim. Zaten ben ve sanirim Mehmet Bey de Engin ile samimiyetimize binaen herkesin bu memnuniyeti gormesi icin ayni seyi talep etmisiz:)

Saygilarimla.

Enginle bu yıl 4 - 5 gün zaman geçirdik. Memnuniyetini çok iyi biliyorum.

Bunu herkes Görsün istedim [emoji6][emoji6]

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Teşekkür ederiz.

Ama burada birşeyi kaçırıyorsunuz.

Arkadaş link vermiş.

Özel mesajla bilgi paylaşımı forum Olarak pek önermiyoruz.

Yazdıklarım bunlar:

Benim araç 2011 model. Donanım olarak impresive olanlara bakmanızı tavisye ederim. En dolusu onlar. Koltuk ısıtma ya kadar var. Otomatik bildiğimiz 4 ileri klasik otomatik. (4. vites çift kademeli) Honda Civic ve Corolla da kullandım. Mazda avrupa otomobillere daha çok benziyor. Yani japonun tenekeliği yok :) Motor 1.6 atmosferik focus motoru. LPG siz 1 sene bindim ancak araç yakıyor. Kışın şehir içi 11 LT yi gördüm. Şehir dışı 5 - 6 LT . LPG BRC taktırdım. Performans kaybı yok. Subaplarda sıkıntı çıkabiliyor aliminyum olmasından dolayı. Benim kit belli bir devir üzerinde benzinde püskürtüyor. Forumlarda okuduğum kadarı ile bu süpabları koruyor. Zaten 60 - 70 bin civarı LPG ile kullanıp sıkıntı yaşamayanda var 20 binde sübap yiyende. Tamamen montaj ve şans işi...

Eğer otomatik ve japon arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Corolla ve Civic den biraz dar ama tipi bence her ikisinde de güzel. aynı model civic le arasında bariz fiyat varkı var. Piyasası yok deniyor ama alım aşamasında gördüğüm baya hareketli. Binecekseniz sorun yok.

Örnek verdiğim 2 aracın bagaj kapaklarını bir kere açıp kapatırsanız zaten farkı göreceksiniz. Mazda da avrupa araçlardaki gibi piston var bagaj kapağında. Diğerleri kollu ve bagaj hacmini öldürüyor.

Aklınıza takılan başka şeyler varsa seve seve yanıtlarım...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Mazda 3 ile ilgili tek duyduğum eksi yanı yol sesi almasıydı. Fakat Mazda kalitesini bilirim sürüşü çok keyifli arabaları var. Parça sıkıntısı çok büyük değilse tercih edilebilir. Sonuçta Türkiye'de sıfırı nasıl bilmem de ikinci eli değerini bulmamış nadir markalardan...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...